Napisano 31 Maj 201014 l to i ja się ujawnię ;) moja dziewczyna mój prywatny mistrz obiektywu takie o to dwa zdjęcia skleciła
Napisano 16 Czerwiec 201014 l Pewnie się kilka osób zastanawia co to za koleś ten nvidia.. czy to kobieta czy karta graficzna ? Czas się zdemaskować ostrym wejściem ! (taaa jest szpan, ale nie mam innej foty aktualnej :D z imprez się nie liczy ;) )
Napisano 18 Czerwiec 201014 l pecet : Hehe, oj tak wola walki była :) hcpiter: Wtedy byłem, America Yeah! ;P Edytowane 19 Czerwiec 201014 l przez Adek
Napisano 24 Czerwiec 201014 l Kliment (post #17) to mi się podoba prawdziwy gangsta:), czemu nikt nic nie napisał, fajnie zobaczyc tego speca militarii jak wygląda (Marka Rysia widziałem na NK - wypluło tylko jeden wynik to całkiem prawdopodobne że to był on:))
Napisano 9 Lipiec 201014 l Pamiętacie to: http://www.youtube.com/watch?v=2e_lEljZOfA Czas szybko leci.
Napisano 9 Lipiec 201014 l naucz go obsługiwać space Navigatora, może w końcu to urządzenie będzie miało sens ;) fajna fotka :)
Napisano 3 Sierpień 201014 l Rzeczywiście słabiutko w tym roku wątek wygląda... Wstydzicie się, czy jak ? ;)
Napisano 23 Sierpień 201014 l Cała strona brodaczy;p wiem że robota grafika ciężka ale na maszynki jeszcze uciułacie :D choć niektórzy mają dzieci...no to ci mają przerąbane ;] Brugia. Sorki że zdjęcie takie nędzne ;] Zgadnijcie który to ja ;p
Napisano 23 Sierpień 201014 l wiem że robota grafika ciężka ale na maszynki jeszcze uciułacieGdybym był w wieku, w którym zarost za nic jeszcze nie chce się pojawić, to też bym tak pisał xD
Napisano 24 Sierpień 201014 l Gdybym był w wieku, w którym zarost za nic jeszcze nie chce się pojawić, to też bym tak pisał xD Cios...moja męska duma ucierpiała ;p Może i nie wyglądam ale wesołe życie nastolatka już za mną...Gdybym wziął pod uwagę wasz wiek domyśliłbym się że reumatyzm w łokciach nie pozwala na takie akrobacje jak golenie... Sierściuchy ;p
Napisano 15 Wrzesień 201014 l Światełko z PS czy jakieś godne pozazdroszczenia afykańskie słońce? lekko podkrecone w shopie tureckie slonce;)
Napisano 15 Wrzesień 201014 l HDR był ładny. Chyba po raz pierwszy pokazałeś swoje zdjęcie na forum. Czy się mylę? :)
Napisano 15 Wrzesień 201014 l hehehe wzialem kredyt w providencie;), foty jakies kiedys wrzucalem, ale dawno dawno;)
Napisano 7 Październik 201014 l Błagam, żeby następne zdjęcie nie mówiło (i nie pokazywało) "Zmieniam majtki" etc. :D
Napisano 7 Październik 201014 l świerszczu, no! synku, wreszcie przyzwoity zawód a nie te gupoty, komputry i te całe czy de! :D
Napisano 7 Październik 201014 l polkadot : wygladasz na 17 latka.... serio :D sprzedaja Ci browar bez dowodu?
Napisano 9 Październik 201014 l lenia - bo to stara focia sprzed roku;) dowod zgubilem, browar kupuje na prawko.. hcpiter - haha, wiadomka ziom. na 3d to do kina. ja probuje w statycznych obrazach odnalezc ruch, drugie a nawet trzecie dno.. btw, po nowym roku wracam na karkonoskie rewiry, wiesz o co chodzi:rolleyes: pozdrawiam
Napisano 9 Październik 201014 l hcpiter - haha, wiadomka ziom. na 3d to do kina. ja probuje w statycznych obrazach odnalezc ruch, drugie a nawet trzecie dno.. btw, po nowym roku wracam na karkonoskie rewiry, wiesz o co chodzi:rolleyes: Wiadomka ziomek, ze wiadomo o co chodzi ! Miejsca zamieszkania nie zmieniliśmy wiec drzwi stoją otworem, będą wiry oj będą ! :rolleyes: pozdr.
Napisano 11 Październik 201014 l nie, to nie ja, to kumpel z pracy, ale nie moglem sie powstrzymac z podzieleniem ta fajowa fotka BATMANA:], cala firma miala ubaw:), ja to ten za kolega ktory robi za rogi maski BATMANA :D
Napisano 11 Październik 201014 l no a tutaj moja fota, niech bedzie, niech ludzie zobacza wkoncu gembe tego parszywca:], fota czarno-biala z dwoch powodow, glowny to ze moja gemba je "niewyjsciowa"(nie chcial bym przestraszyc mlodszych userow:) ), a druga to taka ze lg'kiem ku 990 sie nie robi zdjec niestety, bo nawet ps nie pomaga, a i wlasnie, teraz waze troszke wiecej, wiec bylby update:], to fota z zeszlego roku, bodajze z grudnia :)
Napisano 15 Październik 201014 l o! kome żyje :] i się nie zestarzał nic a nic. :confused: swoją drogą, dobrze by było znów wypić sok pomarańczowy z lodem i udawać że się gra w snookera. ;)
Napisano 17 Październik 201014 l Niespodziewany mini-zlot max3d! Na zdjeciu od lewej: M@ti, Reanimator, Szampek. Byl jeszcze Jaras, DaveBrock i MaRCuSZ, ale woleli pojechac do domu, niz zalapac sie na zdjecie ;) BTW, Leander, pamietasz zdjecia z 2004 roku, gdy okazalo sie, ze w moim lozku jest Twoja dziewczyna? ;)
Napisano 17 Październik 201014 l Pamiętam, pamiętam... Kiedy to wyszło na jaw coś w niej pękło, dosłownie zeszło z niej powietrze. Już nigdy nie wróciła do dawnej formy. Nasze relacje uległy zmianie, ale nadal dużo rozmawiamy :) Fajny zlot widze. Adekwatne srodowisko, jak ryby w wodzie :) No i duzy z Ciebie Reanimator, bo M@ti to ma chyba ze 2 metry.
Napisano 17 Październik 201014 l Pamiętam, pamiętam... Kiedy to wyszło na jaw coś w niej pękło, dosłownie zeszło z niej powietrze. Już nigdy nie wróciła do dawnej formy. Nasze relacje uległy zmianie, ale nadal dużo rozmawiamy :) Kheheehe ;) Fajny zlot widze. Adekwatne srodowisko, jak ryby w wodzie :) No i duzy z Ciebie Reanimator, bo M@ti to ma chyba ze 2 metry. Coz, najwyrazniej jestem niemniejszy;) No... moze o centymetr lub dwa ;)
Napisano 17 Październik 201014 l Kheheehe ;) Coz, najwyrazniej jestem niemniejszy;) No... moze o centymetr lub dwa ;) Schyliłem się ;) Cholewa, a wieczorem polazłem do fryzjera... Edytowane 17 Październik 201014 l przez User190