floo Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 pogratulować stylu i jakości... :) powodzenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 więcej dzieciaków! pomysł z wdrapywaniem się na zasłonę dobry, tyle, że w najnowszej wersji jej nie ma. Można by umieścić nad przejściem do kuchni na wpół urwaną tykę opadającą ukosem w taki sposób: "\" i tam zasłona ściągnięta przez rozwydrzonego dzieciaczka. W miejscu kapcia pasował by mały bachorek zanoszący się płaczem odwrócony w stronę kamery lub wyciągający desperacko łapki w stronę rodziców (a może podskakujący lub tarzający się w złości). Pomysłów na zachowanie się dzieciaków mam więcej - widziałem w markecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Superancko:) Jedyne co mnie sie żuciło to chyba butelki dla dzieci winny być plastic a te wyglądają na glass..chyba że tak m abyć bo i tak jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 co do wiekszej liczby dzieciakow pomysle , ale jakos tego nie widze, nie chce za bardzo przeladowac nimi sceny tymczasem troszku tekstur przed nominkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vehr Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 elegancko tylko wedlug mnie wlosy popraw jestes juz w pierwszej trojce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 tak bym widział tego wspinającego sie dzieciaczka po zasłonie .... chociaz Klicek powiedział ze i tak bedziesz miał gdzies moje rady ale skoro juz zrobiłem to wrzucę :) co mi tam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 akurat takie cuś dobre jest! jutro go zrobie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Świetna pracka, jak dla mnie numer 1 póki co. Gratuluję umiejętności. Mam parę uwag, tatuśko ma za mało przerażoną minę, skoro to są straszne skutki, to powinien moim zdaniem być bardziej przerażony, teraz jest raczej smutny. No i jego prawy kapeć chyba się zatopił w dywanie. Powodzenia i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 wypas! :) zdjęcia na ścianie świetnie wyszły :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 nie pasuje mi tylko drewno na kolejce. takie za jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 dzieki za komenty, pewno ostateczna wersja bedzie sporo inna od aktualnych, narazie bawie sie oswietleniem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 no i myslalem o takim kadrowaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Fenomenalna praca!!;) Tatuś nadal zbyt stoicką minę ma, więcej przerażenia, bezradności i smutku na twarzy;) Co do próby z kadrem, to o ile przycięcie ciuchci jest ok, to już przycięty obraz na ścianie mi się nie podoba. Dla mnie faworyt! Powodzenia;) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Ładno światło:) Z lewej wali pieluchami, przejście kolorystyki mi się podoba, otwarta lodówka też wyszła fajnie, tylko może jakiś delikatny mistyczny wolumetryk? Szczeniak za tv ma bardzo fajną minę, natomiast ten "na" mamuśce już gorzej, taką mało zdefiniowaną. Ten na lodówce bardzo fajny. Matka wygląda jakby miała zwymiotować to co ma w brzuchu. Ogólnie wali pieluchami, fu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 bardzo mi sie podoba oświetlenie :) kapcie troche sie zlewaja z dywanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 bardzo super ! zycze powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 troche mistrzostwo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Piękna praca, naprawde super :D! Powodzenia i ukończenia! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anomal Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Fajny klimat...ale wydaje mi się że za bardzo przyciąłeś lampke po lewej, tym bardziej że jest dosć istotna bo oświetla pokój...ja bym ją pokazał nawet kosztem przycięcia bardziej z prawej strony... takie jest moje zdanie, co o tym sądzicie? powodzenia i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Która wersja z powyżej zamieszczonych prac jest ostateczna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 (edytowane) ostateczna w pierwszym poscie Edytowane 25 Wrzesień 2008 przez _Kreska_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 heh kolejna genialna pracka w twoim wykonaniu - moim zdaniem niekwestionowany lider (pomysl, przekaz, warsztat itp). gratuluje ukonczenia, na pewno pracy bylo sporo mimo ze lekkosc z jaka robiles modele sprawiala zupelnie odwrotne wrazenie. pozdrawiam i zycze powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 super wyszło, prawdopodobny zwycięzca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 po prostu super !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 (edytowane) ale CZAD..... :) super Ci to wyszło. Pokazesz siatke calej sceny ? I czy bedzie making of ? ^-^ Edytowane 25 Wrzesień 2008 przez Jonasz_Real Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 no genialne no ;] całkowicie zgadzam się z Elmo. pracka ma poprostu niesamowity klimat. no i dalej mnie dzieciaki rozbrajają :P Masz mój głos. Zresztą to chyba kolejna bitwa, w której to pisze. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 Co tu duzo gadac po porosty WYPASIK. Panu z Pixara powinno sie spodobac bo postacie takie troche w ich stylu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 Rewelacja! mówiłem już dziś, że jesteś moim faworytem? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyline Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 Nie tylko Twoim. :D Ta praca to poezja. Ma klimat i "to coś". Mam nadzieję że kiedyś też osiągnę taki poziom, chociaż dopiero zaczynam. Gratuluję umiejętności osiągniętych ciężką pracą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 hej dzieki wszystkim za mile slowa, fajnie ze sie pracka podoba:) co do makeofa to jeszcze nie wiem czy bedzie, moze... sie zobaczy a tu siatka dla zainteresowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 Swietna praca, najlepsza jaka do tej pory mialem szanse ogladac, jest wszytko Swietne modele, materialy, klimat i historia, Moj zdecydowany faworyt, nooo Panie Kreska dales Pan ognia, hehe zreszta czego mozna sie bylo spodziewac po starym wyjadaczu. Gratulacje: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 No pięknie, panie, pięknie! Bardzo mi się podoba, gratuluje ukończenia, warto było! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumaCK Napisano 27 Wrzesień 2008 Share Napisano 27 Wrzesień 2008 Naprawdę porządna praca. Fajnie by było gdybyś znalazł czas na making of . Gratuluję podium _Kreska_ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 pare wpadek a wszystkie dzieci wyglądają na taki sam wiek :D ale i tak praca świetna, jedna z najlepzsych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 jakich wpadek ? :) przeciez to piecioraczki pieciojajowe :) Gratulacje Krecha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mała_Li Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 hmmm jak na "parę wpadek" to ta piątka dzieci jest w dziwnie zbliżonym wieku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shi Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 pięcioraczki to niewątpliwie poważna wpadka : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Świetna praca -gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 gratulacje awardzika na cgtolku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 (edytowane) a prosze ! skosił awarda :) gratulacje ! Edytowane 30 Wrzesień 2008 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 hoho! Rowniez gratuluje awarda. To juz wynik tej bitwy jest chyba przesądzony;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 dyb3k: No wow ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 rewelacja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 He he, śmieszne. Mając na uwadze wyniki ostatniej bitwy, dzieci gwarantują sukces ;) Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 super klimat,kolorki..pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 Swietne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 Razem z Krisem_R genialnie wybrnęliście z tej bitwy. Ma klimat, jest z humorem, jest odrealnione... super. Gratuluje ukończonej pracy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 |Miałem lenia żeby cokolwiek tu czytać ale powiedzcie mi jakiego renderera używano :D czy korzystałeś z 3ds maxa? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 chyle glowe czy tam czola :) tak czy siak jestes mistrz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 serdecznie gratuluje. W pełni zasłużone zwycięstwo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi