Vega Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Cyanide Tazio Kirian Telthona vrocker kotisded XaoC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Telthona ;] choć mogłabyś nam zdradzić co to za obwarzanek ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 glos dla Telthony za dobry poczatek i na zachęte do kolejnych udziałów w minibitwach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Jak dla mnie to Kirian, bardzo ładnie i schludnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedaith Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Mój głos również na Kiriana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Telthona spoko start :) Głos na Kiriana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 U mnie tez Kirian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Ja też na Kiriana,cool słonik made in India:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 mój głos na Tazio :> khatake: to nie obwarzanek tylko obręcz symbolizująca naszyjnik, za który Freja oddała sie 4 karłom!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2010 (edytowane) Mój głos na Kiriana jednakże jeszcze poczekam z głosowanie :P Edytowane 3 Czerwiec 2010 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 mój głos na Tazio :> khatake: to nie obwarzanek tylko obręcz symbolizująca naszyjnik, za który Freja oddała sie 4 karłom!!! :D Patologiczne? dobry deal. Za taki obwarzanek było warto ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Dajcie sondę na fronta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 I tak Kirian wygra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 4 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2010 #kotisded: spokojnie :) Mam nadzieje, że się pojawi jak tylko Adek będzie miał czas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 A ja akurat na Kiriana nie głosowałem, bo miał wygraną w kieszeni:) Ale na kogo to nie powiem, co by się nie podlizywać go, go, go Gdańsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 a ja na przykład wiem na kogo głosowałeś.. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 a ja na przykład wiem na kogo głosowałeś.. :D Ja jestem za promowaniem własnego regionu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Eh nie wiem panowie ale juz w poprzednich speedach mialem odczucie ze sonda trwa troche za dlugo? nie lepiej zamknac szybciej i jechac z nastepna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Eh nie wiem panowie ale juz w poprzednich speedach mialem odczucie ze sonda trwa troche za dlugo? nie lepiej zamknac szybciej i jechac z nastepna? Hm.... w sumie racja. Ale po co zamykac glosowanie wczesniej? Od razu mozna rozpocząc kolejna. Jak? Poprostu osoba nie z ostatniego, ale z jeszcze poprzedniego daje pomysl. W ten sposob kolejny speed idzie, glosowanie trwa, a jak osoba wygra, to daje pomysl na kolejnego speeda (czyli na nastepnego po aktualnie trwajacym) EDIT - to jest w koncu speed, a w praktyce co 2-3tyg wystepuje. To jest moja opinia, jak dla mnie im czesciej tym lepiej. Bedzie powod zeby przysiasc i obczaic ZB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazio Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 no akurat pomysł ze można jechać z następnym jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazio Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Ja głosuję na Cyniade, bo po dodaniu :) włosów ma największy klimat mitologiczny, w moim odczuciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 (edytowane) piszcie tu pomysly na kolejny temat i cos szybko wybierzemy :) ja myslalem nad czyms w stylu interpretacji krotkiego sformulowania np "zabojcze piekno" "slodkie malenstwo" itp dziekuje za glosy, choc wolal bym bardziej emocjonujacy pojedynek jak ja vs mafida w pierszej minibitwie Edytowane 4 Czerwiec 2010 przez Kirian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Ja mowie - Disney Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 jestes za ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Ja mowie - Disney Dobre:)..... ja tez za DISNEYem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 (edytowane) A może Marvel? Mieliśmy dawać pomysły to daje, ale disney też nie jest zły. Edytowane 4 Czerwiec 2010 przez Cyanide Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 moze jakis remake ?:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Łaał Telthona nie spodziewałem się, że 3d tak ładnie obczajasz... glos za buźke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 A Marvel to nie należy przypadkiem do Disneya już?;] Mi się marzy sculpt z żywiołakami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Co do Marvela.... Hm.... Fajnie, ale dalibyście jakieś szanse słabszym:) Bo tak to wychodzi na to, że wygrywa osoba, która nie że najfajniej zrealizowała pomysł, ale ta, która poprostu najlepiej obczaja anatomię:) No tak jest przeciez:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 nawet fajny pomysl bez dobrej anatomii bedzie lezal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 A ja nie wiem nic o tym czy Marvel należy do Disneya czy nie. Tak czy inaczej jak mówię disney to mało kto kojarzy przez to postaci ze świetnych komiksów Marvela, a jak powiem Marvel to każdy wie o co chodzi:p. Xaoc, no nie wiem jak chcecie, ja tylko dałem pomysł, sam nie obczajam anatomii zbyt dobrze, i nie wiem czy dałbym radę skrobnąć coś fajnego. Tak tylko mi przyszło do głowy bo ostatnio znalazłem kilka komiksów X-mana i Street Fightera. A poza tym anatomię i tak będziesz musiał poćwiczyć i tak, a czemu by nie zrobić tego przy okazji speeda. Pozdrawiam Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 A poza tym anatomię i tak będziesz musiał poćwiczyć i tak, a czemu by nie zrobić tego przy okazji speeda. Bo anatomie obczajam sobie na rysunkach, za wczesnie jak dla mnie przenoszenie do ZB, bo wciaz nie rozumiem co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazio Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 mi się każde podoba, byle robić. Słodkie maleństwo też spoko, sporo potworków można pod to wymyślić :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Xaoc no jak tam wolisz, ja tylko pomysł daję :). moze jakis remake ?:p W sumie fajny pomysł o ile cię dobrze zrozumiałem. Można powtórzyć jakiś temat z przeszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Tylko weźcie wydłużcie trochę czas przynajmniej na 4.5h : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 5 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Zawsze zwycięzca wyznacza czas :D 3h domyślnie. Nigdy nikt nie mówi, że chce więcej tak więc nigdy niema więcej :P Chociaż ostatnio było 3,5 lub 4,5 lub 4 :D Teraz nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NASTRASH Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Głos na Kiriana, świetna robota. Co do następnego tematu to może na marvela to i ja bym się zmobilizował ;-D. Dłuższy czas też by nie zaszkodził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 temat "słodkie maleństwo" byłby naprawdę dobry :D i tak, wydłużcie czas wydłużcieeeeeeeeeeeeeee :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Kirian, choć przyznam że kusił mnie Cyanide :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 kotisded wow+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 5 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Od następnego speed'a czas na sculpt to 4h (chybaze zwycięzca życzy sobie wiecej). Mam nadzieje, ze to przyciągnie wiecej osób :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J.Wrona Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 (edytowane) Kirian zrobił najlepsza prace ostatnio sam poznaje ZBrush ma naprawdę doże możliwości czytelnie si ogląda jest spoko Edytowane 5 Czerwiec 2010 przez J.Wrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 No Kirian, gratuluję wygranej. To jaki kolejny temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 (edytowane) dziekuje za glosy!:* Sonda ? marvel/disney/slodoskiemalenstwo? Edit: albo kij z tym, to nie demokracja, teraz Marvel a jak wygram to kolejna bedzie Slodkie malenstwo ]:-P Edytowane 6 Czerwiec 2010 przez Kirian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 bravo Kirian ladny słonik, dawaj słodkie maleństwo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 6 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2010 W takim razie Marvel. Jutro zaloze temat lub jak chcesz Kirian to poprowadz speed'a nr 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 U bravo bravo Kirian, nasze Ty słodkie maleństwo!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Kubi bedzie temat 'slodkie malenstwo' special for Yu jezeli obiecasz ze wezmiesz udzial !!:)... od 2 lat niewidzialem nic nowego Twojej roboty, lecz poznaje Twoj styl na ludzikach z bulletstorma Levu zrobie slodka malpiatke;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 bbandi: Dziękuję, widać z sondy jesteś anarchistą wizualnym :P, fajnie słyszeć miłe słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi