tr3buh Napisano 13 Kwiecień 2012 Share Napisano 13 Kwiecień 2012 oo ten obrazek jest piekny, bardziej mi sie podoba niz tamten rycerz z dziwna poza Wydaje mi sie ze uciecie obrazka jest zupelnie niepotrzebne, wlasciwie troszke mozna przyciac ale nie az tyle ile ICE przycial ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturadamczyk Napisano 13 Kwiecień 2012 Share Napisano 13 Kwiecień 2012 przyciecie ICE bardziej konkretyzuje obrazek i jego postrzeganie co nie zmienia faktu ze i bez tego bardzo PRO w dobrym tego slowa znaczeniu sie calosc prezentuje. Bardzo mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 13 Kwiecień 2012 Share Napisano 13 Kwiecień 2012 ostatnie b. dobre. Wprowadzilbym troche blekitow/cyjanow na skały by ożywić obrazek. Kadr bedzie dobry jak dasz tam dosc konkretne i ciekawe w formie drzewa-bo takie patyki uciekajace z kadru tworzą zbyt pusty placek. Moze jakies drzewa ala dąb?-dodatkowo gdybys dal tam ciekawą konstrukcje gałęzi, moze lisci, to sloneczko rzutowaloby ciekawe cienie na bohatera i podłoże- moglbys uzyskac naprawde magiczny klimat. I zdejmij czerwien z wlosow albo dodaj ja na dlonie, bo tam chyba pod cienka warstwa skory kolor ten bylby bardziej intensywny niz na wlosach. No i ja rowniez przechylam sie do cwiczen i szkicow metodami tradycyjnymi pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 13 Kwiecień 2012 Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Naprawde to jest piekne ICE dobrze radzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 13 Kwiecień 2012 Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Świetne są te ostatnie prace :D Szczególnie ta z zachodem słońca, miodny klimat. Też walczę ostatnio z kompozycją, podobnie jak Ciebie, mnie Grzegorz i Lord zagonili do roboty. Odsunąłem na chwilę digital i jadę ołówkiem thumby z obrazów mistrzów. Dodatkowo jakieś kompozycje z natury etc. To naprawdę działa :) Powodzenia i nie przestawaj! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 13 Kwiecień 2012 Share Napisano 13 Kwiecień 2012 (edytowane) oo ten obrazek jest piekny, bardziej mi sie podoba niz tamten rycerz z dziwna poza Wydaje mi sie ze uciecie obrazka jest zupelnie niepotrzebne, wlasciwie troszke mozna przyciac ale nie az tyle ile ICE przycial ;] Kurde widze ze nie zrozumiales o co mi chodzilo w tym zabiegu, nie o urzniecie kadru, tylko o pokazanie faktu jak bardzo ten blekit nieba i galezie odcinaja sie od reszty. Edytowane 13 Kwiecień 2012 przez ICE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebel Napisano 13 Kwiecień 2012 Share Napisano 13 Kwiecień 2012 a ja się też podepnę do porady ICA przez te błękity strasznie ucieka Ci focus point. Wzrok nagle leci do góry i ucieka gdzieś poza obrazek. Tak na szybko wpadłem na taki pomysł: http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2012/104/2/3/ec_by_sebel-d4w4ao2.jpg Nic nadzwyczajnego ale przynajmniej "obrazek się zamknął". Ps. Ciśnij dalej chłopie! Aż przyjemnie ogląda się Twoje prace! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 14 Kwiecień 2012 Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Świetna praca EC, ale z overem ICE i sebel wygląda lepiej. ICE zwrócił uwagę na dziewczynę, a to raczej ona jest głównym tematem, a sebel na zachód, który powinien być raczej tłem dla historii, ale teraz przynajmniej wzrok widza jest ukierunkowany na jakiś element. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 14 Kwiecień 2012 Share Napisano 14 Kwiecień 2012 to jest facet raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 14 Kwiecień 2012 Share Napisano 14 Kwiecień 2012 (edytowane) Ja tam nie wiem co to jest, jakaś postać :D Dłoń duża, ale kostki u stóp drobne. Równie dobrze to może być babka z dużymi dłońmi, albo facet z drobnymi kostkami :) Mi to obojętne. :) Edytowane 14 Kwiecień 2012 przez n-pigeon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 14 Kwiecień 2012 Share Napisano 14 Kwiecień 2012 dobre rzeczy dobre-motyvazione mode on ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lacedemon Napisano 26 Kwiecień 2012 Share Napisano 26 Kwiecień 2012 (edytowane) Nie sposób skomentować poszczególnych prac, ale wrażenie ogólnie wielce pozytywne. Cieszy się oko, jak widzi ludzi łapiących wiatr w żagle. :) Super myślenie malarskie i niesamowity progres ! Pozdrawiam, choć czuję oddech na plecach ;) PS" Ta ciepła praca pod słońce. Gdy odbijasz światło (słońce) z niskiego skłonu(położenia), na gruncie i płaskich obiektach wszystko tnie się w potężne kontrasty światła i cienia w poziomie. Cienie nasycone są z reguły odbiciem nieba zza pleców( najczęściej ultramaryny, kobaltów). Strumyk winnno się przyciemnić, zwłaszcza w spadach, a jeno płaszczyzny rozświetlić światłem ze słońca. Oszczędnie prowadząc to światło, raczej skupiając się na refleksach i blikach na tych ciemnych partiach. Nie umiem tego do końca poprawnie wyjaśnić. Woda oddaje światło, jak lustro i tam są największe kontrasty. Im materia jest bardziej chłonna (porowata) tym mniej oddaje światło i kontrast przez to jest mniejszy, Edytowane 26 Kwiecień 2012 przez Lacedemon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 8 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2012 (edytowane) ICE, tr3buh, adamczykarts, nicponim, Kalberos, WojtekFus, sebel, n-pigeon, CUKIERASS i Lacedemon stokrotne dzięki za uwagi, wskazówki i komplementy. Jestem bardzo wdzięczny, to wszystko mi bardzo pomaga i motywuje do wygrzebania się z tego bagna miernoty która mi wychodzi spod piórka. Dzisiaj kolejna porcja historycznej komerchy. O lepszą tematykę na początku "kariery" nie mogłem prosić, mam duże szczęście malować to, co mnie interesuje no i póki co są widoki na więcej zleceń, czyli mam za co losowi być wdzięczny. Poniższe prace już mi sie tak nie podobają jak wtedy gdy je kończyłem, następne będą mam nadzieje lepsze. Tak szczerze to troche wstyd to pokazywać zaraz pod postem mistrza gatunku, ale co tam... Po kolei mamy bitwę pod Courtrai oraz Mongoł kontra Khwarezmid. Edytowane 8 Czerwiec 2012 przez EthicallyChallenged Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 (edytowane) EC jak nieraz Ci pisałem musisz sie wyzbyć fałszywej skromności (tzn . nie wmawiaj sobie tego za bardzo, że jesteś słaby), bo jesteś naprawdę bardzo solidnym człowiekiem i doszedłeś do moim skromnym zdaniem wysokiego poziomu cięzką pracą i niepodważalnym talentem, wiadomo jeszcze trochę rzeczy musisz dopracować, przepracować, ale bardzo chętnie zamieniłbym się z Tobą na umiejetności XD Edytowane 8 Czerwiec 2012 przez yarosh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Bardzo fajnie, ale postacie z dalszego planu, w pierwszej ilustracji, są bardzo sztywne. Gratuluję załapania fuchy i życzę Ci wielu sukcesów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Już czuć niezłą dynamikę postaci, a rendering jest maksymalny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolGniazdowski Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Nom, render ładny, historie fajnie opowiedziane. Ale ciągle sztywne to jest. EC szkicuj więcej może. Komercha, to jasne, że się starałeś, ale gdyby poza tym więcej luzu sobie dawać, to i komercyjne byłyby lżejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Potwierdzam co piszą chłopaki, prace masz wycyzelowane w każdym szczególe i luz by wiele wniósł. Szybkie szkice by na pewno temu pomogły. ;) Render high master level. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 miażdząca pieczołowitość szczegółów :) Niesamowicie pracowity jesteś ;) gratki tak wysokiego poziomu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 10 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Dzięki za wszystkie komenty. To fakt, sztywność i manekinowość postaci to duży problem i będę musiał z tym powalczyć. Ponadto będę się musiał kiedyś nauczyć powstrzymywać przed ładowaniem tylu detali bo z obrazków mi życie ucieka. Takie odpuszczanie to wyższa szkoła jazdy i nie jest to dla mnie proste. Żeby nie było że robię tylko takie wymęczone szczegółowe to pokażę parę luźnych szkiców robionych dla treningu kompozycji. Maluję sobie takie od zupełnie abstrakcyjnych, poprzez takie w których moża coś w tych kształtach dostrzec, aż po takie całkiem reprezentacyjne. Malowane na nintendo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 No, zaczynasz kumać czaczę jeśli chodzi o kompozycję;) Ten szkic z księżycem bardzo wporzo- jest spoko walor, jest rytm, jest powtórzenie elementów, jest nareszcie pierwszy plan! Ten z armatą poniżej też git. Natomiast ten kolorowy zdecydowanie potrzebuje jakichś worów z towarem na pierwszym/zerowym planie, bo pusto strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Z potworem nr 2 (po prawej) i kolo na straganie świetne, strasznie mi się podoba! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymbardziej Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 hmm po przejrzeniu całej Twojej teki dochodzę do wniosku że jak tylko przypadkiem odwidzi mi się ateizm to zacznę się do Ciebie normalnie modlić :D heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 25 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Dzieki lordzie! Teraz tylko musze cwiczyc wiecej, zeby sie przekonac czy to nie aby przypadkiem mi cos dobrze wyszlo ;] Swiezy thx! tymbardziej, mozna tez maila napisac, bo jesli chodzi o modlitwy to mam problem z odbiorem wiec odpowiedzi nie gwarantuje ;] a tak powaznie to skad ten zamiar? szybki szkicyk w celach czysto relaksacyjnych, jakze oryginalne chopki z mieczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 25 Czerwiec 2012 Share Napisano 25 Czerwiec 2012 dalej malujesz sztywno jakbys nigdy nie trzymał kwasu pod językiem ale znacznie lepiej niż rok czy dwa temu. Niemniej render masz opanowany już bardzo dobrze więc idzie ku bardzo dobremu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 26 Czerwiec 2012 Share Napisano 26 Czerwiec 2012 sztywno jakbys nigdy nie trzymał kwasu pod językiem . Win ! :P Ladny walor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 29 Czerwiec 2012 Share Napisano 29 Czerwiec 2012 Ec, tylko ktos Cie pochwali za kompozycje i od razu wgrywasz grafike gdzie kompozycjha sie sypie xD bardzo niefortuny kierunek wyznaczyles tej pochodni. kieruje wzrok widza na krawedz obrazka gdzie oko "wypada" :P a ten koles w tle to wyglada jakby machal tym mieczem na przywitanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 29 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2012 Po skończeniu kolejnego zlecenia, wydetalizowanego do zrzygania obrazka, cos we mnie pękło. Chcę malować luźno! Żeby to miało jakieś życie! No więc takie coś, zaczęte po południu, skończone w kilka godzin, chyba cos koło 4. Jestem zadowolny, zobaczymy jak z tym będzie jutro, natomiast tymczasem chętnie przyjmę na klatę Wasze krytyki uwagi itp. Samotny Powrót: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość porrr13 Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 Dla mnie miodzio, jedynie drzewo po prawej stronie oraz ustawienie tylnych kończyn białego konia mi nie podpasowuje czemuś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 Dobrze uproscic prace, by wciaz byla fajna i dobrze czytelna to niezle wyzwanie. Pewnie juz widziales, ale reszcie pewnie i tak sie w jakims stopniu przyda, jak sie uczyc, to od najlepszych :) http://www.artpad.org/blog/2012/7/10/process.html A tutaj nasz polski reprezentant: http://www.igorkieryluk.com/gallery/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolsga Napisano 30 Lipiec 2012 Share Napisano 30 Lipiec 2012 Właśnie, też miałam w myślach Jaime Jonesa ;) Zawsze wymiękam jak patrzę na jego prace. Jak dla mnie bardzo fajnie, o wiele wiecej życia jest w tej pracy niż w tej powyżej. Tak żeby sie przyczepić, można było jeszcze jeszcze powalczyć z drzewami i z zielenią żeby dać im trochę więcej ruchu. Szczególnie dzrewa, które wydają się zbyt proste, sztywne. Dodać tam trochę wiatru ;) No ale z tym lużnym to dobrze wiem że wcale nie jest prosto, wręcz przeciwnie. To niezła sztuka do opanowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 30 Lipiec 2012 Share Napisano 30 Lipiec 2012 Dobrze uproscic prace, by wciaz byla fajna i dobrze czytelna to niezle wyzwanie. Pewnie juz widziales, ale reszcie pewnie i tak sie w jakims stopniu przyda, jak sie uczyc, to od najlepszych :) http://www.artpad.org/blog/2012/7/10/process.html A tutaj nasz polski reprezentant: http://www.igorkieryluk.com/gallery/ Ten Igor Kieryluk... To wow po prostu wow... dobrze przegladac te forum bo mozna przez przypadek dostac z zaskoczenia poteznego ciosa niesamowitosci prosto w twarz, dopiero co odzyskalem przytomnosc i ledwo co zaczynam kontaktowac ze swiatem po zderzeniu z pracami tego Igora :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 30 Lipiec 2012 Share Napisano 30 Lipiec 2012 Świetne linki, dzięki Ice! Prawie siwy rycerz, jak dla mnie miazga. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 31 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2012 porr-dzięki. Fakt, pewnie nie do końca rozkminiłem z tymi nogami a drzewa muszę przyznać, że na odp... zrobiłem :/ ICE - oj, znam tych panów prace, znam... ale jak oni to robią, to już nie wiem... Kolsga - dziękuję za koment, jeszcze się musze wiele nauczyć jeśli chodzi o to życie w pracach, na razie jest z tym mała tragedia, więc każdy malutki kroczek naprzód się liczy :] tr3buh - bardzo mi miło, że to własnie za sprawą wizyty w mojej teczce doznałeś tego ciosu, albowiem w ten sposób choćby pośrednio przyczyniłem się do dostarczenia Ci wrażeń estetycznych. Zawsze coś :D Świeży - ślicznie dziękuję w imieniu Jaime'ego, postaram się mu przekazać, ucieszy się chłopak :D Dzisiaj bujam w obłoczkach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 1 Sierpień 2012 Share Napisano 1 Sierpień 2012 Nie mnie Ciebie oceniać:), ale mam nadzieję, że kiedyś będę mógł Ci dorównać... zaje... prace:) aaaa Mr Ice dzięki za link:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 1 Sierpień 2012 Share Napisano 1 Sierpień 2012 EthicallyChallenged to Ty go znasz? o.0 no właśnie ten rycerz jest dla mnie pro, chciałbym tak malarsko malować, jakoś odbić od tego fotograficznego efektu hodowanego na rysowaniu z fotografii. No a obłoczki super, fajnie się bawisz kompozycją. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 1 Sierpień 2012 Share Napisano 1 Sierpień 2012 Bardzo fajny pomysl z zamkiem w chmurach, odraz przypominaja sie czasu kiedy za dzieciaka lezalo sie na trawie i gdybalo jakby to fajnie bylo poskakac po tych chmurach :) Podswiadomie czuje jednak, ze brakuje tu pierwszego planu, po prostu musi na froncie byc cos jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 1 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2012 kamesanin - spoko, daj sobie trochę czasu, trochę dobrze ukierunkowanego wysiłku, to szybko mnie w tyle zostawisz! Świeży - niee no, co Ty, tak sobie ironicznie napisałem. Także w kwestii rycerza musisz podbijać bezpośrednio do Jaime'go. A jak Ci zdradzi sposoby na malarskie malowanie to liczę, że się podzielisz ;] ICE no fakt, przydałoby sie coś. Tak właśnie kombinowałem z tą strukturą na górze, bo nie chciałem mieć na obrazku żadnej "podłogi", coby zachować wrażenie zawieszenia w prastworzach, że tak powiem. No i zostałem z tym żelastwem w lewym górnym. Może jakieś ptaki by dobrze zrobiły... Pomyślę jeszcze, dzięki za koment! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 1 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2012 Takie coś co mi sie pojawiło w głowie wczoraj w nocy tuz przed zaśnięciem. Chciałem zapisać pomysł no i pokombinować z kompozycją, żeby uzyskać grupy dużych kształtów. Po jakimś czasie przyłapałem się na kombinowaniu z fałdami ubranka lalki i uznałem że czas kończyć. Powinienem był zrobić 3 mniej wykończone, ja chyba lubię dłubać detale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 1 Sierpień 2012 Share Napisano 1 Sierpień 2012 Świetny pomysł i niezłe wykonanie. Ta praca świadczy o postępie jaki wykonałeś jeśli chodzi o sztywności pozy, teraz jest naprawdę dobrze. EDIT: Mogłeś podkreślić, że to jakaś speluna dodając podartą tapetę na ścianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 1 Sierpień 2012 Share Napisano 1 Sierpień 2012 A dopiero co ogladalem skazany na blues'a, temat powrocil. Dzieci zdala od dragow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 4 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2012 Takie tam ćwiczonka/eksperymenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 4 Sierpień 2012 Share Napisano 4 Sierpień 2012 A jeszcze na poprzedniej stronie chwaliłem Cię za fajną pozę!! Oświetlenie jest na piątkę z plusem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 4 Sierpień 2012 Share Napisano 4 Sierpień 2012 Fajne ćwiczenia z tym oświetlanym ludzikiem i że zrobiłeś tyle wariacji światła. Ćwiczenie z wyobraźni? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 5 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2012 Bombadil - no widzisz co się dzieje, jak mnie rozpieścić? ;] W tym ostatnim to nie o pozę mi chodziło, raczej o rozkminienie różnych schematów na oświetlenie. Ale pewnie fajniejsza poza by nie zaszkodziła... Swiezy - tak, z wyobraźni Koncept do ilustracji którą planuję zrobić, jeśli będę miał czas. Dla wszystkich się znających na historii militarnej Japonii, to nie ma być prawdziwy ninja w znaczeniu poprawności merytoryczno-historycznej, lecz zwykły, popkulturowo zmielony ninja ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 5 Sierpień 2012 Share Napisano 5 Sierpień 2012 super fałdki w tym ostatnim :) w tych oświetleniowych najbardziej przemawia do mnie 6,7 i ostatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 5 Sierpień 2012 Share Napisano 5 Sierpień 2012 toż to miętki ninja a nie twardy słowianin ;) fajoskie światło!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 6 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2012 Dzięki panowie! Kolejna średniowieczna zadyma na rozkładówkę w czasopiśmie Medieval Warfare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 6 Sierpień 2012 Share Napisano 6 Sierpień 2012 jak na ciebie to troszke plasko wyszlo.... trudno powiedziec dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 6 Sierpień 2012 Share Napisano 6 Sierpień 2012 mi, po otwarciu ilustracji, wzrok od razu poleciał na dolny środek, a w sumie tam najmniej się dzieje. Z drugiej strony nie wiem gdzie będą te Meadjewale i inne loga. zdrówko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi