3grosze Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 Jerry Maguire - spoko lajtowy filmik. troche zbyt familijny, ale ogólnie pozytywnie. jak to powiedziała koleżanka - troche za dużo płaczących chłopów. a tak pozatym to... SHOW ME THE MOOONNNEEEEYYYYYYYYYY ! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 tez bylem wczoraj na hitmanie:) jako fan calej serii musze powiedziec ze mnie bardzo pozytywnie zaskoczyl:) co mnie jednak zmartwilo to, to ze tak krotko trwal, chyba z godzine 20 minut:/ jak nie mniej. Olyphant tez dobrze zagral, hehe nawet go chodzic nauczyli:) ahhhh i tak Nika:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 http://iamlegend.warnerbros.com/ oklepane ale zapowiada sie smakowicie tym bardziej ze 'in imax expiernience' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stone Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 ja od siebie polecam "Coach Carter" film przedstawia życię i grę drużyny koszykarsiej, która zdobywa trofea dzięki nowemu trenerowi. Jednakk nie wszystko idzie zgodnie z planem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 supersamiec- tak hjak 40 letni prawiczek, pierwsza polowa smieszna nawet, druga juz troche mniej;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 Beowulf - wgniotlo mnie w fotel, są oczywiście momenty lepsze i gorsze ale te lepsze... załamka normalnie, takie rzeczy robią że aż strach sie bać co bedzie za 10 lata. Piekne materiały i modeling, piekne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 Absolwent - po prostu film kultowy ! Nawet jeden z naszych userów (knysha) ma avatar z tego filmu ;) Zgon na pogrzebie - podobno najlepsza komedia roku. Ja osobiście się rozczarowałem. Pierwsza połowa filmu nudna, druga ok. Same gagi dość mocno oklepane i przewidywalne imo. Chłopcy z ferajny - podobnie jak Absolwent film kultowy :) Mad max - przełomowy film z gatunku kino akcji. Kiedyś na pewno robił gigantyczne wrażenie. W dzisiejszych czasach jednak nuży. Żądło - przyjemny film, jedna z lepszych i bardziej znanych kreacji Redforda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 To ja też o czymś kultowym, chociaż chyba nie w kraju nad wisłą: The Dark Crystal Filmik Jima Hansona, Franka Oza i Gary'ego Kurtza z roku 1982. Muszę przyznać że w dzieciństwie zapłodnił moją wyobraźnię na bardzo długi czas. Z piedestału budowanego faktem że nie miałem okazji obejrzeć go po raz drugi zepchnął go chyba dopiero Batman. Czasem lepiej nie psuć sobie opinii o tym czym się jarało za młodu robiąc powtórkę na starość. Tak jest w tym przypadku. Wyobraźnia pielęgnowała skutecznie mit. Nic specjalnego od strony fabularnej, taka tam kolejna historyjka oparta na motywie samospełniającej się przepowiedni czerpiąca garściami z LOTRA. Są sobie źli Skeksesi, i będą jeszcze bardziej źli jeśli nie powstrzyma ich Jen ostatni z Gelflingów. Kupa niemożebna jak zwykł mawiać ten na którego część internetowej społeczności mówi TROLL:) Ale te postacie... źli są tak źli że dzisiaj pewnie dostali by kategorię R, do dziś śnią mi się te sępy po nocach:) Pomysłów i wyobraźni starczyło by na 5 innych filmów, zresztą zobaczcie sami: Majstersztyk animacji, chociaż dziś w konkurencji z 3d poprzebierani ludkowie na szczudłach i lalki na drucikach nie mają najmniejszych szans. Filmik można zobaczyć na youtubie prawie w całości w 9ciu 10min. fragmentach i mimo marnej jakości i przynudnawej fabuły warto. A co najlepsze w tym wszystkim to to że niejaki Genndy Tartakovsky - tak, ten od Samuraja Jacka, Dextera, Atomówek i Clone Warsów przymierza się do sequela o tytule The Power of Dark Crystal, przewidzianego na rok 2009. Chyba sobie bloga założę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Rany, zabiłem wątek :D No to inny filmik: Złoty Kompas - średnie to niestety, a potencjał był. Niby wszystko w porządku z filmem ale ani grzeje ani ziębi, takie se nijakie. Nie znam książki ale mam wrażenie że coś tam jednak powycinano nie do końca umiejętnie. Efekty dobre, chociaż miejscami czuć za ostro CG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Samurai Jack! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 aa to ja tez cos polece ;) mialem isc na Beowulfa ale ze godziny sie w cinema city pomieszaly i inne byly niz te ktore se wyczytalem to wszedlem na Hitmana....nie wiem czemu sie zdecydowalem zaplacic za Hitmana akurat ale ze do domu mi nie bylo spieszno musialem sie przekonac po tych bardzo roznych komentarzach jak to jest naprawde:D,a tu zaskoczenie ba! nie zepsuli TYtulu:D tak niewinnie wygladajacy na trailerach Olyphant odwalil kawal dobrej roboty i niesamowicie odegral 47ego mimo iz jest imo troche za mlody. Film idzie swoimi sciezkami nie opierajac sie w pelni na serii gier ktorej mialem okazje posmakowac, scenariusz zgrabnie ulozony + watek milosny ktory bardzo mi przypadl do gustu, nie odczulem ani przez chwile nudy ani przesytu akcji, nie brakowalo ciekawych scen, lekkiego napiecia, troche brutalnosci no i te sceny walki rewelacyjne dla mnie lepsze od matrixowych bullet time'ow jest poprostu bardzo dobre kino ktore moge polecic nawet takim rezygnujacym jak ja :P Nastawialem sie na kino w stylu Dooma a wyszlo cos calkiem niespodziewanego dzieki czemu po seansie czulem sie naprawde zdziwiony ze dokonali czegos tak dobrego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 A ja wczoraj sobie zrobiłem kolejną sesję klasyki :D Obejrzałem 3 części "Egzorcysty". Tego filmu nie muszę chyba nikomu polecać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 A ja wczoraj sobie zrobiłem kolejną sesję klasyki :D Obejrzałem 3 części "Egzorcysty". Tego filmu nie muszę chyba nikomu polecać :)nom "film" jest rewelacyjny ale imo tylko pierwsza czesc :) 2ga to jakies nieporozumienie, no trojka jeszcze dala rade ale jedynka jednak byla mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 A ja sobie wlasnie powtorzylem klasyke - Szybcy i wściekli - ahhh te piekne auta i szybkie dziewczyny ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 Resident Evil 2 - tej części Mila nie uratowała, ale nie mogłem jej pominąć przed obejrzeniem Extinction :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 I po Dexterze. 2 ostatnie odcinki nie były najlepsze ale i tak całość bardzo dobra. Główna wada ostatnich odcinków to reżyserka bez pomysłu. Spoiler: [rot13.com] bfgngavn fpran m Yvyą mhcrłavr avrcbgemroan [/rot13.com] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 No Bigleb tu bym polemizował :] Wszystkie watki sie ładnie zbiegły i rozwiązały, zakończenie jak poprzednio satysfakcjonujące i kojące serce... w dziwny sposób :P Jak mówiłem mojemu znajomemu - to nie serial o mordercy tylko o poszukiwaniu harmonii z samym sobą :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 Tylko to nie było potrzebne. Wątki się domknęły i bez wycieczki do europy. Poprzedni sezon był jednak znacznie lepszy a zakończenie z wyobrażeniem Dexa stojącego w wiwatującym mu tłumie genialne. To w s2 jest akceptowalne, można przymknąć oko bo się kupy trzyma ale dalece mniej zgrabne niż w poprzednim sezonie. Nie mniej niż to zakończenie irytowały marnie nakręcone sceny akcji:) Jak pisałem imo to głównie wina reżyserki słabej reżyserki. To i tak cięgle jeden z moich ulubionych seriali, ale w przeciwieństwie do s1 nie trudno było znaleźć niemniej wciągający inny - Weeds. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Zodiac - dość wciągający. Było kilka naprawdę niezłych momentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Diuna - wersja Lynch'a - ge-nial-ne. Gdyby Lynch posiadal obecne komputery, stworzyl by cos lepszego od calej serii Gwiezdnych wojen. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Diuna - wersja Lynch'a - ge-nial-ne. Gdyby Lynch posiadal obecne komputery, stworzyl by cos lepszego od calej serii Gwiezdnych wojen. :P "Diuna" miała premierę w 84 roku, a "Powrót Jedi" w 83. Diuna powstała na fali "SW" i chyba z założenia miała z nimi konkurować. Zresztą w jakiej recenzji bym nie czytał, to diuna uznawana jest za porażkę. Chyba Lynch ze swoja powolna narracją zbytnio nie nadaje sie do filmów sf, a do tego współczesnych sf. Z drugiej strony klimat jaki tworzy powala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Nie idzie o powolność tylko o brak logiki w Lynchowej Diunie - to niestety film który próbuje wmówić że ma jakiś przekaz a jest pustą wydmuszką. Mimo to pod względem wizualnym jest pierwszorzędny, dlatego pewnie nikt się ciągle nie zabrał za zrobienie poważnego remake'a ( bo to coś Halmarku trudno oskarżać o powagę). Nie bardzo jest jak się tak silnym obrazom przeciwwstawić i zrobić coś niemniej oryginalnego i porywającego. To zdaje się pierwszy i jedyny film Lyncha "na zamówienie", trudno też mówić o konkurencji z GW, dwa różne światy, jeden dla dzieci drugi dla dorosłych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 możecie coś polecić w stylu Donniego Darko? oglądałem go dwa dni temu i dalej go próbuje rozszyfrować. genialny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Diune widziałem dawno, więc teraz trudno mi sie wypowiadać na świeżo. Fabuła jest dość prosta, ponoć pierwotna wersja trwała 4h, a kinowa to coś 2h, wiec sporo scen zostało wyciętych. Ja bym braku logiki w tym filmie się nie doszukiwał. Wypożyczyłem dziś pierwszy tom Diuny, przeczytam, potem obejrzę film, to będę miał na to nowe spojrzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Tam trudno się doszukiwać logiki, z doszukiwaniem się braku nie ma problemów:) Pierwsze 5 min AVP2 http://www.movieweb.com/video/V07L29gkptFOQS gdzieś na forum pisałem żeby dać im szanse, hehe, no to zonk bo to jest gorsze od wszystkiego czego oczekiwałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Pierwsze 5 min AVP2 http://www.movieweb.com/video/V07L29gkptFOQS gdzieś na forum pisałem żeby dać im szanse, hehe, no to zonk bo to jest gorsze od wszystkiego czego oczekiwałem. Usmialem sie co nie miara :D:D:D:D:D :o:o:o:o:o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 echh... Moze inwazji na jakieś większe miasto doczekam sie w trzeciej czesci :D Na razie szykuje sie AvP Country Style :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Zapowiada się słabo... w stylu BLING BLING... nie bardzo mnie to kręci,, ale pewnie i tak obejrzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 właśnie obejżałem "Shoot em up" i szczeże polecam :) - świetna muzyka (Motorhead itp) wartka akcja, i możliwość zobaczenia jak zabić złego typa za pomocą ... marchewki :) Warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deha21 Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Ja ostatnio oglądałem Trade z Alicją Bachledą. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Mulholland Drive - em, nie zrozumialem oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Pierwsze 5 min AVP2 (...) gdzieś na forum pisałem żeby dać im szanse, hehe, no to zonk bo to jest gorsze od wszystkiego czego oczekiwałem. No Bigi, To jest sam początek ;) AVP 1 miało niezły początek z tego co pamiętam ale im dalej tym gorzej. Tu miejmy nadzieję, ze będzie lepiej bo reżyser też inny (a w zasadzie reżyserzy). Wyreżyserowali ponoć fajny serial ReGeneration czy jakoś tak. Dajmy im jednak szansę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 kobieta moich koszmarów - na poczatku nawet nawet pozniej nuuuuuudy;p hitman - taki sobie, jak na film z gry to nawet niezły:) chlopaki nie placzą - srednio panstwo mlodzi chuck and larry - dość miłe ale koncowka przesadzona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Leru - imdb nic o serialu nie wspomina, to bracia, wcześniej robili w art departamencie, m. in. Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer. te pierwsze 5 min jest mocno przycięte wedle informacji z jakiegoś ich bloga. Tylko to niczego nie zmienia, miszmasz totalny, wystrzelono całą amunicje na samym początku, predalieny, główny predzio, mam wątpliwości czy moga jeszcze czymkolwiek zaskoczyć. Była też upubliczniona jedna scenka ze środka filmu i nie prezentuje się lepiej niż te pierwsze 5 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 ok, coś mi się powaliło ;) serial to ReGenesis i na imdb nie ma tych kolesi w twórcach. Ale no gdzieś to czytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Resident Evil 3 - najlepsza z całej trylogii, ale polecał nikomu nie będę. Jak ktoś chce to obejrzy. Rozwalił mnie tylko wygląd i możliwości bossa na samym końcu :) LOL, te palce.. reżyser chyba podkochuje się w Jovovich i stara się przenieść fantazje rodem z hentajówek na ekran :) PS> no, chyba że to z którejś części gry jest koleś :P :) Generalnie im dalej tym gorzej, końcówka, jak zwykle, nienajlepsza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Knysha - Mullholland Drive nie jest takie jeszcze ciężkie w odbiorze, da się je zrozumieć.Obejrzyj sobie Lost Highway (Zagubiona autostrada) to jest ciężkie w odbiorze :) Podobno Inland Empire jest jeszcze trudniejsze w odbiorze, ale jego nie widziałem akurat. Apocalypse Now -> "Kocham zapach napalmu o poranku (..) Pachnie zwycięstwem" Czyli kolejny kultowy film :) Fate Stay Night - anime twórców m.in Shingetsutan Tsukihime. Gorąco polecam wszystkim fanom anime :) Szkoda tylko, że się niefajnie kończy :/ Rozpustnik - ahh..ten Johnny Depp :) Kocham filmy z dużą dawką poezji, nawet gdy jest tak wulgarna jak tutaj, a może właśnie szczególnie z taką :> Czerwona róża cz. 2 - serial na podstawie książki Stephana Kinga. Są trzy odcinki, widziałem tylko 2gi. Cała seria zapowiada się smakowicie, z pewnością pokuszę się o obejrzenie całości. Wideo z Jezusem - nie lubię niemieckiego kina, a w zasadzie języka niemieckiego w filmie. Film technicznie średni, fabularnie ciekawy. Wciąga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Trainspotting - po raz n-ty - uwielbiam ten film ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Dla lubiący baje 3d - Wyszedł Trailerek Horton Hears A Who z Blue Skya (Ice Age) I jest śliczniusio-mniamniusi http://www.apple.com/trailers/fox/hortonhearsawho/ Po za tym pojawił się screener trailerka Mrocznego Rycerza i też robi mocne wrażenie, imo ma szanse być znacznie lepszy niż Batman Begines. http://youtube.com/results?search_query=video+102&search=Search Klip o 4 pancernych...vid 102 3ci od góry:) Nie podaje linka bezpośredniego bo zniknie momentalnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Oba dają radę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 30 days of night - calkiem przyjemnie sie oglada, tyle ze krwawy troche :D Ale niektore sceny po prostu rewelacyjne sa. The Kingdom - powiem tak - sa lepsze filmy, ale nie wiele :D Liczylem na dobry film a okazal sie przynajmniej bardzo dobry. Rozkreca sie powoli ale klimatem i sila wyrazu bardzo blisko "Goraczki". Jak najbardziej polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Don Chichot (Donkey Xote) - Graficznie i animacyjnie calkiem ladnie, lecz fabularnie totalna klapa. Strasznie sie to ogladalo, wypatrywalem co chwile na zegarek by juz wyjsc z kina. Klasyczny przyklad jak mozna zniszczyc film slabym ukazaniem historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Oficjalny i bardzo HD tym razem: http://media.whysoserious.com/TDK_TRL2_med.mov Leadger daje rade: Gdyby nie koleś z rogami i w pelerynie można by pomyśleć że to jakiś kolejny typowy film akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Gdyby nie koleś z rogami i w pelerynie można by pomyśleć że to jakiś kolejny typowy film akcji. No i to mnie najbardziej martwi w tym trailerze... jakis taki malo widowiskowo batmanowy nawet w stosunku do Begins (oczywiscie na festyniarskie forever i robin spuszczam zaslone milczenia), ale pocieszam sie ze to wczesny trailer i jeszcze nie wszytsko pokazali ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Mi się dokładnie to bardzo podoba ( tak jak nie do końca podobało się w BB), mam wręcz wrażenie że sam batman jest tu najsłabszym elementem. O ile nie będzie nadziewanych nibypsychologią dialogów co 3 min. jak w BB to będzie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 No walsnie! Mogli by sobie darowac marke i zrobic po prostu film o usmiechnietym mordercy ;] Batman bez tej widowiskowosci to juz troche nie Batman... ale to takie moje zdanie bo po prostu lubie dobre kino akcji z rozmachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Jak dla mnie - najlepszy był Batman Tima Burtona, ale ten trailer wygląda obiecująco :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Hellboy II: http://www.movieweb.com/video/V07LdtvxzACMRS Bardziej plastikowy, mimo to bardzo efektowny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 kurde Bigi - trzymasz normalnie rękę na pulsie ;) ten gostek z Hellboya (ten z białymi włosami) wygląda "prawie" jak wiedźmin z gry Tomka Bagińskiego (tak ostatnio gdzieś usłyszałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Wygląda jak Geralt :P Przynajmniej od tyłu :) Ksero :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi