Napisano 11 Kwiecień 200915 l Wszystkim czytelnikom serwisu Max3d.pl życzymy wesołych, pogodnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych. Przy tej okazji zachęcamy również w wątku świątecznym do chwalenia się Waszą graficzną, świąteczną twórczością ;) [Podziękowania dla Rafała Wojtunika (biglebowsky), który jest autorem grafiki wykorzystanej w newsie]
Napisano 11 Kwiecień 200915 l Życzę wszystkim wesołych świąt, dużo zdrowia i więcej obiektywizmu w codziennym użytkowaniu tego forum.
Napisano 11 Kwiecień 200915 l Wesołego królika co po stole bryka spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle wszystkiego kurcze najlepszego :) Kartka ode mnie (jakąś starą zakurzoną i to z flarą znalazłem u siebie w folderze 3D :D)
Napisano 11 Kwiecień 200915 l buzibuzi . http://www.acapela.tv/Easter-1-bd205b30e023e Edytowane 11 Kwiecień 200915 l przez prrrszalony
Napisano 11 Kwiecień 200915 l i ja się przyłączę do życzeń... Wszsykiego najlepszego, wyśmienitych prac i duużo zleceń ^^
Napisano 11 Kwiecień 200915 l Wesołego jajka i mokrego/zakrapianego poniedziałku życzę wam :) Wszsykiego najlepszego, wyśmienitych prac i duużo zleceń ^^ Ja bym to zmodyfikował. Mało zleceń ale za duużą kasę ;)
Napisano 11 Kwiecień 200915 l Wszystkiego naj z okazji świąt wielkanocnych, no i żeby maks wam się nie zawieszał ;)
Napisano 11 Kwiecień 200915 l Ja bym to zmodyfikował. Mało zleceń ale za duużą kasę ;) Co kto lubi :D hmm ja bym chciał mieć dużo fajnych oraz z wyzwaniami.. ah
Napisano 12 Kwiecień 200915 l Nie lubię Świąt, nawet tych w grudniu, a co mi tam jestem odmieniec i nic tego nie zmieni, jak to mówię to ludziska się dziwią, a ja to że nic specjalnego, przecież nikt mi tego nie zabroni. Niech to się nareszcie skończy.
Napisano 13 Kwiecień 200915 l Spóźnione, ale szczere życzenia wesołych, spokojnych i pełnych miłosci świąt. ...Ja tymczasem, w ramach śmingusa, oblałem się żurkiem...