Touch Napisano 18 Kwiecień 2010 Napisano 18 Kwiecień 2010 Nie było mnie tu jeszcze, time to say hello: Pozdr
Coyote Napisano 31 Maj 2010 Napisano 31 Maj 2010 to i ja się ujawnię ;) moja dziewczyna mój prywatny mistrz obiektywu takie o to dwa zdjęcia skleciła
NV Napisano 16 Czerwiec 2010 Napisano 16 Czerwiec 2010 Pewnie się kilka osób zastanawia co to za koleś ten nvidia.. czy to kobieta czy karta graficzna ? Czas się zdemaskować ostrym wejściem ! (taaa jest szpan, ale nie mam innej foty aktualnej :D z imprez się nie liczy ;) )
pecet Napisano 16 Czerwiec 2010 Napisano 16 Czerwiec 2010 +50 respekt :p po minie widać wolę walki ;)
NV Napisano 18 Czerwiec 2010 Napisano 18 Czerwiec 2010 (edytowane) pecet : Hehe, oj tak wola walki była :) hcpiter: Wtedy byłem, America Yeah! ;P Edytowane 19 Czerwiec 2010 przez Adek
SSn4k3 Napisano 18 Czerwiec 2010 Napisano 18 Czerwiec 2010 To jest najlepszy sposób na walkę z kilogramami;) 109 -> 91
bbandi Napisano 24 Czerwiec 2010 Napisano 24 Czerwiec 2010 Kliment (post #17) to mi się podoba prawdziwy gangsta:), czemu nikt nic nie napisał, fajnie zobaczyc tego speca militarii jak wygląda (Marka Rysia widziałem na NK - wypluło tylko jeden wynik to całkiem prawdopodobne że to był on:))
Matchias Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 Pamiętacie to: http://www.youtube.com/watch?v=2e_lEljZOfA Czas szybko leci.
ttaaddeekk Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 naucz go obsługiwać space Navigatora, może w końcu to urządzenie będzie miało sens ;) fajna fotka :)
streaker Napisano 3 Sierpień 2010 Napisano 3 Sierpień 2010 Rzeczywiście słabiutko w tym roku wątek wygląda... Wstydzicie się, czy jak ? ;)
Wichur Napisano 3 Sierpień 2010 Napisano 3 Sierpień 2010 Wyglądasz jak Edward Norton z American History X :)
khatake Napisano 23 Sierpień 2010 Napisano 23 Sierpień 2010 Cała strona brodaczy;p wiem że robota grafika ciężka ale na maszynki jeszcze uciułacie :D choć niektórzy mają dzieci...no to ci mają przerąbane ;] Brugia. Sorki że zdjęcie takie nędzne ;] Zgadnijcie który to ja ;p
streaker Napisano 23 Sierpień 2010 Napisano 23 Sierpień 2010 wiem że robota grafika ciężka ale na maszynki jeszcze uciułacieGdybym był w wieku, w którym zarost za nic jeszcze nie chce się pojawić, to też bym tak pisał xD
pecet Napisano 23 Sierpień 2010 Napisano 23 Sierpień 2010 ja jeszcze dzieci nie mam to uciułałem 2,50 na maszynke ;)
SSn4k3 Napisano 24 Sierpień 2010 Napisano 24 Sierpień 2010 Ja się zapuszczam specjalnie. Przynajmniej do końca roku:-)
khatake Napisano 24 Sierpień 2010 Napisano 24 Sierpień 2010 Gdybym był w wieku, w którym zarost za nic jeszcze nie chce się pojawić, to też bym tak pisał xD Cios...moja męska duma ucierpiała ;p Może i nie wyglądam ale wesołe życie nastolatka już za mną...Gdybym wziął pod uwagę wasz wiek domyśliłbym się że reumatyzm w łokciach nie pozwala na takie akrobacje jak golenie... Sierściuchy ;p
Lucek Napisano 15 Wrzesień 2010 Napisano 15 Wrzesień 2010 Światełko z PS czy jakieś godne pozazdroszczenia afykańskie słońce?
vision3d Napisano 15 Wrzesień 2010 Napisano 15 Wrzesień 2010 Światełko z PS czy jakieś godne pozazdroszczenia afykańskie słońce? lekko podkrecone w shopie tureckie slonce;)
KLICEK Napisano 15 Wrzesień 2010 Napisano 15 Wrzesień 2010 patrz pan, sam komputr za niego robi te obrazki i stac go na turcje!
adek Napisano 15 Wrzesień 2010 Napisano 15 Wrzesień 2010 HDR był ładny. Chyba po raz pierwszy pokazałeś swoje zdjęcie na forum. Czy się mylę? :)
vision3d Napisano 15 Wrzesień 2010 Napisano 15 Wrzesień 2010 hehehe wzialem kredyt w providencie;), foty jakies kiedys wrzucalem, ale dawno dawno;)
SSn4k3 Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 Błagam, żeby następne zdjęcie nie mówiło (i nie pokazywało) "Zmieniam majtki" etc. :D
polka dot Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 majtek nie zmieniam. zmieniam spojrzenie na świat 1
kliment woroszyłow Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 świerszczu, no! synku, wreszcie przyzwoity zawód a nie te gupoty, komputry i te całe czy de! :D
leszek_lenia Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 polkadot : wygladasz na 17 latka.... serio :D sprzedaja Ci browar bez dowodu?
polka dot Napisano 9 Październik 2010 Napisano 9 Październik 2010 lenia - bo to stara focia sprzed roku;) dowod zgubilem, browar kupuje na prawko.. hcpiter - haha, wiadomka ziom. na 3d to do kina. ja probuje w statycznych obrazach odnalezc ruch, drugie a nawet trzecie dno.. btw, po nowym roku wracam na karkonoskie rewiry, wiesz o co chodzi:rolleyes: pozdrawiam
hcpiter Napisano 9 Październik 2010 Napisano 9 Październik 2010 hcpiter - haha, wiadomka ziom. na 3d to do kina. ja probuje w statycznych obrazach odnalezc ruch, drugie a nawet trzecie dno.. btw, po nowym roku wracam na karkonoskie rewiry, wiesz o co chodzi:rolleyes: Wiadomka ziomek, ze wiadomo o co chodzi ! Miejsca zamieszkania nie zmieniliśmy wiec drzwi stoją otworem, będą wiry oj będą ! :rolleyes: pozdr.
plasti Napisano 11 Październik 2010 Napisano 11 Październik 2010 nie, to nie ja, to kumpel z pracy, ale nie moglem sie powstrzymac z podzieleniem ta fajowa fotka BATMANA:], cala firma miala ubaw:), ja to ten za kolega ktory robi za rogi maski BATMANA :D
plasti Napisano 11 Październik 2010 Napisano 11 Październik 2010 no a tutaj moja fota, niech bedzie, niech ludzie zobacza wkoncu gembe tego parszywca:], fota czarno-biala z dwoch powodow, glowny to ze moja gemba je "niewyjsciowa"(nie chcial bym przestraszyc mlodszych userow:) ), a druga to taka ze lg'kiem ku 990 sie nie robi zdjec niestety, bo nawet ps nie pomaga, a i wlasnie, teraz waze troszke wiecej, wiec bylby update:], to fota z zeszlego roku, bodajze z grudnia :)
chveti Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 o! kome żyje :] i się nie zestarzał nic a nic. :confused: swoją drogą, dobrze by było znów wypić sok pomarańczowy z lodem i udawać że się gra w snookera. ;)
Reanimator Napisano 17 Październik 2010 Napisano 17 Październik 2010 Niespodziewany mini-zlot max3d! Na zdjeciu od lewej: M@ti, Reanimator, Szampek. Byl jeszcze Jaras, DaveBrock i MaRCuSZ, ale woleli pojechac do domu, niz zalapac sie na zdjecie ;) BTW, Leander, pamietasz zdjecia z 2004 roku, gdy okazalo sie, ze w moim lozku jest Twoja dziewczyna? ;)
leander Napisano 17 Październik 2010 Napisano 17 Październik 2010 Pamiętam, pamiętam... Kiedy to wyszło na jaw coś w niej pękło, dosłownie zeszło z niej powietrze. Już nigdy nie wróciła do dawnej formy. Nasze relacje uległy zmianie, ale nadal dużo rozmawiamy :) Fajny zlot widze. Adekwatne srodowisko, jak ryby w wodzie :) No i duzy z Ciebie Reanimator, bo M@ti to ma chyba ze 2 metry.
Reanimator Napisano 17 Październik 2010 Napisano 17 Październik 2010 Pamiętam, pamiętam... Kiedy to wyszło na jaw coś w niej pękło, dosłownie zeszło z niej powietrze. Już nigdy nie wróciła do dawnej formy. Nasze relacje uległy zmianie, ale nadal dużo rozmawiamy :) Kheheehe ;) Fajny zlot widze. Adekwatne srodowisko, jak ryby w wodzie :) No i duzy z Ciebie Reanimator, bo M@ti to ma chyba ze 2 metry. Coz, najwyrazniej jestem niemniejszy;) No... moze o centymetr lub dwa ;)
Gość User190 Napisano 17 Październik 2010 Napisano 17 Październik 2010 (edytowane) Kheheehe ;) Coz, najwyrazniej jestem niemniejszy;) No... moze o centymetr lub dwa ;) Schyliłem się ;) Cholewa, a wieczorem polazłem do fryzjera... Edytowane 17 Październik 2010 przez User190
Rekomendowane odpowiedzi