mafida Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 Che,che:)Ten ostatni świetny,mordka Rządzi:),można koncepta zobaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 haha mega! też jestem ciekaw konceptu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 fajne, fajne, a on tak bedzie w T-pose czy go jakos ustawisz ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 Klimat! Znajdź czas otexturownie go, bo zapowiada się grubo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Listopad 2009 Autor Share Napisano 8 Listopad 2009 dzieki chlopaki :) concept ukradlem miskowi jak rysowal go w przerwach na rendering, wiec mam go niestety na kartce :) postaram sie pozniej zeskanowac i wrzucic :) maly upik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 bardzo fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Listopad 2009 Autor Share Napisano 8 Listopad 2009 dzieki Eden :)) wrzucam ciut chyba lepszy render: i tescik szejderu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 niezły hardcorek Klicek :) to bedzie still, czy animka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 ehehe czapa jak zwykle , mordka rewela, ten poprzedni pan co mu tak wesoło rownie swietny, szkoda ze nie dales go z zb z jakims fajnym materiałem edit\ piszesz ze " tescik szaderu " to mam pytanie w czym ten szader ? z maxa to czy co innego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 przecie chyba widac ze mentalowy sss, a moze i nie :) git model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 superrrr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 maszakra miaszga! 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 dzieki chlopaki :] tamto u gory bedzie stillem jak znajde troche czasu w styczniu ;) a teraz na szybko, jeszcze w progresie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Uuu....Doomowo. Dasz więcej pikczersów...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 klicek, ty swirze! :) zrób kiedyś ładną laskę ja cie prosze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 klicek, ty swirze! :) zrób kiedyś ładną laskę ja cie prosze! zbok i gej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 o.0 chcialbym to widziec z texturami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Lepiej nie pokazuj tego swojemu psychiatrze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 cos mnie sie tak gears of war kojazy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 troszkę kłopotliwe musi mieć zakładanie tej maski przez te zrosty policzkowo-szczękowe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 troszkę kłopotliwe musi mieć zakładanie tej maski przez te zrosty policzkowo-szczękowe ;) no chyba ze on sobie wyjmuje i wklada tylko sama rure :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastahcez Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 kłopot to on musi mieć ze spaniem na wznak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 dzieki za komenty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 heh obejrzalem caly watek :) Jedna mysl mi sie nasunela - alez Ty masz Klicus dobrego dilera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 Modele wgniatają i aż się proszą o textury :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 Dobre, klasyka, ale dobra:) Ten i ten z głową z różnymi rzeczami mi się podobają. Ale weź skończ a nie biusty pokazujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 niezła mordka, dokładnie texturki i render ładny chcemy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 hej man czemu nie konczysz tych modeli ? przeciez to zarabiste rzeczy z tega beda .... a prawda taka ze jak tezraz nie skonczysz to juz raczej do starych modeli sie nie wraca :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 bo klicka nie interesuje finalna praca tylko proces tworzenia, - prawdziwy artysta, niedługo będzie zamieszczał pojedyncze poligony, w myśl zasady ty prowadzisz, ja szaleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 zarąbicha ryło prosi sie o całą figurkje nie koniecznie z brązu ;), maska wydaje mi sie gut w koncu to sfpostapokalipsa hehe , to tak dla siebie cwieczeniowo rzezbisz czy cos wiecej sie z tego bedzie rodzić? co do poprzednij to nie wiem czy to sss czy inne cudaki bo ja sie na tym nie znam siedze w scanlinie tylko :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2009 dzieki chlopaki, na razie przerasta mnie zrobienie czegos w calosci :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grizleyd Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 http://www.zbrushcentral.com/showpost.php?p=640288&postcount=6# chyba nasladowca :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 Naśladowca? ;) Pleasseeee.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 dzieki chlopaki, na razie przerasta mnie zrobienie czegos w calosci :( Mam ostatnio ten sam problem :) jedyna rada: zaciśnij zęby i do dzieła. Na doping możesz liczyć :D Morda zacna, faktycznie uprząż kłopotliwa do ściągnięcia, ale nie niemożliwa - przynajmniej widz ma nad czym dyskutować. Dajesz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 Nie, no nyga, daje rade ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grizleyd Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 Naśladowca? ;) Pleasseeee.... zobacz na nochal w 6 poscie no moze nie nasladowca ale podobny ten nos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Orion_ Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 Odjazdowa twarzyczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2010 dzieki chlopaki :) takie cos na mega szybko, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 hee nareszcie jakas kobitka :) zgrabna nawet :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Gliniana z niej bestia ;) Oczka mi się nie podobają - wyglądają płasko, reszta całkiem zgrabna jak na szpeeda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Calkiem zgrabna,tylko oczka jakies płaskie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Mnie się nie podoba prawy kącik oka (ten zewnętrzny tzn. dalszy od nosa) :D Jakoś tak odstaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 ładna, usta bardzo mi się podobają, men ! pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Fajna, tylko z oczami coś nie tak, brwi za nisko i chyba oko powinno być osadzone ciut głębiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2010 Hej wrzucam modelik, calosc na szybko lacznie z renderem i kolorami 4 godziny z kawalkiem okolo 2 godziny na base okolo godziny w zb godzina na skladanie w fotoshopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 uuuuuuu ostro ! mega model i materiał jest git ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 bardzo ladny modelik Klicek. Widziałem kiedyś koncept. Bedzie Luigi? Dopisz do kartoteki numerki "więzienne". Nie wiem jak to sie fachowo nazywa. ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2010 (edytowane) dzieki chlopaki :) a wlasnie koncept : poprawka, jeszcze tylko zabawa z okiem ok i final Edytowane 13 Styczeń 2010 przez KLICEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 Mario Bros forever! No i pamiętajcie mniej grzybków, mniej bo później do kartoteki można trafić jak nasz czerwony przyjaciel:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZJAWA Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 Nareszcie jakiś cartoon. Nawet fajnie ale troszkę za kanciasto jeszcze, koncept wyszedł bardziej łobuzowaty. Szelki na końcach kwadratowe a jednak te okrągłe na koncepcie fajniej wyglądają. Ciemniejsze włosy chyba też by były lepsze i bardziej potargane. I tekstura na tabliczce drewniana z wyrytymi numerami tez by chyba lepiej wyglądała do tego troszkę tła i by było gites. Dobra ale to nie koncert życzeń :) wiec ogólnie pozytywnie bardzo Mario rules:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi