kliment woroszyłow Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 (edytowane) W ramach relaksu kolejny tank. Tym razem jeden z ciekawszych jakie znam, ciekawszych nie znaczy że "dobrych", ale ciekawy. Ucieleśnienie rosyjskiej mani wielkości, wielowieżowy ciężki czołg t 35. poniżej rendy tego co juz zrobiłem oraz zdjęcia orginału pokazujące jego skale oraz żywe zainteresowanie niemców tym dziwolągiem po ataku na ZSRR. Edytowane 2 Kwiecień 2009 przez kliment woroszyłow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 Rewelacja Wojtek! Kurcze, Twój modeling to prawdziwe mistrzostwo! Do tego te spawy! Pokażesz siateczkę? Wiele się można z tego nauczyć. Jakie przeznaczenie? Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 Szykuje się kolejny śliczny modelik :) Swoją drogą niezłe monstrum. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 Kurde, pewnie nawet spawy pod wymiar :/ Kolejna rewelacyjna praca. Walentynki już były, ale co tam: Kocham Twoje modele!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolwik Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 zapowiada sie naprawde niezle :) jedziesz dalej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 hehe bedzie na co popatrzec :) Ale wiesz nad ranem to sie spi a nie zaklada watki ;) pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marten Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 No naprawdę będzie ładny modelik, ale spawami to mnie rozwaliłeś kompletnie :D Ciekawe czy kiedyś dojdę do takiego poziomu chociażby w modelowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 domyslam sie, ze bedzie na czym oko zawiesic! Chetnie bede wpadal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 Wszedłem w ten wątek, nie sprawdziłem czyj to post, widzę pojazd wojskowy z mega detalem i pierwsze co mi przyszło do głowy to... Kliment. Szykuję się kolejna rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 Fajny klimencik tego modelu ;) . Zajebiaszcza nazwa czołgu, jak moczygęby to wypijmy kwas chlebowy ! czekam na postęp z czolgiem bo największy atut to wierne odwzorowanie detali ;] potem daj sołdatów i ak-47 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 Ja miałem odwrotnie niż voyager. Widzę WIPa klimenta to już na dzień dobry wiem, że będzie masa detali :) Spawy są rewelacyjne. Powodzenia w budowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorenus Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 Świetnie się zapowiada aż nabiera sie chęci do modelowania :) , będe obserwował . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 Nawet zaślepiony 40stopniową gorączką pocziłem się lepiej widząc nowy modelik klimenta. Brakuje jeszcze sporo nitów :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 No i znowu koles pozamiata na forum... :P Super super!! Wiecej takich prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 Kurde nawet spawy zrobiłeś :D Super czołg, super model! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 16 Luty 2009 Autor Share Napisano 16 Luty 2009 dzięki wszystkim, miło jest jak sie podoba . dorobiłem ustrojstwo z przodu i błotniki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 oj Wojtku żebym ja miał tyle cierpliwości co ty :) Pikne te Twoje czołgi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 Powiedz mi co Ci sie stalo w dziecinstwie??... Bo moze jeszcze uda mi sie to samo zrobic i bede tak modelowal... ;P Jaki masz patent na spawy?? Bo ja tez ostatnio siedze nad swoimi. U mnie wygladaja mniej wiecej tak: http://img161.imageshack.us/img161/1065/025dl0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 16 Luty 2009 Autor Share Napisano 16 Luty 2009 3D CREATIVE -Twoje wygladają ok, ja robie albo bumpem z mapka która rysuje w szopie lub wrzucam w bump noise... nic tajemniczego ;) a w dzieciństwie.... nie przypominam sobie niczego z dzieciństwa..ale jakis czas temu dostałem pogrzebaczem w łeb.. moze to to?..ale odradzam! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4rcus Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 myslalem ze do wh40k to zzynali tylko z I WŚ :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 poważny szacun. klimencie! jak ty tak świetnego mnogobaszcziennyja modelujesz to ja nie nadąże za tym ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 Szacun szacun, to się nazywa hardcore modelling:) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 o człowieku co ty bierzesz!? PODZIEL SIĘ! p.s. model przech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 18 Luty 2009 Autor Share Napisano 18 Luty 2009 (edytowane) owoc nocnego mieszania vertexów;): i troche siatki: Edytowane 18 Luty 2009 przez kliment woroszyłow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 Tak nawaliłeś detalu, że tego krzywego spawu na drugiej od tyłu listwie nie widać :) Czy Ty tylko w niedziele sypiasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 Jak dla mnie ekstra klasa, podziwiam i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 o rany ja nie moge, szacunek Ci za mnogobaszcziennyja, toastujemy kwasem chlebowym ;) Rep.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 W celach naukowych pokaż siateczkę bez ms, klimencie, wszyscy chcą coś podpatrzeć :-)) A tak na serio to strasznie szybko Ci to idzie, aż miło popatrzeć. Jest po co rano z łóżka wstawać, bo wiadomo że co dzień jest update :-))) tzn co noc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMoonwalker Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 mi sie takie cos podoba nawet bez teksturowania :) super ...tylko te walce od kol chyba kanciaste - na zblizeniu widac (chyba ze takie sa w oryginale) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 jak sie nie spi po nocach to i efekty widać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorenus Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 Kurde no niektórzy mają to coś we krwi :), ty chyba masz tego za dużo super naprawde . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 18 Luty 2009 Autor Share Napisano 18 Luty 2009 taa, ja mam chyba za dużo żelaza we krwi:D Goran- siatki bez ms: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 no ja nie wiem co Ty tu pokazyjesz. Ani to detalu nie ma, ani wygladu. O zgodnosci z oryginalem nie wspomne:p Tak poza tym to wypas, milo sie to oglada, chociaz nie wiem co do czego sluzy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 świetne panowanie nad siatką + świetny detal = świetny model :) Czekam na gąsiennice :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 Dzięki Kliment. Parę razy już się naciąłem na elementach odlewanych i zawsze mam z nimi problemy z tymi wszystkimi zaokrągleniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 super mega wypasik czyli nic nowego nie napisałem :D Te nocne modelingi to na służbie na MSK/PSK? :D Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiO Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 co tu mowic - zajefajne jak zawsze! przy ogladaniu siatki juz wogole szczena opada! super! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 Świetne, fantastycznie się ogląda takie siatki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BiX Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 Ale cudowne te siatki...... Model Ci cudnie idzie :) Niezły detal na prawde zazdorszcze wytrwałości.. Zawsze mi go brakuje by zrobić coś tak szczegółowego... z lenistwa zazwyczaj omijam takie cuś :) Świetenie!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 19 Luty 2009 Autor Share Napisano 19 Luty 2009 (edytowane) Koło napinające wraz ze skończonym mechanizmem napinającym ( Nie pytajcie jak to działało bo nie mam pojęcia! ) Ale wiem do czego służyło ;) Te nocne modelingi to na służbie na MSK/PSK? :D Pozdro. Niestety nie, Administrator mi maxa wykasował ;( Edytowane 19 Luty 2009 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 Administrator mi maxa wykasował ;( Kliment, najwyższy czas sobie Blendera zainstalować:) Piękny czołg, jak zwykle zresztą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blader Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 Nie znam sie na czolgach ... wazne ze jezdzi :D. Ale modelik swietnie sie szykuje, czekamy na 100% Finito :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horus Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 Ładnie ładnie :-) Ale nadal bede sie upierał, ze ze spawami coś nie halo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 19 Luty 2009 Autor Share Napisano 19 Luty 2009 (edytowane) Horus - pewnie im komórka padła ;) Koła w komplecie. W tym nowym otworze z tyłu kadłuba będzie wielki wentylator do chłodzenia przedziału silnikowego. o dzigo, jest! wentylator znaczy ;) Edytowane 20 Luty 2009 przez kliment woroszyłow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 Tylko go na koniec troszkę pognij, bo za ładny jak na radziecki czołg z IIwś. A co do "pracy w pracy" to znam ten ból, u mnie zaczęli rejestrować każde podłączenie pendrive'a innego niż firmowy... zgroza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 kliment woroszyłow jak zwykle pieknie! Super pomysl na spoiny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guufox Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 Mozna wiedziec w jakim sofcie modelujesz? Dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 oj ladnie kolego :) kolejny stopien wtajemniczenia spawy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 Wojtku, nie wiem jak Ty to robisz, że każdy Twój projekt to majstersztyk modelingu. Niesamowite, że za każdym razem Twój model możesz pokazać z odległości 2m lub 2cm i wygląda bosko. Ode mnie w pełni zasłużone 5* i rep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 20 Luty 2009 Autor Share Napisano 20 Luty 2009 guufox - max 2008, prosze . hcpiter - spawy juz były wczesniej, a prekursorem był MF o ile mnie pamięc nie myli, lub UNCLE, ciesze sie że ci sie podoba. peter_f - przestawiam vertexy, connectuje edge i extruduje poligony , no co Ty,nie wiesz? Zapaliłem nową świeczuszke przy Twoim ołtarzyku. Dzięki serdeczne za pochwały, z twojej strony to duża radocha!;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi