Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 391
  • Wyświetleń 68,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ehehe czapa jak zwykle , mordka rewela, ten poprzedni pan co mu tak wesoło rownie swietny, szkoda ze nie dales go z zb z jakims fajnym materiałem

edit\ piszesz ze " tescik szaderu " to mam pytanie w czym ten szader ? z maxa to czy co innego??

Napisano

przecie chyba widac ze mentalowy sss, a moze i nie :) git model

Napisano

troszkę kłopotliwe musi mieć zakładanie tej maski przez te zrosty policzkowo-szczękowe ;)

Napisano
troszkę kłopotliwe musi mieć zakładanie tej maski przez te zrosty policzkowo-szczękowe ;)

no chyba ze on sobie wyjmuje i wklada tylko sama rure :D

Napisano

heh obejrzalem caly watek :) Jedna mysl mi sie nasunela - alez Ty masz Klicus dobrego dilera :)

Napisano

Dobre, klasyka, ale dobra:)

Ten i ten z głową z różnymi rzeczami mi się podobają.

Ale weź skończ a nie biusty pokazujesz.

Napisano

hej man czemu nie konczysz tych modeli ? przeciez to zarabiste rzeczy z tega beda .... a prawda taka ze jak tezraz nie skonczysz to juz raczej do starych modeli sie nie wraca :/

Napisano

bo klicka nie interesuje finalna praca tylko proces tworzenia, - prawdziwy artysta, niedługo będzie zamieszczał pojedyncze poligony, w myśl zasady ty prowadzisz, ja szaleje

Napisano

zarąbicha ryło prosi sie o całą figurkje nie koniecznie z brązu ;), maska wydaje mi sie gut w koncu to sfpostapokalipsa hehe , to tak dla siebie cwieczeniowo rzezbisz czy cos wiecej sie z tego bedzie rodzić?

co do poprzednij to nie wiem czy to sss czy inne cudaki bo ja sie na tym nie znam siedze w scanlinie tylko :]

Napisano
dzieki chlopaki, na razie przerasta mnie zrobienie czegos w calosci :(

Mam ostatnio ten sam problem :) jedyna rada: zaciśnij zęby i do dzieła.

Na doping możesz liczyć :D

Morda zacna, faktycznie uprząż kłopotliwa do ściągnięcia, ale nie niemożliwa - przynajmniej widz ma nad czym dyskutować. Dajesz dalej.

Napisano
Naśladowca? ;) Pleasseeee....

zobacz na nochal w 6 poscie

no moze nie nasladowca ale podobny ten nos

Napisano

Gliniana z niej bestia ;) Oczka mi się nie podobają - wyglądają płasko, reszta całkiem zgrabna jak na szpeeda :)

Napisano

Mnie się nie podoba prawy kącik oka (ten zewnętrzny tzn. dalszy od nosa) :D Jakoś tak odstaje.

Napisano

Fajna, tylko z oczami coś nie tak, brwi za nisko i chyba oko powinno być osadzone ciut głębiej.

Napisano

bardzo ladny modelik Klicek. Widziałem kiedyś koncept.

Bedzie Luigi? Dopisz do kartoteki numerki "więzienne". Nie wiem jak to sie fachowo nazywa. ;)

Pozdrawiam

Napisano

Mario Bros forever! No i pamiętajcie mniej grzybków, mniej bo później do kartoteki można trafić jak nasz czerwony przyjaciel:)

Napisano

Nareszcie jakiś cartoon. Nawet fajnie ale troszkę za kanciasto jeszcze, koncept wyszedł bardziej łobuzowaty. Szelki na końcach kwadratowe a jednak te okrągłe na koncepcie fajniej wyglądają. Ciemniejsze włosy chyba też by były lepsze i bardziej potargane. I tekstura na tabliczce drewniana z wyrytymi numerami tez by chyba lepiej wyglądała do tego troszkę tła i by było gites. Dobra ale to nie koncert życzeń :) wiec ogólnie pozytywnie bardzo Mario rules:).