Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Nissan GTR zrobiony do nadchodz膮cej kolekcji HDModels Cars vol.4

Soft oczywi艣cie 3ds max + vray, PS'a brak

Nied艂ugo dorzuce nast臋pne autko :)

Nissan GTR R35

gtrfront0000.jpg

gtrback0000.jpg

wirefrontcopy.jpg

wirebacke.jpg

Renault Megane Coupe

meganefront.jpg

meganeback.jpg

meganefrontwire.jpg

meganebackwire.jpg

Opel Ampera

amperafrontcc.jpg

amperabackcc.jpg

amperafrontwirecc.jpg

amperabackwirecc.jpg

Edytowane przez javor

• Odpowiedzi 55
  • Wy艣wietle艅 18,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Klasa ! Genialne wykonanie od modelu po renderingi !

5***** Oczywiscie !

Pozdrawiam !

Napisano

da艂em 4*. Jest to naprawd臋 bardzo dobra praca. Ja osobi艣cie pi膮tki rezerwuje na co艣 co zerwie mi czapk臋.

chcia艂bym zobaczy膰 jak si臋 zachowuje w animacji. Ale na stillu wugl膮da wypa艣nie.

Napisano

Zrywa buty Irek. Model, materia艂y, render! 5***** Bez dw贸ch zda艅. I graty ogromne fronta!

Napisano
niezle :). Czy vray w przypadku takiej scenki sprawdzilby sie w animacji ? :P dlugo sie liczylo ? pozdrowki

a po co robi si臋 3d? 偶eby si臋 animowa艂o. Czy to vray, czy mental, czy coklwiek, ma sie dobrze animowa膰 i tyle.

Napisano
  • Autor

dzi臋ki za mi艂e komentarze i fronta :D

te renderki w 1920 na Q9300 (chyba) to okolo 4 godzin, do animki mo偶na troche z ustawie艅 zjecha膰 i przy 1280x720 rendzi sie w okolicach 30minut

Napisano
dzi臋ki za mi艂e komentarze i fronta :D

te renderki w 1920 na Q9300 (chyba) to okolo 4 godzin, do animki mo偶na troche z ustawie艅 zjecha膰 i przy 1280x720 rendzi sie w okolicach 30minut

to r贸b turna i dawaj go tu ;)

Napisano

Bardzo ladny model i swietny render. Gratuluje fronta :) Czy moglbys pokazac ustwawienia shadera na na klosz stopu ? :) (nie ten spoilerze) thx

Napisano
a po co robi si臋 3d? 偶eby si臋 animowa艂o. Czy to vray, czy mental, czy coklwiek, ma sie dobrze animowa膰 i tyle.

Az mam ochote rozwalic ten woz, centralny wjazd w sciane :P. BTW 3d nie zawsze robi sie po to, zeby sie animowalo ;).

Napisano

Jak zobaczy艂em to cude艅ko za pierwszym razem na Evermotion to zaniem贸wi艂em, tu ogl膮dam to drugi raz... i te偶 zaniem贸wi艂em ;) Powiedzia艂bym, 偶e model jak model, jak zwykle na najwy偶szym poziomie ale do tego nas ju偶 przyzwyczai艂e艣, za to scena zrzuca berecik z g艂owy, 艣wietnie wykonana a jednocze艣nie nie odwraca uwagi od modelu, co艣 pi臋knego, podobnie jak lakier i odbicia... pi臋膰 gwiazdek to ma艂o w tym przypadku ;)

Pozdrawiam.

Napisano

rewelacja, model pi臋kny scena fajna a materia艂y jak prawdziwe, juz drugi raz to pisze

Napisano

super wyszlo:) mnie zastanawia jak to oswietliliscie bo rozumiem ze scenka w 3d, ale skad takie mocne odbicia jak z hdri:)

Edytowane przez JohnZi

Napisano

Rewelka! Otoczenie te偶 modelowane, czy to fotki? :>

Napisano

Wgniot艂o mnie.. a偶 sam si臋 sobie dziwi臋, bo przewa偶nie rendery samochod贸w sp艂ywaj膮 po mnie jak po kaczce... przejad艂o mi si臋. A偶 tu nagle!! JEBUT! Spokojnie m贸g艂by wyst膮pi膰 w jakiej艣 reklamce ze stajni Digital Domain. Jest naprawd臋 BARDZO pro.. ogromne gratulacje

Napisano

Tak jak ka偶dy: ***** :) Super model, a tak swoj膮 drog膮 to bardzo ch臋tnie zobaczy艂bym making ofa sceny:D

Napisano
  • Autor

bartolomeo: moze kiedy艣 ale nie obiecuje

Pawelkos: shader zwyczajny z fogiem czerwonym, na spojlerze jest ten sam - kwestia odbi膰

JohnZi: no hdrka jest jako niebo i tylko ona 艣wieci, a co do mocnych odbi膰 to nie widze problemu mo偶na zwyk艂ego jpga wrzuci膰 i zwi臋kszy膰 output

M@Ti: jak juz pisa艂em same niebo to mapka hdr a reszta 3d

kakaku: making of? chyba mi sie niechce :P

Napisano

Wygl膮da jak zdj臋cie z obr贸bk膮 graficzn膮 - za艂o偶enie fotorealizmu 100%

Co艣 艣wietnego!

Napisano

Rozjechaliscie moje Volvo na placek razem z JOKEREM :P nie zapomne wam tego :PPPPP

fajfstars

Napisano

Ch艂opie, przeginasz pa艂e ju偶 :P Materia艂y pierwsza klasa, o艣wietlenie te偶... dajesz nast臋pne modele, dajesz ;)

Pozdrawiam.

Napisano

Jeszcze pod wp艂ywem Transformers贸w 2 jak patrz臋 na ten pierwszy render to mi transformuje w kumpla Bumble Bee i wybiega ze sceny :D render a偶 偶yje

Napisano

chcia艂bym wyr贸偶ni膰 si臋 od pospu艂y, dzieci neo, r贸偶owych beret贸w i tych podobnych stworze艅 o ograniczonej zdolno艣ci intelektualnej i wypowiedzie膰 si臋 bardziej konstruktywnie ni偶 zazwyczaj te dwa wyrazy ale nie potrafi臋....

ja pierdole....

To jest genialne, efekt po renderze naprawd臋 wspania艂y, model dopieszczony.

Napisano

Model i render ju偶 wiadomo pierwsza klasa. Nie przekonuj膮 mnie tylko ka艂u偶e z przodu.

Napisano

dalem sie wrobic... myslalem ze tlo to panorama z hdri'ki:) piekna robota! pozdrawiam

Napisano

pieknie...nic dodac nic ujac

no moze jedynie ze pierwsze ujecie gtr nie nalezy do najciekawszych ujec tego samochodu;)

Napisano
Model i render ju偶 wiadomo pierwsza klasa. Nie przekonuj膮 mnie tylko ka艂u偶e z przodu.

mnie tez, dopiero teraz to zobaczylem, i chyba wiem o co chodzi....

tekstura betonu powinna byc ciemniejsza tam gdzie jest woda, a tutaj kolor sie nie zmienia... :/

Napisano

艢wietne studio, ono tu du偶膮 rol臋 odegra艂o i stworzy艂o 艣wietne realistyczne odbicia.

Czyli scena w 3D, + zewn臋trzny HDRek prze艣witujacy przez mleczny/p贸艂przezroczysty materia艂 na oknach hali? :)

Co do auta , to jaka metoda modelingu? :)

Napisano
(...)

Co do auta , to jaka metoda modelingu? :)

Tak na moje oko to Javor modelowa艂 NURBSami 8)

Pozdrawiam.

Napisano

Poprostu wielkie WOW i szczena w d贸艂. 5 jak nic. KOZACKIE

Napisano

Model jak model, ale jakie zajefajne studio! Zrywa trampki :D

No dobra, model te偶 mo偶e by膰 :) Czego艣 takiego chyba w 偶yciu nie zrobi臋.

Napisano

Bardzo 艂adnie :)

EDIT:

Mo偶esz pokaza膰 siatk臋 bez smooth'a czy nie bardzo :P?

Napisano

Przecie偶 to jest siatka bez smootha:)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci