Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,1k
  • Wyświetleń 354,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Sto lat, sto lat, niech zyje, zyje nam! Jeszcze raz, jeszcze raz, niech zyje, zyje nam! Niech zyje nam! . Sto lat, sto lat, niech zyje, zyje nam! A kto? Marcin kochany :D

Napisano

Tortur obchodzi dzisiaj rocznicę swojego przyjścia na świat czyli tzw. "urodzinki";)

100 lat! I wszystkiego naj.

Napisano

widoków na przyszlosc, rózowych okularów, ruchu w interesie, poczucia humoru, wiecznej mlodosci i więcej przyjemności niż tortur Tortur ! :D

Napisano

Bacry - najlepszgo czego tylko dusza zapragnie od zespołu max3d !!! :)

Napisano

no Bacry chyba najstarszy tu Jesteś więc: usmiechu na co dzien, zadnych trosk, asa w rekawie, dluuugich wakacji, wygranych przetargów i pakietu kontrolnego googla :P

Napisano

To ja chyba powinienem mówić ci per "Pan Barcy".;)

Szacuneczek i wszystkiego najlepszego:D

Napisano

ode mnie też tłiti wszystkiego NAJ , żebyś jeszcze wspanialsze zloty organizował :) sto lat renderowania !

Napisano

chlip... chlip.... a więc pamiętacie... no normalnie miód na me serce :D

a tak na serio to dzięki wielkie za pamięć compadres i do zobaczenia na jakimś tam zlocie :)

Pozdrawiam

Napisano

EOS'a D1 Mark II, obiektywu ze światłem 0,2 ;) fotek dla "Vogue" i "National Geographic". Samych udanych wizek w mentalu i co tam jeszcze chcesz ;]

Jednym słowem: najlepsieszego zią, świętować będziemy 11, mam nadzieję :]

Pozdrawiam

Napisano

Best Gut Ales Grose biggest turbo power prima najlepsze największe 20'' łiszes for ju tweety.

EDIT: jeszcze Promocja i 57% gratis dla ciebie tweety :)

Napisano

serwus :)

Tweety !! wszystkiego najlepszego , i żebyś miał zawsze duzo fajnych pomysłow, super fajnej pracy , genialnych renderów , no i dużo siły do organizowania zlotów grafików :)

pozdrawiam !!!

Napisano

Wszystkim ptakom, ptaszyskom i żółtym Tłitim wszystkiego najlepsiego.

Napisano

Tweety misiu :*:*:*:*:*:** muaaa najlepszego i wogole ehhh co ci bede mowil wiesz co lubisz :D

Napisano

For his a dżolly gut feloł... Sto lat chopaki!