adek Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Witamy w nowej odsłonie serwisu Max3d. Mamy nadzieje, że nowa szata graficzna przypadnie Wam do gustu. Prace nad nową szatą graficzną trwały dobrych kilka miesięcy. W miare upływu czasu będziemy starali się dodawać kolejne funkcjonalności. Zmieniliśmy tak naprawdę wszystko. Serwis w całości został przepisany na nowo. Poprzednia wersja w niektórych momentach pamiętała jeszcze pierwsze lata serwisu. Więc nie było wyjścia :) Kilka słów o powstawaniu nowej szaty graficznej serwisu ... Obecny wygląd serwisu to praca zespołu moderatorów. Propozycji naprawdę było dużo. Po burzliwej dyskusji doszliśmy do pewnych ustaleń, ustaliliśmy co powinno się znaleźć na głównej stronie, jak mniej więcej powinniśmy przedstawiać informacje. Tutaj chciałbym wyróżnić osoby, które czynnie uczestniczyły w powstawaniu nowej wersji serwisu: Tomasz Szkodziński (leander), Tobiasz Rychanicz (Hindus), Kamil Pohl (tweety), Paweł Chwedczuk (chveti), Macin Stępień (Vorek), Paweł Szymula (Knysha), Mariusz Wysocki (miriam). Warto również dodać, iż za sprawą Tobiasza (Hindusa) w kolejnych tygodniach pojawią się w serwisie nowe, ciekawe artykuły. Kwestie techniczne związane z nową wersją serwisu:CSS: Tomasz Szkodziński, Adrian Kajda PHP, javascript: Adrian Kajda Adrian Kajda max3d.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Ja tu klikam, patrze co to za serwis mi sie wczytal:) Mile zaskoczyliscie panowie, wyglada fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Ale się porobiło. Podobuje mi się w sumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Bardzo fajnie. Ogromna różnica w porównaniu do starej wersji strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 ciekawa zmiana ;) przyda się odświeżenie +teraz tylko lekko dopasować samo forum stylizacją... przynajmniej kolorystycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Dobra robota. Teraz wygląda "na czasie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 świetnie wygląda, mam nadzieję że teraz będzie się więcej dziać na stronie :) well done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 19 Marzec 2008 Autor Share Napisano 19 Marzec 2008 Dzieki za pierwsze komentarze. Troche nam się to przedłużyło, ale udało się w końcu. W miare upływu czasu będą pojawiać się nowe opcje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Pełne światowe pro:D Podoba mi się! Świetna rzecz to zakładka "Polska Animacja". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 he no wypas ! Gratki dla tworzacych :D bardzo bardzo fajnie Wysnilo mi sie dzis w nocy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brent Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Pięknie i światowo. Wielkie podziękowania i gratulacje twórcom :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Nie, no swietnie. Ciężko będzie się przyzwyczaić ale wygląd zdecydowanie na +! (acha, ciągle ten sam babol w rekomendacjach:-) link "w suchym doku" prowadzi do całkowicie innego obrazka:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
]v[ax Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Naprawdę guddżob ;P Wygląda elegancko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Jeja Jeja jak ładnie. gratuluje i dziekuje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
]v[ax Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Naprawdę guddżob ;P Wygląda elegancko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Dziwne... ja w dalszym czasie widzę starą wersję, a na głównej wciąż jest komunikat :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 19 Marzec 2008 Autor Share Napisano 19 Marzec 2008 Prawdopodobnie cacha widzisz :) Za jakis czas sie to zmieni u Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xaoo Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Francja elegancja Panowie :) Bardzo mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 wyglada fajnie, ale ciezko mi sie czyta newsy po prawej stronie, moze sie kiedys przyzwyczaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Bardzo pozytywnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 IE widzi nowe, firefox stare ;]. Ładny design i szybko teraz można przeskakiwać z zakładki na zakładkę hehe. Dobra robota Panowie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Po prostu pełny profesjonalizm. Bardzo mi się podoba strona główna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Ooo Mamo! Myślałem, że zabłądziłem;p Świetnie Panowie!;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Gratulacje. Zarombiście wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 good job! Oby tak dalej... ;) Zmiany na lepsze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Fajny nowy dizajn :D:D taki jak świeży wiosenny wiatr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Wypas. Bardzo mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idaho Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Krytykować każdy może :) Ciut, ciut mam wrażenie jakby czegoś brakowało. Kolorystyka OK, buttony OK, trochę ten pasek w poprzek razi. Artykuły ze względu na swój statyczny charakter powinny być po prawej stronie a newsy po lewej. Żyjemy w kulturze zachodu i czytamy od strony lewej do prawej. Dziwnie przyciąga wzrok jasne tło news-ów (dziwne prawda);) Wzrok od razu "leci" na prawo zostawiając to co wg autorów jest ważniejsze (artykuły posiadają większe - szersze pole). Dynamika strony została lekko stłamszona. Coś co napędaza strony zostało zepchnięte na drugi plan. Dla eksperymentu można przeprowadzić ankietę co czytasz najpierw newsy czy całe artykułu :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 bajeczka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Trochę muli. Tylko u mnie? Tak sama strona jak i forum. Edit: Czcionka napisów pod pomarańczowym paskiem głównych działów do wymiany. 'rekomendacje', 'silver gallery', 'golden gallery', 'FORUM: ostatnie posty', itd. są trochę nieczytelne. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 19 Marzec 2008 Autor Share Napisano 19 Marzec 2008 Nie. To nie wina serwera. Serwery WP.pl z których serwowane są banery nie odpowiadają i przeglądarki próbują się jednak z nimi połączyć i niestety powoduje to duuzego slowa. Wylaczam banery dopoki tego nie poprawią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SereCk Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 z poczatq myslalem, ze zle trafilem :) GOOD JOB :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 szkoda że nie połączone graficznie z Forum, ale jest super :) a muli strasznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Ja Cie kręce! Świetnie to wyszło gz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Super jest. Fajnie by było gdyby obrazki na tle zmieniały sięcojakiś czas :) pozdro i czy przypadkiem nie wyglądało by lepiej gdyby odwrócić kolory we eiadomościach, tzn jasne litery na ciemnym tle, mysle ze bardziej by pasowało do wyglądu całej strony pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 w koncu to jakos porzadnie wyglada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 WTF?! patrze dalej a to max3d.pl WOW WYPAS :) GRATULUJE :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 ktos mi posta wywalil ale nie wazne, musze uwazac na jezyk bardziej :) Gratuluje, wyglada bardzo profesjonalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myk_myk Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 W Operze 9,26 muszę trzy razy dać wstecz, aby cofnąć sie do poprzedniej strony. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 A jak dla mnie te biale panele za bardzo wala po oczch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 PIKNE !!! Dobra robota panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 a mi nikt posta nie usunal na forum tylko forum zwariowalo nagle. na 4 podstrone wszedlem bo sobie w linku wpisalem ze chce 4 a przycisku "4" w ogole nie mialem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Przeglądając tego newsa z poziomu forum nie odświeża mi postów. Mimo, że w rubryce 'ostatni post' info jest poprawne, po wejściu do wątku widzę cały czas, ten sam jeden post, w tym przypadku mój poprzedni. Dopiero ze strony głównej widzę wszystkie. Co do propozycji z utrzymaniem ciemnej tonacji w części z wiadomościami, to uważam, że jest dobrze tak jak teraz, przyjemny kontrast, nie jest jednolicie i mdło. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myk_myk Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Jestem myk_myk, a witryna na to "Witamy ponownie, jesteś zalogowany jako Adek, wyloguj" Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 HA HA HA ja tez to mam zem Adek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Haha, u mnie to samo, ładnie ładnie...xD Hello, I'm Adek. How are you?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 a u mnie prawidłowo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 U mnie "Witamy ponownie, jesteś zalogowany jako Adek, wyloguj" hihi EDIT: no teraz mam już tylko "Witamy ponownie!" :P EDIT2: no a stronka jest superowa , brawo! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 U mnie też widnieje napis: "Witamy ponownie, jesteś zalogowany jako Adek, wyloguj". I problem nie tylko w tym, że nie mogę wylogować, ale ja nie jestem Adek! A strona startowa BARDZO FAJNA! Bardzo świeży powiew, po tylu latach. Gratulacje i dzięki panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Już jest ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi