Jump to content

Silver Award : BMW x6

Recommended Posts

Guest Cornelius Scipio

Brak mi słów...

FRONTA !!!!! *****

Pzdr.

Cornelius.

Edited by Cornelius Scipio

Qbal stajesz się obrzydliwie przewidywalny... kolejna świetna praca... miej litość :-P

Nie wiem jak Ty to robisz, że z taką łatwością Ci przychodzą takie piekne i modele i rendery?!?

... ale nie, nie! przednie koło tonie w podłożu - hura znalazłem buga! buuu ale wstyd, hi hi hi ;-)

Czapki z głów... Chyba zostaniesz moim niedoścignionym wzorem :P

Model, materiały, render - cud, miód i orzeszki. Ba, nawet sam samochód mi się podoba (mimo swej kontrowersyjności) :)

Z ciekawości spytam, ile zajęło Ci wyrenderowanie tego cuda? I na jakim configu?

Patry, siatki pokaze wkrotce, modelowanie ok tygodnia zajelo bo bylo duzo dupereli, ale spedzilem po ok 6 godzinek dziennie tylko. W sumie siedzialem nad nim od 3 miesiecy ale samego modelowania tak jak mowie bylo tydzien (matura). Ustawianie studio - kwestia kilku godzin + 8h renderu + postprodukcja w PS

Trosiek w otoczeniu i w takiej malej rozdzialce i tak nie byloby widac, pozatym to nie musi byc metallic :>

ReflectVision ogladales "tenacious-D the pick of destiny" [z jack'iem, blac'kiem itp]??

Jack spiewa tam taka absurdalna (jak to na niego przystalo) piosenke ktora leci jakos tak:

"half-man, half-machine, another cover from the magazin..." mam wrazenie ze to o Tobie ;)

W jakim hangarze Cie zmontowali, ze te Twoje autka sa takie mniamniusne???

Supcio.

pozdrawiam

extra, tylko, buahaha ten daszek na dachu to autentyk LOL jak zobaczyłem go na ulicy to myślałem że koleś sobie takie przykleił i jest fajny, ale widzę że to nie zasługa typa, tylko projektanta :D obciachowe strasznie jak dla mnie

ReflectVision ogladales "tenacious-D the pick of destiny" [z jack'iem, blac'kiem itp]??

Jack spiewa tam taka absurdalna (jak to na niego przystalo) piosenke ktora leci jakos tak:

"half-man, half-machine, another cover from the magazin..." mam wrazenie ze to o Tobie ;)

W jakim hangarze Cie zmontowali, ze te Twoje autka sa takie mniamniusne???

Supcio.

pozdrawiam

czemu dopiero teraz tego posta zauwazylem :D

tadzio, nie widzialem ale zaraz zobacze :)

Guest Marioza

autko wygląda bjuti mimo ze we wspolczesnych nie gustuję, eh szkoda ze nie umiem takich fot trzaskać :o) 5*

• Create New...

Important Information

We are using cookies. Read about our Privacy Policy