Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kto według was zasłużył na pierwsze miejsce? 101 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto według was zasłużył na pierwsze miejsce?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Cyanide

lokiloki.jpg

Tazio

speed3y.jpg

Kirian

37361222.jpg

Telthona

frejaspeedskulpting.jpg

vrocker

2croppedtopielica.jpg

kotisded

bitwamity.jpg

XaoC

speed3y.jpg

• Odpowiedzi 49
  • Wyświetleń 9,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

glos dla Telthony za dobry poczatek i na zachęte do kolejnych udziałów w minibitwach:)

Napisano

mój głos na Tazio :>

khatake: to nie obwarzanek tylko obręcz symbolizująca naszyjnik, za który Freja oddała sie 4 karłom!!! :D

Napisano
  • Autor

Mój głos na Kiriana jednakże jeszcze poczekam z głosowanie :P

Edytowane przez Vega

Napisano
mój głos na Tazio :>

khatake: to nie obwarzanek tylko obręcz symbolizująca naszyjnik, za który Freja oddała sie 4 karłom!!! :D

Patologiczne? dobry deal. Za taki obwarzanek było warto ;)

Napisano
  • Autor

#kotisded: spokojnie :) Mam nadzieje, że się pojawi jak tylko Adek będzie miał czas :)

Napisano

A ja akurat na Kiriana nie głosowałem, bo miał wygraną w kieszeni:) Ale na kogo to nie powiem, co by się nie podlizywać

go, go, go Gdańsk

Napisano
a ja na przykład wiem na kogo głosowałeś.. :D

Ja jestem za promowaniem własnego regionu:)

Napisano

Eh nie wiem panowie ale juz w poprzednich speedach mialem odczucie ze sonda trwa troche za dlugo? nie lepiej zamknac szybciej i jechac z nastepna?

Napisano
Eh nie wiem panowie ale juz w poprzednich speedach mialem odczucie ze sonda trwa troche za dlugo? nie lepiej zamknac szybciej i jechac z nastepna?

Hm.... w sumie racja. Ale po co zamykac glosowanie wczesniej? Od razu mozna rozpocząc kolejna. Jak?

Poprostu osoba nie z ostatniego, ale z jeszcze poprzedniego daje pomysl. W ten sposob kolejny speed idzie, glosowanie trwa, a jak osoba wygra, to daje pomysl na kolejnego speeda (czyli na nastepnego po aktualnie trwajacym)

EDIT - to jest w koncu speed, a w praktyce co 2-3tyg wystepuje. To jest moja opinia, jak dla mnie im czesciej tym lepiej. Bedzie powod zeby przysiasc i obczaic ZB

Napisano

Ja głosuję na Cyniade, bo po dodaniu :) włosów ma największy klimat mitologiczny, w moim odczuciu.

Napisano

piszcie tu pomysly na kolejny temat i cos szybko wybierzemy :)

ja myslalem nad czyms w stylu interpretacji krotkiego sformulowania np "zabojcze piekno" "slodkie malenstwo" itp

dziekuje za glosy, choc wolal bym bardziej emocjonujacy pojedynek jak ja vs mafida w pierszej minibitwie

Edytowane przez Kirian

Napisano

Ja mowie - Disney

Napisano

A może Marvel? Mieliśmy dawać pomysły to daje, ale disney też nie jest zły.

Edytowane przez Cyanide

Napisano

A Marvel to nie należy przypadkiem do Disneya już?;] Mi się marzy sculpt z żywiołakami.

Napisano

Co do Marvela.... Hm.... Fajnie, ale dalibyście jakieś szanse słabszym:)

Bo tak to wychodzi na to, że wygrywa osoba, która nie że najfajniej zrealizowała pomysł, ale ta, która poprostu najlepiej obczaja anatomię:) No tak jest przeciez:)

Napisano

nawet fajny pomysl bez dobrej anatomii bedzie lezal.

Napisano

A ja nie wiem nic o tym czy Marvel należy do Disneya czy nie. Tak czy inaczej jak mówię disney to mało kto kojarzy przez to postaci ze świetnych komiksów Marvela, a jak powiem Marvel to każdy wie o co chodzi:p.

Xaoc, no nie wiem jak chcecie, ja tylko dałem pomysł, sam nie obczajam anatomii zbyt dobrze, i nie wiem czy dałbym radę skrobnąć coś fajnego. Tak tylko mi przyszło do głowy bo ostatnio znalazłem kilka komiksów X-mana i Street Fightera. A poza tym anatomię i tak będziesz musiał poćwiczyć i tak, a czemu by nie zrobić tego przy okazji speeda.

Pozdrawiam Kuba.

Napisano
A poza tym anatomię i tak będziesz musiał poćwiczyć i tak, a czemu by nie zrobić tego przy okazji speeda.

Bo anatomie obczajam sobie na rysunkach, za wczesnie jak dla mnie przenoszenie do ZB, bo wciaz nie rozumiem co i jak

Napisano

mi się każde podoba, byle robić.

Słodkie maleństwo też spoko, sporo potworków można pod to wymyślić :p

Napisano

Xaoc no jak tam wolisz, ja tylko pomysł daję :).

moze jakis remake ?:p

W sumie fajny pomysł o ile cię dobrze zrozumiałem. Można powtórzyć jakiś temat z przeszłości.

Napisano
  • Autor

Zawsze zwycięzca wyznacza czas :D 3h domyślnie. Nigdy nikt nie mówi, że chce więcej tak więc nigdy niema więcej :P Chociaż ostatnio było 3,5 lub 4,5 lub 4 :D Teraz nie pamiętam.

Napisano

Głos na Kiriana, świetna robota. Co do następnego tematu to może na marvela to i ja bym się zmobilizował ;-D. Dłuższy czas też by nie zaszkodził.

Napisano

temat "słodkie maleństwo" byłby naprawdę dobry :D

i tak, wydłużcie czas wydłużcieeeeeeeeeeeeeee :D

Napisano
  • Autor

Od następnego speed'a czas na sculpt to 4h (chybaze zwycięzca życzy sobie wiecej). Mam nadzieje, ze to przyciągnie wiecej osób :)

Napisano

Kirian zrobił najlepsza prace ostatnio sam poznaje ZBrush ma naprawdę doże możliwości czytelnie si ogląda jest spoko

Edytowane przez J.Wrona

Napisano

dziekuje za glosy!:*

Sonda ? marvel/disney/slodoskiemalenstwo?

Edit: albo kij z tym, to nie demokracja, teraz Marvel a jak wygram to kolejna bedzie Slodkie malenstwo ]:-P

Edytowane przez Kirian

Napisano
  • Autor

W takim razie Marvel. Jutro zaloze temat lub jak chcesz Kirian to poprowadz speed'a nr 17

Napisano

Kubi bedzie temat 'slodkie malenstwo' special for Yu jezeli obiecasz ze wezmiesz udzial !!:)... od 2 lat niewidzialem nic nowego Twojej roboty, lecz poznaje Twoj styl na ludzikach z bulletstorma

Levu zrobie slodka malpiatke;]

Napisano

bbandi: Dziękuję, widać z sondy jesteś anarchistą wizualnym :P, fajnie słyszeć miłe słowa.