Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 391
  • Wyświetleń 66,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ehehe czapa jak zwykle , mordka rewela, ten poprzedni pan co mu tak wesoło rownie swietny, szkoda ze nie dales go z zb z jakims fajnym materiałem

edit\ piszesz ze " tescik szaderu " to mam pytanie w czym ten szader ? z maxa to czy co innego??

Napisano

przecie chyba widac ze mentalowy sss, a moze i nie :) git model

Napisano

troszkę kłopotliwe musi mieć zakładanie tej maski przez te zrosty policzkowo-szczękowe ;)

Napisano
  jaras napisał:
troszkę kłopotliwe musi mieć zakładanie tej maski przez te zrosty policzkowo-szczękowe ;)

no chyba ze on sobie wyjmuje i wklada tylko sama rure :D

Napisano

heh obejrzalem caly watek :) Jedna mysl mi sie nasunela - alez Ty masz Klicus dobrego dilera :)

Napisano

Dobre, klasyka, ale dobra:)

Ten i ten z głową z różnymi rzeczami mi się podobają.

Ale weź skończ a nie biusty pokazujesz.

Napisano

hej man czemu nie konczysz tych modeli ? przeciez to zarabiste rzeczy z tega beda .... a prawda taka ze jak tezraz nie skonczysz to juz raczej do starych modeli sie nie wraca :/

Napisano

bo klicka nie interesuje finalna praca tylko proces tworzenia, - prawdziwy artysta, niedługo będzie zamieszczał pojedyncze poligony, w myśl zasady ty prowadzisz, ja szaleje

Napisano

zarąbicha ryło prosi sie o całą figurkje nie koniecznie z brązu ;), maska wydaje mi sie gut w koncu to sfpostapokalipsa hehe , to tak dla siebie cwieczeniowo rzezbisz czy cos wiecej sie z tego bedzie rodzić?

co do poprzednij to nie wiem czy to sss czy inne cudaki bo ja sie na tym nie znam siedze w scanlinie tylko :]

Napisano
  KLICEK napisał:
dzieki chlopaki, na razie przerasta mnie zrobienie czegos w calosci :(

Mam ostatnio ten sam problem :) jedyna rada: zaciśnij zęby i do dzieła.

Na doping możesz liczyć :D

Morda zacna, faktycznie uprząż kłopotliwa do ściągnięcia, ale nie niemożliwa - przynajmniej widz ma nad czym dyskutować. Dajesz dalej.

Napisano
  Leru napisał:
Naśladowca? ;) Pleasseeee....

zobacz na nochal w 6 poscie

no moze nie nasladowca ale podobny ten nos

Napisano

Gliniana z niej bestia ;) Oczka mi się nie podobają - wyglądają płasko, reszta całkiem zgrabna jak na szpeeda :)

Napisano

Mnie się nie podoba prawy kącik oka (ten zewnętrzny tzn. dalszy od nosa) :D Jakoś tak odstaje.

Napisano

Fajna, tylko z oczami coś nie tak, brwi za nisko i chyba oko powinno być osadzone ciut głębiej.

Napisano

bardzo ladny modelik Klicek. Widziałem kiedyś koncept.

Bedzie Luigi? Dopisz do kartoteki numerki "więzienne". Nie wiem jak to sie fachowo nazywa. ;)

Pozdrawiam

Napisano

Mario Bros forever! No i pamiętajcie mniej grzybków, mniej bo później do kartoteki można trafić jak nasz czerwony przyjaciel:)

Napisano

Nareszcie jakiś cartoon. Nawet fajnie ale troszkę za kanciasto jeszcze, koncept wyszedł bardziej łobuzowaty. Szelki na końcach kwadratowe a jednak te okrągłe na koncepcie fajniej wyglądają. Ciemniejsze włosy chyba też by były lepsze i bardziej potargane. I tekstura na tabliczce drewniana z wyrytymi numerami tez by chyba lepiej wyglądała do tego troszkę tła i by było gites. Dobra ale to nie koncert życzeń :) wiec ogólnie pozytywnie bardzo Mario rules:).