Napisano 8 Listopad 200915 l Autor dzieki chlopaki :) concept ukradlem miskowi jak rysowal go w przerwach na rendering, wiec mam go niestety na kartce :) postaram sie pozniej zeskanowac i wrzucic :) maly upik
Napisano 8 Listopad 200915 l Autor dzieki Eden :)) wrzucam ciut chyba lepszy render: i tescik szejderu:
Napisano 11 Listopad 200915 l ehehe czapa jak zwykle , mordka rewela, ten poprzedni pan co mu tak wesoło rownie swietny, szkoda ze nie dales go z zb z jakims fajnym materiałem edit\ piszesz ze " tescik szaderu " to mam pytanie w czym ten szader ? z maxa to czy co innego??
Napisano 9 Grudzień 200915 l Autor dzieki chlopaki :] tamto u gory bedzie stillem jak znajde troche czasu w styczniu ;) a teraz na szybko, jeszcze w progresie
Napisano 9 Grudzień 200915 l kliment woroszyłow napisał: klicek, ty swirze! :) zrób kiedyś ładną laskę ja cie prosze! zbok i gej !
Napisano 9 Grudzień 200915 l troszkę kłopotliwe musi mieć zakładanie tej maski przez te zrosty policzkowo-szczękowe ;)
Napisano 9 Grudzień 200915 l jaras napisał: troszkę kłopotliwe musi mieć zakładanie tej maski przez te zrosty policzkowo-szczękowe ;) no chyba ze on sobie wyjmuje i wklada tylko sama rure :D
Napisano 10 Grudzień 200915 l heh obejrzalem caly watek :) Jedna mysl mi sie nasunela - alez Ty masz Klicus dobrego dilera :)
Napisano 11 Grudzień 200915 l Dobre, klasyka, ale dobra:) Ten i ten z głową z różnymi rzeczami mi się podobają. Ale weź skończ a nie biusty pokazujesz.
Napisano 11 Grudzień 200915 l hej man czemu nie konczysz tych modeli ? przeciez to zarabiste rzeczy z tega beda .... a prawda taka ze jak tezraz nie skonczysz to juz raczej do starych modeli sie nie wraca :/
Napisano 11 Grudzień 200915 l bo klicka nie interesuje finalna praca tylko proces tworzenia, - prawdziwy artysta, niedługo będzie zamieszczał pojedyncze poligony, w myśl zasady ty prowadzisz, ja szaleje
Napisano 11 Grudzień 200915 l zarąbicha ryło prosi sie o całą figurkje nie koniecznie z brązu ;), maska wydaje mi sie gut w koncu to sfpostapokalipsa hehe , to tak dla siebie cwieczeniowo rzezbisz czy cos wiecej sie z tego bedzie rodzić? co do poprzednij to nie wiem czy to sss czy inne cudaki bo ja sie na tym nie znam siedze w scanlinie tylko :]
Napisano 15 Grudzień 200915 l Autor dzieki chlopaki, na razie przerasta mnie zrobienie czegos w calosci :(
Napisano 17 Grudzień 200915 l http://www.zbrushcentral.com/showpost.php?p=640288&postcount=6# chyba nasladowca :d
Napisano 17 Grudzień 200915 l KLICEK napisał: dzieki chlopaki, na razie przerasta mnie zrobienie czegos w calosci :( Mam ostatnio ten sam problem :) jedyna rada: zaciśnij zęby i do dzieła. Na doping możesz liczyć :D Morda zacna, faktycznie uprząż kłopotliwa do ściągnięcia, ale nie niemożliwa - przynajmniej widz ma nad czym dyskutować. Dajesz dalej.
Napisano 17 Grudzień 200915 l Leru napisał: Naśladowca? ;) Pleasseeee.... zobacz na nochal w 6 poscie no moze nie nasladowca ale podobny ten nos
Napisano 4 Styczeń 201015 l Gliniana z niej bestia ;) Oczka mi się nie podobają - wyglądają płasko, reszta całkiem zgrabna jak na szpeeda :)
Napisano 4 Styczeń 201015 l Mnie się nie podoba prawy kącik oka (ten zewnętrzny tzn. dalszy od nosa) :D Jakoś tak odstaje.
Napisano 5 Styczeń 201015 l Fajna, tylko z oczami coś nie tak, brwi za nisko i chyba oko powinno być osadzone ciut głębiej.
Napisano 13 Styczeń 201015 l Autor Hej wrzucam modelik, calosc na szybko lacznie z renderem i kolorami 4 godziny z kawalkiem okolo 2 godziny na base okolo godziny w zb godzina na skladanie w fotoshopie
Napisano 13 Styczeń 201015 l bardzo ladny modelik Klicek. Widziałem kiedyś koncept. Bedzie Luigi? Dopisz do kartoteki numerki "więzienne". Nie wiem jak to sie fachowo nazywa. ;) Pozdrawiam
Napisano 13 Styczeń 201015 l Autor dzieki chlopaki :) a wlasnie koncept : poprawka, jeszcze tylko zabawa z okiem ok i final Edytowane 13 Styczeń 201015 l przez KLICEK
Napisano 13 Styczeń 201015 l Mario Bros forever! No i pamiętajcie mniej grzybków, mniej bo później do kartoteki można trafić jak nasz czerwony przyjaciel:)
Napisano 13 Styczeń 201015 l Nareszcie jakiś cartoon. Nawet fajnie ale troszkę za kanciasto jeszcze, koncept wyszedł bardziej łobuzowaty. Szelki na końcach kwadratowe a jednak te okrągłe na koncepcie fajniej wyglądają. Ciemniejsze włosy chyba też by były lepsze i bardziej potargane. I tekstura na tabliczce drewniana z wyrytymi numerami tez by chyba lepiej wyglądała do tego troszkę tła i by było gites. Dobra ale to nie koncert życzeń :) wiec ogólnie pozytywnie bardzo Mario rules:).