Napisano 16 Październik 200618 l usmiechu na co dzien, silnej woli, zamku w Szkocji,powodzenia u plci przeciwnej :P poczucia humoru, wiecznej mlodosci i wielkiego bogacwa :)
Napisano 16 Październik 200618 l Sto lat, sto lat, niech zyje, zyje nam! Jeszcze raz, jeszcze raz, niech zyje, zyje nam! Niech zyje nam! . Sto lat, sto lat, niech zyje, zyje nam! A kto? Marcin kochany :D
Napisano 23 Październik 200618 l Tortur obchodzi dzisiaj rocznicę swojego przyjścia na świat czyli tzw. "urodzinki";) 100 lat! I wszystkiego naj.
Napisano 23 Październik 200618 l widoków na przyszlosc, rózowych okularów, ruchu w interesie, poczucia humoru, wiecznej mlodosci i więcej przyjemności niż tortur Tortur ! :D
Napisano 26 Październik 200618 l Bacry - najlepszgo czego tylko dusza zapragnie od zespołu max3d !!! :)
Napisano 26 Październik 200618 l Specjalnie zajrzałem, czy mnie jeszcze pamiętacie :D Dzięki wielkie.
Napisano 26 Październik 200618 l no Bacry chyba najstarszy tu Jesteś więc: usmiechu na co dzien, zadnych trosk, asa w rekawie, dluuugich wakacji, wygranych przetargów i pakietu kontrolnego googla :P
Napisano 26 Październik 200618 l To ja chyba powinienem mówić ci per "Pan Barcy".;) Szacuneczek i wszystkiego najlepszego:D
Napisano 5 Listopad 200618 l Tweety ptaśku kochany :D wszystkiego najlepszego, szybkich renderow w mentalu (boze prosze) i wszystkiego czego tam sobie sam zyczysz :D sto lat sto lat sto lat
Napisano 5 Listopad 200618 l ode mnie też tłiti wszystkiego NAJ , żebyś jeszcze wspanialsze zloty organizował :) sto lat renderowania !
Napisano 5 Listopad 200618 l tweety 100 lat stary dziadku hehe!! zycze ci zostania betatesterem mental'a ;P 100 lat 100 lat
Napisano 5 Listopad 200618 l chlip... chlip.... a więc pamiętacie... no normalnie miód na me serce :D a tak na serio to dzięki wielkie za pamięć compadres i do zobaczenia na jakimś tam zlocie :) Pozdrawiam
Napisano 6 Listopad 200618 l EOS'a D1 Mark II, obiektywu ze światłem 0,2 ;) fotek dla "Vogue" i "National Geographic". Samych udanych wizek w mentalu i co tam jeszcze chcesz ;] Jednym słowem: najlepsieszego zią, świętować będziemy 11, mam nadzieję :] Pozdrawiam
Napisano 6 Listopad 200618 l ciekawych znajomosci, wielkiej przygody, nieomylnych decyzji, dobrej passy, trafnych wyborów i worka piniędzy :P
Napisano 6 Listopad 200618 l Best Gut Ales Grose biggest turbo power prima najlepsze największe 20'' łiszes for ju tweety. EDIT: jeszcze Promocja i 57% gratis dla ciebie tweety :)
Napisano 6 Listopad 200618 l serwus :) Tweety !! wszystkiego najlepszego , i żebyś miał zawsze duzo fajnych pomysłow, super fajnej pracy , genialnych renderów , no i dużo siły do organizowania zlotów grafików :) pozdrawiam !!!
Napisano 6 Listopad 200618 l Tweety misiu :*:*:*:*:*:** muaaa najlepszego i wogole ehhh co ci bede mowil wiesz co lubisz :D