kliment woroszyłow Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Mam prośbe, skreślmy go, co? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 (...) Tym razem chcę zrobić to dobrze, a nie jak Stream ;) (...) Leżę i macham bezradnie racicami... skoro Stream był zły to nowe rendery będzie chyba trzeba oglądać w goglach do spawania, żeby nas nie zabiły. Coś jak ze skeczem Monty Pythona, tylko że tu zamiast dowcipu będzie render, którego można zobaczyć na raz co najwyżej wycinek 100x100px... jak ktoś zobaczy choćby 50px więcej to w najlepszym przypadku trafi na tydzień do szpitala. Peter... zlituj się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 podziwiam za wytrwalosc i dbalosc o szczegoly. komu nie pokaze tego watku, wszystkim szczena opada. tak, opada. : ] pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 hej ! Dzieki za siatki wygladaja bosko :* Chyba bede sie musial zglosic po jakies tipsy do MR`a :) Pozdro i czekam na wiecej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral_44 Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Kliment nie damy rady go wykreślić. Nawet jeśli, zaloguje się pod innym Peter _ G, _ H czy inaczej i pokaże taki render, że to co teraz wgniata w oparcie, krzesło, podłoge czy tapczanik u pani psycholog to Pan Pikuś. Psychiatria w szpitalach w całej Polsce będzie pełna sfrustrowanych Forumowiczów a i chirurgia szczękowa też się zapełni tymi z opadłymi szczękami. Psychiatrzy nazwą chorobę Avro-Pitero Lepiej dajmy spokój i nie wchodźmy na ten wątek. Po co, na co? Piotr zlituj się nad przyszłością młodego pokolenia 3D maniaków. A tak na koniec, JESTEŚ GENIUSZEM. Pozdrawiam i z lekami na uspokojenie czekam na następne dobicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 (edytowane) Moze damy rade, niedługo wchodzi nowa funkcja ! ;) A tak serio to chciałoby się tylko patrzeć i patrzeć. Przez co ma się mniej ochoty i czasu na własne projekciki :) Edytowane 6 Styczeń 2010 przez NV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Nvidia - niezły demot :), ale to trzeba pakiet sms-em wykupic za 100zł żeby tą funkcje odblokować:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 hmm, gdybyś szukał pracy przy produkcji gier to chyba nie możesz tego pokazywać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 7 Styczeń 2010 Share Napisano 7 Styczeń 2010 hmmmm wlasnie, wiekszosc forum ma mozliwosc ignorowania pewnych delikwentow. temu tez by sie przedala: ], Po co sie denerwowac i zalamywac: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 7 Styczeń 2010 Share Napisano 7 Styczeń 2010 fantastyczna robota peter! rekomka do wipa zaraz powinna się pojawić. warto obserwować takie wątki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 7 Styczeń 2010 Share Napisano 7 Styczeń 2010 O! Jeśli mnie pamięć nie myli, to pierwsza rekomendacja dla wipa w historii. Duże wyróżnienie i w ogóle fajna sprawa. Gratulacje. :) Teraz musisz skończyć peter, hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 7 Styczeń 2010 Share Napisano 7 Styczeń 2010 graty, bo warto Choc nie wiem czy Administracja powinna promowac takie zachowanie. To nie jest normalne: ] pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 7 Styczeń 2010 Share Napisano 7 Styczeń 2010 Piterek to takie objawienie ostatniej dekady na forum max3d, przyszedłeś nie wiadomo skąd i nagle a wymiatasz jak mało który :D Gratulacje jeszcze większe, ze to za wip. Zrobiłeś coś czego dotąd nie było i za to naprawdę brawa szczere :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 7 Styczeń 2010 Share Napisano 7 Styczeń 2010 Tweety nie zrozumiał.... mielismy go skreslic a nie fronta mu dawac! gratulacje Piotr! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 7 Styczeń 2010 Share Napisano 7 Styczeń 2010 Gratulacje Piter:) Za dużo czasu widzę masz. Pomyślimy nad tym... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrys Napisano 7 Styczeń 2010 Share Napisano 7 Styczeń 2010 Piotrek, gratulacje! Straszna radość, że po frontach na kilku innych forach dostałeś i tu ;) A w dodatku, wiecie, on w ogóle nie potrafi modelować :) Przynajmniej tak cały czas twierdził kiedy marudził jaki to on kiepski w modelowaniu jest :) Jakeśmy otwierali wystawę, to do rana tak marudził. Nawet procenty nie pomogły ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral_44 Napisano 7 Styczeń 2010 Share Napisano 7 Styczeń 2010 On sieje Defetyzm i Zwątpienie i trafił na Fonta. Świat schodzi na Psy. Powielam to co napisałem, JESTEŚ GENIUSZEM i dziwi mnie że dopiero teraz trafiłeś na Front. Prawdopodobnie moi przedmówcy, tak jak ja, twierdzą, że Srebrna Galeria to błąd komputera modów. Oni wpisali Złotą, komp prawdopodobnie miał lekką zadyszkę od Avro i pacnął do srebrnej. Ten Kardynalny błąd zostanie w najbliższym czasie NAPRAWIONY. (oby) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 7 Styczeń 2010 Share Napisano 7 Styczeń 2010 słów brakuje. Podziwiam zapal i mam Cie na oku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 Głupoty piszesz:) he he, i każda kolejna odsłona zdumiewa od nowa, umiejętności umiejętnościami..Nie trzeba tu się rozpisywać w twoim przypadku o tym się nie dyskutuje fajnie ze masz nie sam owity zapał i wytrwałość!! Bo to jest coś, czego człowiek się raczej nie wyedukuję, ze jak coś robisz to na 110% całym sobą, a wiem po sobie trochę ze bywają trudne momenty i zwątpienia, bo poza procesem „ czynnościowym ” przesuwania wertexów i opalania się przed monitorem, istnieje proces myślowy, gdzie w kółko maglujesz jak to zrobisz czy będzie dobrze itp., to zajebiście męczy, zniechęca czasami, a nawet nasuwa się pytanie poco i dlaczego..Wiec naprawdę wielki szacunek, ziom za wytrwałość i że Radzis sobie z takim tematem i samym sobą, widząc w tym cel i sens. Dobra nie płynę już tu więcej tylko bierz się do roboty, bo jest cienko:) heheheh pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 (edytowane) masakra stary! lecz sie lecz ;) tak btw - to render jest IBL? a refleksy z HDRa tak? znasz moze odpowiedznik takiego shadera w maya jaki wykorzystales do metalu? co wlasciwie kontroluhe ten glossynes? rozmazuje refleksy czy co? Edytowane 8 Styczeń 2010 przez dekiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 Haha Piter rewolucje nam na forum wprowadza, przez swoje prace, ze Wipy na fronty lądują, tak trzymać :D Wielkie gratulacje ! ! Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 zazdroszczę wam jak nic tego 3d zazdroszczę, rzesz ja w to kiedyś nie wszedłem, ech. Co mogę dodać ...he he ja to bym jeszcze te teksturki ręcznie podmalował .w imię hiperrealizmu , pozdro i szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2010 Obiecałem sobie, że każdy post w tym wątku będzie się wiązał z up-em, ale wieża FN50 zajmuje trochę czasu. Może dziś w nocy skończę. I oczywiście - OGROMNE dzięki za fronta Tweety! Nigdy w życiu bym się nie spodziewał, że WIP tam wyląduje. To dobrze, bo w tym dziale jest mnóstwo wątków, które na ten zaszczyt zasługują. choć nie uważam, że mój Lancaster jest akurat wart takiej inauguracji :) Spodziewałem się raczej dyscyplinarnego wykopania z GMS-u za te siaty jak z koszmaru, a tu takie zaskoczenie! kliment woroszylow: Wojciu nie popisałeś się z tym skreśleniem Przyjacielu :) A w ogóle po raz enty chcę Ci podziękować za wsparcie techniczno-technologiczne :) Loozack: Piotruś uśmiałem się jak cholera :) Ale coś w tym jest, bo cały model powoduje wzrost u mnie ciśnienia tętniczego i palpitejszons serca jak pomyślę ile jeszcze roboty przede mną. Wtedy uciekam w detalik i robię jakąś rurkę czy kabelek i ciśnienie spada :) Ale z tym Streamem to naprawdę mię racice opadają że taki chłam. KoMic: dzięki Stary bardzo :) hcpiter: :) siatki są koszmarne Pitku, przecież to widać! Ale zacząłem optymalizować, dla lepszego samopoczucia :) A co do objawienia to przesada Piterku :D Ale bardzo mnie cieszy ten krok na forum :D goral_44: i to mówi autor Bismarcka :)! Ja biorę AvroMarin przed robotą. Pomaga nieco na nudności :) Zwłaszcza jak patrzę na Stream (niegodny brązowej IMO) Nvidia: :DDDDD Się uśmiałem z tej kampani:D Ale co do reszty to trochę mi przykro, że to niektórych demotywuje. Mnie prace forumowych kolegów bardzo mobilizują. Najważniejsze to wiedzieć co chce się osiągnąć w finale. Dla mnie ten model trochę zaczął żyć własnym życiem, choć powinien być tylko elementem tego co chcę pokazać. Ale wiem, że te detale będzie widać w obrazkach końcowych stąd uparcie je robię :) bbandi: :D Jak tam Mesio? Morbid Karbid: :D wiem, wstyd byłby :D tweety: OGROMNE dzięki za front Stary! Bardzo bardzo! RA: będzie skończony i to wkrótce. Nie chcę obchodzić jego pierwszych urodzin :D pionix: oui szeff :D Dorzucisz parę kibelków i projektów "Zielonej" to mnie zarżniesz :D Ale ja się nie dam. Dla mnie to frajda :D mrys: dzięki Marek:D A co do modelenia to jesteście nieobiektywni i się mylicie. Ja swoje wiem :D simonhc: dzięki wielkie Mistrzu :) arch515: Bardzo dzięki za te słowa :) Bardzo budujące jest czytać coś takiego. Masz rację co do pracy, często to zniechęcenie i i zmęczenie, ale pamiętam o obrazkach na finał i mówię: muszę to skończyć. I to jest dobre, bo jak się robi długo model to można w wyobraźni dopieszczać wizję obrazów, którym ten model ma służyć. To mnie najbardziej motywuje. dekiel: dzięki Paweł :) leczę się Avromarinem :D Co do pytania : co to jest IBL? Co do refleksów itd. to używam jak zwykle do świecenia jpega (production shaders w mentalu). A glossiness kontroluje rozmycie odbić. Niestety mayi nie znam więc nie pomogę :( JunioR: dzięki Marcinek :) Ja naprawdę nie chciałem wprowadzać rewolucji :P Thx: dzięki Stary :) tekstury będą jeszcze podmalowane, muszę tylko skończyć wszystkie części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Śliczne teksturki i (obsesyjnie) dokładne modele! Od razu widać rękę pasjonata, a nie zwykłego rzemieślnika. Powodzenia w dalszej pracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 ja cierpie dole, skromniacha ze glowa boli, ale za to jakie modele... oltarzyk z marmuru moze byc???? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 jaki wypierd, Peter rezerwujemy ci miejsce w wariatkowie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrys Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Ale z tym Streamem to naprawdę mię racice opadają że taki chłam. Jak jeszcze raz się dop... pojedziesz po Streamie, to słowo daję, nolmarnie no kurtka nie wytrzymam. I w mordę mogę dać mogę dać... I nie martw się. Niedługo spalę tamtego Lancastera ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 10 Styczeń 2010 Share Napisano 10 Styczeń 2010 IBL = image based lighting. Ale hdr uzywales nie? - bo cos w koncu ten kadlub odbija... PS: bede Cie odwiedzal w wariatkowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 11 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2010 mookie: dzięki serdeczne Stary :) Uwielbiam ten samolot :) Topek: lastriko proszę :) a tak naprawdę to bez przesady :) tjviking: ale ja chcę łóżko przy oknie, pamiętaj ;) mrys: już nie powiem słowa o tym chłamie. Czekam na całopalenie ;) dekiel: w takim razie to UBL. Jeśli będziesz chciał to powiem co i jak ale i tak pewnie wiecie. Poniżej mały up. Modelowanie wieżyczki grzbietowej FN50. Brak tu połowy detalu (głównie siłowników, kabelków i lampki nocnej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 (edytowane) Praca oczywiście znakomita, ale czy otwory na początku lufy nie za bardzo poharatały siatkę? Plus jeszcze te spojenie chyba bębna trochę źle się ułożyło. Chyba, że źle patrzę, tak ma być lub światło załamuj się w niezrozumiały dla mnie sposób. Z góry sorry za powtórzone sugestie- nie czytałem wcześniejszych komentów http://img341.imageshack.us/img341/347/23105804.jpg Edytowane 11 Styczeń 2010 przez gregorjan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 12 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2010 Dzięki gregorjan :) Poniżej zbliżenie na te elementy. Bęben jest obły na krawędziach więc powinien spasować. A KM-y wchodzą w obrotnicę bez wyrzynania w siatce, bo i tak to będzie czarne i i nie będzie widać. W ogóle ta wieżyczka różni się od tego co można zobaczyć na zachowanych do dziś Lancasterach. Po analizie sądzę, że te dzisiejsze mają późniejsze warianty wieżyczek (mają mocno odchudzoną konstrukcję zapewne dla polepszenia widoczności strzelca). Ja wzoruję się na rysunkach z czasu wojny z wczesnymi wieżami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 fajny detal, fajny wip :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Świetny model i bardzo ładna siatka; te elementy też będziesz unwrapował, czy też w przypadku mniej widocznych części tekstury wrzucasz z jakiegoś prostego mapowania (planarnego, sferycznego itp)? 5* WIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 12 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2010 (edytowane) Pionier: Dzięki Pit :) mookie: dzięki Stary :) Właściwie większość elementów jest unwrapowanych, ale często bez przesadnej dbałości o szwy itd. gdyż w przypadku wieżyczek to większość detali używa tego samego kawałka tekstury (tył tylnej wieżyczki) a tu nie ma jakichś charakterystycznych punktów a tylko plamy i brudy. Najmniejsze elementy mają wrzucony Arch&Design z AO w diffuse i tu nie potrzeba robić unwrapu. :) Edytowane 13 Styczeń 2010 przez peter_f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 20 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2010 Pewnie myślicie, że WIP-front uderzył mi do głowy jak woda z syfonu i że po orgiastycznym imprezowaniu zaległem na dwa tygodnie w zaspie, ale nie. Zamknąłem się po cichoszy w drewutni i nocami dłubałem następną wieżyczkę. Poniżej ukończona FN50. Detalu jest tu pewnie ze trzy razy więcej niż w FN20, bo starałem się wymodelować każdą śrubkę, która mogłaby być widoczna potem i której kształt byłem w stanie wyłowić z bezkształtnej masy widocznej na większości, fatalnej jakości, zdjęć referencyjnych. Pierwszy obrazek to wynik tego, że ja już się nie mogę powstrzymywać:) Ja chcę to skończyć!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 peter_f: zostaw grafikę i znajdź sobie ciekawsze hobby, np...zbieranie znaczków, są emocje. ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Można też przepisywać książki ołówkiem albo zaczerniać w książkach wszystkie literki z o. Fajny detal. Gdzie animacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Ło rzesz ty w mordę, ja wymiękam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 pierwszy render mnie rozwalil, bardzo swietny klimat dzieki tym materiałom, tylko pogratulować i czekać na następne :) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Bardzo ładny renderek ten pierwszy podoba mi się:). No a detal to wiadomo...już mi sie nie chce o tej porze szmuglować internetu i szukac refek czy przypadkiem jakiejś śrubki nie zapomniałeś - zrobie to jutro:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Che,che,no comments:) ***** Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Miażdżysz chłopie, oj miażdżysz i wierz mi, nie możemy się doczekać finału tak samo jak i Ty ;) Tak w ogóle to współczuję Ci robienia drugi raz wieżyczki, ja wiem, że jest inna niż ta pierwsza ale to dalej etap wieżyczek a nic tak nie drażni jak poczucie, że się ugrzęzło w jednym punkcie, zwłaszcza gdy chciałoby się to już skończyć i podziwiać. No chyba, że jesteś jakimś wieżyczkofilem i mógłbyś z dzikim uśmiechem na twarzy dłubać 50 różnych wersji jedna za drugą :D Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 21 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2010 Dzięki chłopaki :) Brazniew: myślę, że znaczki są zbyt ekscytujące i moja pompka, nadwyrężona ilością pitej kawy mogłaby strzelić, dzięki :) dac77: to zaczernianie brzmi niesamowicie atrakcyjnie. Pomyślę. Animacja? Aleście się rozbestwili :D Freedom Fighter: ja się trzymam :D JunioR: dzięki Stary :) uwielbiam takie klimaty bbandi: oj znajdziesz masę niedoskonałości ;) mafida: dzięki za koment i gwiazdy :) Loozack: dzięki Pit :) Mi to modelowanie daje sporo satysfakcji tylko rozgryzanie tych fot jest męczące bo naprawdę mało co widać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Koncz to juz bo jest mega i zabieraj sie za nastepny bo az jestem ciekaw co po nim bedziesz robil :D Moze wizki ?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Ożesz.... :0 Sama wieżyczka FN50 wzbudza u mnie podniecenie większe niż niejedna ukończona całkowicie praca w FW. Nie mogę już dawać gwiazdek :( Nie mogę reputacji "You must spread some Reputation around before giving it to peter_f again." Ale mogę cię skreślić :D Ja tam nadal tą opcje mam ;) http://img109.imageshack.us/img109/3679/skresll.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Co ty człowieku wyprawiasz?!Ja pierdy kam:) klimat, z czerwoną lampka 2, 4 obrazek..Ała..Masakra, no i pierwszy obrazek, czym dof robiony.? DOFpro.? Ten projekt otworzy ci nowe możliwości..Trzymam kciuki za dalszą pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 hcpiter: już kończę Stary :) Wizki to tak dla odprężenia po Lancasterze :) Nvidia: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD hehheheheheeheh; się aż oplułem :D mam nadzieję, że finalne obrazy będą warte Waszych pochwał :) arch515: dzięki Stary ogromne :D Lampka była konieczna, zeby strzelec mógł sobie poczytać do snu :D DOF to tym razą nie DOFpro, ale Alien Skin Bokeh - wspaniały plug! Sprawdź PM :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 fantastyczne, ciezko wydusic z siebie jakies adekwatne jeki pochwaly ktore oddawaly by odczucia. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Heheheh, dobre, dobre... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi