Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

bladvj3.jpg

Zwroccie uwage na liczbe stron w temacie. 809 (ja jestem na 808). Jesli klikam w 809 to zostaje strona odswiezona i dalej jestem w 808. Nawet jesli zmienie w adresie przegladarki ręcznie numerek na 809 to i tak wczytuje sie 808. Niezalezenie od tego ile jest stron w speed painting zawsze mam jedna strone wiecej, na ktora defacto nie da sie wejsc, bo fizycznie nie istnije:) czym to jest spowodowane? (sprawdzalem na IE7 i FF).

PS: Nie, nie dalo sie wiekszego screena wrzucic:)

• Odpowiedzi 145
  • Wyświetleń 22k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja mam podobny problem nie tylko z tym wątkiem, ostatnio coraz częściej klikam na ikonke ostatniego postu a ładuje mi się strona wcześniej tak jakby nowe posty nie doszły, ale jak wracam do menu głównego do widze że nowe posty są.

Napisano
  • Autor

No ja wlasnie sprawdzilem, i nie ma nowej strony z nowymi postami.

Napisano

Hmm ja mam czasami coś takiego, że nie widzę ostatniego posta. Tzn. Na stronie jest informacja, że ostatni post do tematu napisał np. X. Wchodzę, a ostatnią osobą wpisującą się jest np. Y. A o X ani widu ani słychu... Choć jak wrócę z powrotem do listy to na niej widnieje oczywiście wciąż X jako ostatnia osoba.

Napisano

Widać to doskonale na przykładzie wywiadu z Pionierem, na stronie głównej jest 37 komentarzy, a kiedy przegląda się to samo już na forum jest bodajże 27 i brakuje kolejnych, które ewidentnie są. Dzieje się tak z kilkoma wątkami.

Napisano

Adek: jak sie wejdzie w "edytuj post" i chce sie skasowac, sa biale litery na bialym tle ;/

Napisano

Juz ktorys raz spotykam sie z tym samym bledem (o ktorym juz ktos wczesniej pisal). Wejdzcie sobie (nawet jako gosc, nie bedac zalogowanym) do dzialu newsy i tematu o Houdinim 9.1. Ostatni post zostal napisany przez SYmka, dzisiaj o 18:53, natomiast jak wejde do watku, to ostatnim postem jaki widze jest post SYmka z wczoraj z godz. 20:07. Zeby bylo zabawniej, jak klikne na "SYmka" bedac w dziale o newsach, to pojawia mi sie profil Nezumiego - czyli widac ze to on napisal ostatni post w tym dziale (ale tego jego konkretnego postu to juz nie widac). Troche irytujace. Przydal by sie jakis bugfix ;)

Napisano

Och, a ja myślałem, że to tylko ja tak mam, bo mnie admini nie lubią... ;)

Rzeczywiście dość irytujące i utrudnia przy tym życie.

Można to naprawić?

skk.

Napisano

jest jeszcze jeden błąd w tym wątku

mokramyszka666 ma 0 postów w liczniku w swoim poscie

hudini ma za duże wymagania na nasze forum nawet newsy się wieszają ;)

Napisano
jest jeszcze jeden błąd w tym wątku

mokramyszka666 ma 0 postów w liczniku w swoim poscie

hudini ma za duże wymagania na nasze forum nawet newsy się wieszają ;)

to dlatego, że pisząc posta poprzez system komentarzy na głównej nie nalicza się postcount. stąd 0 postów na forum jesli kto postuje na głównej w newsach.

Napisano

Mam to samo co fikołek, a przynajmniej na większości działów jak próbuję wejść...

Napisano

Mi też wyskakuje błąd jak chcę wejść do jakiegoś działu na forum, mogę wchodzić tylko w ostatnie posty z danego działu. A i na głównej max3d.pl nie ma ostatnich postów z forum.

Edit:

A tu mi się ostatnie posty nie wyświetliły a widząc post Hindusa nie pisał bym tego bo już wiadomo o co chodzi.

Napisano

O kurczę... ciekawe co sie za tym kryje bo u mnie nie spotkałem się z żadnym z waszych błędów :) na Fajerfoksie wszystko hula aż miło.

G.P chodzilo mi o "na moim kompie" :)

Napisano
O kurczę... ciekawe co sie za tym kryje bo u mnie nie spotkałem się z żadnym z waszych błędów :) na Fajerfoksie wszystko hula aż miło.

Sprawdzane na Operze i na Firefoxie i bledy sa, wiec przegladarka nie ma tutaj nic do rzeczy.

Napisano

jakieś zmiany się szukują bo tego błędu jeszcze nie widziałem ;)

2004373697424815553_rs.jpg

-edit-

google mi mówi że to bardzo dobry serwer reklamy internetowaej :)

-edit2-

hehe wiedziałem ;)

2002241344676541450_rs.jpg

i przez chwile byłem adkiem, ;) jeszcze nigdy nie byłem adminem :D

Napisano

dfgdfgxz2.jpg

będzie spis nowości, a może już gdzieś jest, widzę że w panelu usera dużo się zminiło, jest nowy profil publiczny, galeria usera i grupy publiczne jakieś tagi ale nie wiem jeszcze do czego, co jeszcze? przegapiłem coś? :)

o w galerii usera tworzenie miniaturek nie działa :)

i czy maxymalna rozdziałka to 600pix?? bo ze 97 kb to wiem :)

Edytowane przez Destroyer

Napisano

Faktycznie. Masz napis "Witaj, fikołek", a przeciez zawsze byl napis "Witaj, leander". Zmiany, zmiany..

A odkladajac przednie zarty na bok, to Adek przeskoczyl na nowa wersje vBulletin (3.7.0)

Tu info co nowego: http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=268833

Na razie Adek probuje przywrocic poprzedni widok forum, bo szablony sie pozmienialy. Moze sam napisze cos wiecej. No ale podsumowujac fachowo - fajna ta nowa wersja nawet ;)

Napisano

Tak jak Tomek napisał. Galeria usera jest wylaczona. Nie powinna dzialac :) Do poki tego nie przystosujemy, nie przetestujemy.

Reszta opcji jest dostepna. Nowości jest naprawde bardzo duzo. Z ciekawszych to na pewno mozliwosci tworzenia grup uzytkowników.

Na przetlumaczenie musicie jeszcze zaczekac chwile.

Edytowane przez Adek

Napisano

fikołek - nie tylko ten wątek... tak sobie z ciekawości przejrzałem pierwsze strony w galerii i WIP'ie i są też tam tematy zduplikowane :)

Napisano

czyli to błąd systemu, forum się rozlatuje :D

i jeszcze jedno po aktualizacji vBulletinu kilka reputów zgubiło mi wątki, grunt że nie przestały się liczyć więc nie taki wielki problem :D

dfgvh2.jpg

cheers!

Napisano

Oppss... no dzieki. Juz sie temu przypatruje. NIestety nowa wersja vb jest calkowicie zmie niona i na szybko pisalem skrypty do miniaturek. Jak widac "za szybko".

Napisano
U mnie też jeden wątek w repach nazywa się N/A :)

Chodzilo mi o zdublowane watki. W repach to pewnie tak ma byc, prawdopodobnie temat sie zmienil po reindeksacji badz go nie ma. Repy sa do postow wiec moze tego posta nie ma?

EDIT: Moze jeszcze pomoc przebudowanie reputacji. Wlasnie sie robi.

Napisano

Jeszcze czas odpowiedni i będzie super ;)

I tę belkę Tags wywalić na zbity pysk. Chyba, że do czegoś potrzebna jest.

Napisano

A co jest z czasem? U mnie jest prawidlowy.

Moze masz wybrana zla strefe czasowa w opcjach?

Belka tagi potrzebna. Będzie uzupelniana w słowa kluczowe. Tworzac nowy watek rowniez chyba, ze mozliwosc dopisywania tagów.

Napisano

Jakieś dwadześcia pięć minut różnicy czasowej. Trudno mieć w takim razie złą strefę czasową ;)

Napisano
Moze jeszcze pomoc przebudowanie reputacji. Wlasnie sie robi.

na N/A nie pomogło, ale zaszkodziło bo wcieło mi 3 punkty :/chyba że ktoś dał mi negatywa ale system jeszcze nie działa poprawnie i się nie wyświetla, no przyznać się który to taki mądry był ;)

ewentualnie wczoraj dałem reputa czy to możliwe że jednocześnie odjąło się od mojego licznika?

Napisano

Ja wspomne jeszcze raz o opcji "COFNIJ" w przegladarce. Trzeba kliknac od 2 -10 razy zeby wrocic do poprzedniej strony co mnie bardzo irytuje. Z gory mowie, ze to nie wina przegladarki(opera) bo wszystkie inne www dzialaja normalnie.

Napisano
Ja wspomne jeszcze raz o opcji "COFNIJ" w przegladarce. Trzeba kliknac od 2 -10 razy zeby wrocic do poprzedniej strony co mnie bardzo irytuje. Z gory mowie, ze to nie wina przegladarki(opera) bo wszystkie inne www dzialaja normalnie.

Potwierdzam. Pod Operą są problemy z 'Wstecz'. Inne fora na VBulletin (choćby CGtalk), działają poprawnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności