Jump to content

Bitwa nr 17 : ZAKONCZENIE I GLOSOWANIE

glosujemy  

63 members have voted

1. 1. glosujemy

Recommended Posts

Posted

glosujemy :P

Creator :

Creator.jpg

Cruzh3r :

Cruzh3r.jpg

JmTm00 :

JmTm00.jpg

Kuba_ :

Kuba_.jpg

Radzisz :

Radzisz.jpg

Roszondas:

Roszondas.jpg

SoAd :

SoAd.jpg

Stachu :

Stachu.jpg

Tomala :

Tomala.jpg

Vorek :

Vorek.jpg

panzerYeti :

panzerYeti.jpg

Zonk :

zonk.jpg

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kuba_ Za ciekawe i konkretne oddanie tematu, i do tego z jajami! I za fajną texturkę!

Gratki dla wszystkich, bardzo fajne modele!

---edit:

Uuuu, widzę, że zacięta bitwa pomiędzy Kubą a Vorkiem:P

Posted

Klicuś, a co się dzieje z tą teamową o ile mogę tu zapytać?

Są jakieś działy, ale cisza, brygady układają plany strategiczne?

Zdradź szczegóły!:D

Posted

Po tym jak therealremi wypowiedział się w temacie limitów KLICEK wykasował oba tematy. W sumie nie wiem dlaczego, skoro kilkanaście osób było chętnych, a tylko jedna marudziła.

Posted

Lookam lookam, czy komuś w końcu spodoba się moja pracka :D I jest one vote :D

Mój głos poszedł na Vorka, świetnie wycieniowana teksturka, pomysł, git! :)

Posted

Wielkie dzięki za głosy, w sumie w tej bitwie otrzymałem ich więcej, niż w pozostałych sześciu razem wziętych :)

Posted

Znowu drugi, całe życie ciągle drugi. Nawet jak gdzieś pierwszy byłem, czułem się jak drugi...;)

A tak na serio to dzięki za głosy i gratulacje dla wszystkich którzy ukończyli modele :)

Posted

True, True. O so chozi?

Wątki tak szybko poznikały, że nawet nie wiedziałem co ustalono, potem były zapisy ale nawet nie wiedziałem na co, bo nie było nawet wyjaśnione w wątku z zapisami. :/

Włąściwie to jaki temat tej bitwy teamowej, jak to wygląda?

Posted

ja ostatnio zauwazylem ze jest moda na pojazdy - wiec moze jakies pojazdy i najlepiej bez limitow = patrz poraszka :)

Posted

ja tez jestem za duza - najlepiej miesieczna moze nie z takimi limitami jak poraszka - ale chetnie zrobilbym sobie iegos truck'a

Posted

ble samochod :/ osobiscie nie przepadam za niczym co mozna rznac z blooprintow :/ ale co poradzic :-) tego tez trzba sie poduczyc ja chatnie zrobilbym np motorowke ;-)

Posted

Dla mnie może być prawie wszystko, byle nie za duży limit bo mi komp nie wyciągnie (przy 80k tris mam już slideshow i max co chwila się wiesza)

Posted

To co panowie moze bysmy ruszyli z jakas dluzsza bitwa - bo ja bym z checia pomodelowalbym jakas fajna ciezarowke - moze poraszka i empeck tez by wkoncu skonczyli swoje pojazdy - a tematem moze wkoncu bylyby pojazdy - bo ostatnio tylko czlekopodobne stworzenia byly w tematach :) a enviro tez chca sobie cos podlubac - a tak jakos nie mam natchnienia aby samemu cos dlubac.