KLICEK Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 glosujemy :P Creator : Cruzh3r : JmTm00 : Kuba_ : Radzisz : Roszondas: SoAd : Stachu : Tomala : Vorek : panzerYeti : Zonk : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 nooo już myślałem ze nigdy tej sondy nie będzie :P Tak poza tym to całkiem nieźle poszła ta bitwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 głos na babcie Szwarcenegera:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 na soada głosnąłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Głos na Vorka, pro tekstura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 głos na soada - swietne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Vorek .................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Głos na Vorka, za ciekawe podejście do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Głos dla Vorka za piękną teksturke. Kuba i Zonk też bardzo fajne prace gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Tyle aluzji do ekipy rządzącej że nie wiadomo którą wybrać :P więc głos na vorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Ja zagłosowałem na pracę JmTm00 za klimat MGS4 na renderze i animacji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Miałem dylemat miedzy chemikiem, a morderczym maluchem ;]. Wybrałem malucha ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Stachu -głos na Twóoą prace :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Vorek - tekstura w wielu miejscach naprawdę niedopracowana (np. twarz). ale generalnie bardzo fajnie wyszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Kuba_ Za ciekawe i konkretne oddanie tematu, i do tego z jajami! I za fajną texturkę! Gratki dla wszystkich, bardzo fajne modele! ---edit: Uuuu, widzę, że zacięta bitwa pomiędzy Kubą a Vorkiem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 No w tym tygodniu to frekwencja głosujących dopisała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2007 dopisala, ale ze nie moze byc remisu otwieram sonde na jeszcze jeden dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 Klicuś, a co się dzieje z tą teamową o ile mogę tu zapytać? Są jakieś działy, ale cisza, brygady układają plany strategiczne? Zdradź szczegóły!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 Po tym jak therealremi wypowiedział się w temacie limitów KLICEK wykasował oba tematy. W sumie nie wiem dlaczego, skoro kilkanaście osób było chętnych, a tylko jedna marudziła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1nS Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 /me vote vorek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roszondas Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Lookam lookam, czy komuś w końcu spodoba się moja pracka :D I jest one vote :D Mój głos poszedł na Vorka, świetnie wycieniowana teksturka, pomysł, git! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Kuba_ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Wielkie dzięki za głosy, w sumie w tej bitwie otrzymałem ich więcej, niż w pozostałych sześciu razem wziętych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 uuuaaa 3 miejsce i 8 glosów :O dzieki wszystkim którzy głosowali na mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Znowu drugi, całe życie ciągle drugi. Nawet jak gdzieś pierwszy byłem, czułem się jak drugi...;) A tak na serio to dzięki za głosy i gratulacje dla wszystkich którzy ukończyli modele :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Gratki chłopaki!:D Spisaliście się:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 noo gratulacje :) i dzięki za jeden głos :P ps co z tą teamową bitwą? Rozumiem że teraz jest tygodniowa przerwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 właśnie gdzie jest wątek o tej teamowej bitwie, są podfora ale niema wątku. oso chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 True, True. O so chozi? Wątki tak szybko poznikały, że nawet nie wiedziałem co ustalono, potem były zapisy ale nawet nie wiedziałem na co, bo nie było nawet wyjaśnione w wątku z zapisami. :/ Włąściwie to jaki temat tej bitwy teamowej, jak to wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 klicek pewnie coś knuje za naszymi plecami ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roszondas Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 Wątek już zaczyna się kurzyć a nowej bitewki ni ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 ja ostatnio zauwazylem ze jest moda na pojazdy - wiec moze jakies pojazdy i najlepiej bez limitow = patrz poraszka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 coś tak dziwnie ucichło, tyle szumu narobiliscie z tymi bitwami teamowymi i co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Ty mnie nie dawaj za przyklad bo bedzie to najdluzsza bitwa swiata, hahaha. A pozatym mam limit :P Do 50 000 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Ojeju przez was znowu spojrzałem na swoje cztery głosy... A ja jestem za duza bitwa Game art :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 ja tez jestem za duza - najlepiej miesieczna moze nie z takimi limitami jak poraszka - ale chetnie zrobilbym sobie iegos truck'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 ble samochod :/ osobiscie nie przepadam za niczym co mozna rznac z blooprintow :/ ale co poradzic :-) tego tez trzba sie poduczyc ja chatnie zrobilbym np motorowke ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Długa porządna bitwa - dobry pomysł, wysoki limit na autko - jeszcze lepszy pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_haRRy Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Dla mnie może być prawie wszystko, byle nie za duży limit bo mi komp nie wyciągnie (przy 80k tris mam już slideshow i max co chwila się wiesza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 To co panowie moze bysmy ruszyli z jakas dluzsza bitwa - bo ja bym z checia pomodelowalbym jakas fajna ciezarowke - moze poraszka i empeck tez by wkoncu skonczyli swoje pojazdy - a tematem moze wkoncu bylyby pojazdy - bo ostatnio tylko czlekopodobne stworzenia byly w tematach :) a enviro tez chca sobie cos podlubac - a tak jakos nie mam natchnienia aby samemu cos dlubac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 zacnie prawi!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roszondas Napisano 14 Sierpień 2007 Share Napisano 14 Sierpień 2007 nagadali sie panowie a bitwy nadal ni ma ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 14 Sierpień 2007 Share Napisano 14 Sierpień 2007 Jak nie ma? A te cieżarówki ktore to Panowie na forum robią to co? :P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi