Skocz do zawartości

glosujemy 63 użytkowników zagłosowało

1. 1. glosujemy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 42
  • Wyświetleń 7,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nooo już myślałem ze nigdy tej sondy nie będzie :P Tak poza tym to całkiem nieźle poszła ta bitwa :)

Napisano

Głos dla Vorka za piękną teksturke. Kuba i Zonk też bardzo fajne prace

gratulacje

Napisano

Ja zagłosowałem na pracę JmTm00 za klimat MGS4 na renderze i animacji ;)

Napisano

Vorek - tekstura w wielu miejscach naprawdę niedopracowana (np. twarz). ale generalnie bardzo fajnie wyszło :)

Napisano

Kuba_ Za ciekawe i konkretne oddanie tematu, i do tego z jajami! I za fajną texturkę!

Gratki dla wszystkich, bardzo fajne modele!

---edit:

Uuuu, widzę, że zacięta bitwa pomiędzy Kubą a Vorkiem:P

Napisano

Klicuś, a co się dzieje z tą teamową o ile mogę tu zapytać?

Są jakieś działy, ale cisza, brygady układają plany strategiczne?

Zdradź szczegóły!:D

Napisano

Po tym jak therealremi wypowiedział się w temacie limitów KLICEK wykasował oba tematy. W sumie nie wiem dlaczego, skoro kilkanaście osób było chętnych, a tylko jedna marudziła.

Napisano

Lookam lookam, czy komuś w końcu spodoba się moja pracka :D I jest one vote :D

Mój głos poszedł na Vorka, świetnie wycieniowana teksturka, pomysł, git! :)

Napisano

Wielkie dzięki za głosy, w sumie w tej bitwie otrzymałem ich więcej, niż w pozostałych sześciu razem wziętych :)

Napisano

uuuaaa 3 miejsce i 8 glosów :O

dzieki wszystkim którzy głosowali na mnie :)

Napisano

Znowu drugi, całe życie ciągle drugi. Nawet jak gdzieś pierwszy byłem, czułem się jak drugi...;)

A tak na serio to dzięki za głosy i gratulacje dla wszystkich którzy ukończyli modele :)

Napisano

noo gratulacje :) i dzięki za jeden głos :P

ps

co z tą teamową bitwą? Rozumiem że teraz jest tygodniowa przerwa?

Napisano

właśnie gdzie jest wątek o tej teamowej bitwie, są podfora ale niema wątku. oso chodzi?

Napisano

True, True. O so chozi?

Wątki tak szybko poznikały, że nawet nie wiedziałem co ustalono, potem były zapisy ale nawet nie wiedziałem na co, bo nie było nawet wyjaśnione w wątku z zapisami. :/

Włąściwie to jaki temat tej bitwy teamowej, jak to wygląda?

Napisano

ja ostatnio zauwazylem ze jest moda na pojazdy - wiec moze jakies pojazdy i najlepiej bez limitow = patrz poraszka :)

Napisano

Ty mnie nie dawaj za przyklad bo bedzie to najdluzsza bitwa swiata, hahaha.

A pozatym mam limit :P Do 50 000 :D

Napisano

Ojeju przez was znowu spojrzałem na swoje cztery głosy...

A ja jestem za duza bitwa Game art :D

Napisano

ja tez jestem za duza - najlepiej miesieczna moze nie z takimi limitami jak poraszka - ale chetnie zrobilbym sobie iegos truck'a

Napisano

ble samochod :/ osobiscie nie przepadam za niczym co mozna rznac z blooprintow :/ ale co poradzic :-) tego tez trzba sie poduczyc ja chatnie zrobilbym np motorowke ;-)

Napisano

Długa porządna bitwa - dobry pomysł, wysoki limit na autko - jeszcze lepszy pomysł.

Napisano

Dla mnie może być prawie wszystko, byle nie za duży limit bo mi komp nie wyciągnie (przy 80k tris mam już slideshow i max co chwila się wiesza)

Napisano

To co panowie moze bysmy ruszyli z jakas dluzsza bitwa - bo ja bym z checia pomodelowalbym jakas fajna ciezarowke - moze poraszka i empeck tez by wkoncu skonczyli swoje pojazdy - a tematem moze wkoncu bylyby pojazdy - bo ostatnio tylko czlekopodobne stworzenia byly w tematach :) a enviro tez chca sobie cos podlubac - a tak jakos nie mam natchnienia aby samemu cos dlubac.

Napisano

Jak nie ma? A te cieżarówki ktore to Panowie na forum robią to co? :P:P