Jonasz_Real Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 niezła rzeżnia, a ząbki zostały wybite ? Niech krew leje na klate. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 łaaaaaaaa, mega jak dla mnie :) trzymajcie tak dalej :) Ładne tatusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 tja rewelka :) apropo zebow , znajda sie gdzies tam latajace zeby? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 Normalnie widać klasę! Mam nadzieję, że utrzymacie całą kompozycję na takim poziomie. Koleś trochę wygląda jakby miał bardzo mały mózg, ale dzięki temu lepiej widać wyraz twarzy. Teksturki super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 Ej nudzi wam sie ?! :p Normalnie rewelacja ! Bravo bravo ! :) pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 omg duzo dobrego tutaj widze ;) gratki chlopaki! A powiecie jak robic taka skoore? ps. dlaczego on ma szare sutki ? ;> elo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 oj aż boli jak się na to patrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 ps. Moderatorzy nie sa brani pod uwage w bitwie ? ;> :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 wow!! suuuuper!! tak btw bedą walczyć na golasa? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 (edytowane) Omen - tak dojdzie krew na klacie tylko czekam na resztę modeli - jakieś naszyjniki, wisiorki itp - to wszystko będzie ochlapane krwią. Predator- dodamy zęby ale na razie Klicek modeluje główne postacie cały detal później będzie dorabiany fikołek - będą mieli opaski ze skóry itp hcpiter - nie jestesmy moderatorami tylko editorami :) poza tym moderatorzy zawsze mogli startować w bitwach i zawsze to czynili renderowałem w mentalu + fast skin SSS - wrzucam kilka obrazków z etapów texturowania - resztę detali na texturze dodam w bodypaincie (jak się tylko skończę go uczyć bo Klicek się śmieje że nie jestem jeszcze w XXI wieku :) Piksar- texturki 4you Edytowane 1 Lipiec 2009 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2008 ja dodam od siebie : dzieki za all komentarze, moze narazie nie widac tego, ale kazdy z nich biore sobie do serca i na pewno bede staral sie wszystko poprawic tak aby bylo dobrze :), narazie staram sie po prostu ustawic wszystkie postacie w pozach jakie beda mialy w finalnym obrazku (moge je zmienic w kazdej chwili kochany zbrush:) ) dzieki jeszcze raz i zachecam do komentowania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 Bardzo fajnie, tylko jak na mój gust trochę zabardzo naoliwiony, ale pewnie z szejderami jeszcze bedziecie walczyc. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 SoAd- będą spoceni jak to w czasie walki - zrobię jeszcze strużki potu przy pomocy mapek specular Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 Jednak jak przychodzi co do czego widać profesjonalizm, też tak kiedyś bede potrafił:D Było by fajnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 rewelacja!! wymiatacie panowie =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 no model fajowy, a czy ta skora nie blyszczy sie za bardzo? no chyba ze tak ma byc, w koncu nie wszystko musi wygladac jak zdjecie przeciez, grunt zeby sie kleilo i bylo fajnie. a czy on sie z jakas ciezarowka zderzyl ze go tak krew zalała? czy moze z chodnikiem? ;pppp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 SoAd- będą spoceni jak to w czasie walki - zrobię jeszcze strużki potu przy pomocy mapek specular moze cos ala: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Widze, ze panowie wzieli sie do pracy :) Zycze powodzenia, na pewno bede tu zagladal :) A moze nawet sam wystartuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Marcin_Ps to jest 3d czy zdjęcie? Bo chyba mam schiza, ale oni mają tą samą mapkę potu na piersi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Jezeli sie nie myle to screeny z gry na konsole Fight night. Grafika wymiata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 to jest chyba 3d aniu, widac po otoczeniu i dofie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Marcin_Ps to jest 3d czy zdjęcie? Bo chyba mam schiza, ale oni mają tą samą mapkę potu na piersi. to jest 3d a wlasciwie realtime z gry na x360/ps3 to naprawde tak wyglada w ruchu :) a ruchy miesni itd ehhhh zamalo ostatnio gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 jaras texturki bardzo fajne, powoli się rozkręcacie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innos Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 OMFG :D Genialne tex i modele jestem pod wrażeniem moze tylko troche sie za bardzo swieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2008 (edytowane) dzieki za komentarze :* model zrobil jaras ja tylko podmodelowalem na koncu i dodalem te rzemyczki na rekach itp Edytowane 1 Lipiec 2009 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 ładnie, wydaje mi sie ze na twoich klic modelach więcej mięsni jest sie znaczy bardziej wyraziste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innos Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 No ale Jarek jak widze tez w 3d wymiata a ja myslalem ze on raczej od 2d... Widac sie mylilem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 ładny model, tylko brzuch trochę dziwnie się jakoś załamuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 Jaras super! Klicek ten mięsień biegnący od łopatki w dół pleców trochę dziwnie się odznacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 nom model ladniutki tylko wydaje mi sie ze mu w biodrach troszke brakuje i rzeczywiscie brzuch ma cos nie tak, i ucho takie małe, bardzo mi sie podobaja natomiast te wiazania sandałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 A mi się wydaje że powinien się bardziej rozmachnąć siekierą, wygląda jakby chciał kogoś nią tylko straszyć a nie użyć jej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamushi Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 Oho... Brawo Klicek ale mi się zdaję ,że ten topór powinien być troszkę bardziej przekrzywiony ostrzem w stronę jego głowy ^^ I te lewe kolano(Od jego strony) troszkę dziwnie przekrzywione jest :) Może mi się tak tylko wydaje ^_^. A tak nie patrząc na te elementy model wydaje się być całkiem niezły :) Jeszcze tylko teksturki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 wydaje mi sie ze swiatlo za bardzo go... ekhm ekhm... penetruje :) palce u nog, dlonie, wygladaja jakby nie mialy kosci - tzn za bardzo wg mnie swiatlo przeswituje i chyba powinno przeswitywac bardziej na czerwono niz pomaranczowo-zotlo. a tak wogole to bardzo fajne modele ludzi.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 Czy on prawa noge na czyms stawia? Jesli tak to spoko ale i tak tulow powinien byc bardziej odchylony do tylu i prawe przedramie rowniez. Wydaje mi sie ze to powinien byc taki luk ktory zaczyna sie w lewej stopie, srodek ma w biodrach a koniec w prawej rece. O texach sie nie wypowiadam ale na pewno bedzie fajnie. Wyglada spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CG_Lama Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 Rewelacja. Rzemien na lewej nodze przechodzi przez miesien łydki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 super, jedynie co mi przeszkadza to siekiera i ułozenie dłoni, powinna byc bardziej w poziomie do tyłu i co za tym idzie dłon obrócona..potrzymaj jarek siekiere do uderzenia a sie przekonasz ze to nienaturalne co jest teraz. Reszta Git:) Edit: pozwoliłem sobie pokazac na obrazku o co mi idzie:) czerwona strzałka pokazuje obrót siekiery wokół własnej osi w porzadanym wg mnie kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snooo Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 Świetnie jak na razie ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 (edytowane) dzieki za uwagi - poprawimy to oczywiscie bo są trafne. Popracowalismy troszke nad texturką, ustawieniami światła i rendera Edytowane 1 Lipiec 2009 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 Suuper kozacko! Nie mogę się doczekać zbiorowej sceny wszystkich postaci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 Panowie rządzicie i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 swiatło i shader skóry na ostatnim mnie powalił...piękna robota. Klicek i jaras na prezydenta!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 wygląda super, sandały fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Woo.. teksturki rewelacja.. modelik tak samo.. jedynie do czego znowu mozna sie przyczepic to do pozy. Przy takim zamachu nigdy nie bedziecie mieli w lini prostej klatki piersiowej i miednicy. No dobra jedna klatka na 20. Stopa lewa - ani on stoi ani on leci. Jezeli sie wybija koles to stopa innaczej sie uklada.. a jeszcze innaczej jak leci.. a to jest pomiedzy. To sa takie wsumie tez pierdoly.. bo na tle calosci detalu, postaci i pracy wlozonej napewno to beda malo istotne elementy. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 no teraz znacznie fajniej sie prezentuje, material skory bardzo fajny, aczkolwiek te wzory sa takie sobie, zwlaszcza ten na nodze, no i rzemyk (2 od gory) wrzyna sie w łydke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Będą mieli dwa różne rodzaje tatuaży? Tak jakby byli z dwóch różnych plemion? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 teraz wyglada bardzo fajnie, czym renderujecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 dammn: ] robi wrazenie, koles normalnie jak ze zdjecia: ] swietna robota: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 wyglada zajefajnie, az strach pomyślec co bedzie dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 mega kozacko!! :) ale jesli mozna to pozwole sobie zwrocic uwage hehe, te malowidla na ciele tam gdzie begną białe paski, przez ten rownolegly czarny pasek, wyglada to sztucznie, taki dziwny cien sie robi jakby tam wglebienie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 WTF?! Jak sie nie ma do czego przyczepić nie trzeba koniecznie na siłe wymyślać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi