Skocz do zawartości

Kto według was zasłużył na pierwsze miejsce? 101 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto według was zasłużył na pierwsze miejsce?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Cyanide

lokiloki.jpg

Tazio

speed3y.jpg

Kirian

37361222.jpg

Telthona

frejaspeedskulpting.jpg

vrocker

2croppedtopielica.jpg

kotisded

bitwamity.jpg

XaoC

speed3y.jpg

• Odpowiedzi 49
  • Wyświetleń 8,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

glos dla Telthony za dobry poczatek i na zachęte do kolejnych udziałów w minibitwach:)

Napisano

mój głos na Tazio :>

khatake: to nie obwarzanek tylko obręcz symbolizująca naszyjnik, za który Freja oddała sie 4 karłom!!! :D

Napisano
  • Autor

Mój głos na Kiriana jednakże jeszcze poczekam z głosowanie :P

Edytowane przez Vega

Napisano
mój głos na Tazio :>

khatake: to nie obwarzanek tylko obręcz symbolizująca naszyjnik, za który Freja oddała sie 4 karłom!!! :D

Patologiczne? dobry deal. Za taki obwarzanek było warto ;)

Napisano
  • Autor

#kotisded: spokojnie :) Mam nadzieje, że się pojawi jak tylko Adek będzie miał czas :)

Napisano

A ja akurat na Kiriana nie głosowałem, bo miał wygraną w kieszeni:) Ale na kogo to nie powiem, co by się nie podlizywać

go, go, go Gdańsk

Napisano
a ja na przykład wiem na kogo głosowałeś.. :D

Ja jestem za promowaniem własnego regionu:)

Napisano

Eh nie wiem panowie ale juz w poprzednich speedach mialem odczucie ze sonda trwa troche za dlugo? nie lepiej zamknac szybciej i jechac z nastepna?

Napisano
Eh nie wiem panowie ale juz w poprzednich speedach mialem odczucie ze sonda trwa troche za dlugo? nie lepiej zamknac szybciej i jechac z nastepna?

Hm.... w sumie racja. Ale po co zamykac glosowanie wczesniej? Od razu mozna rozpocząc kolejna. Jak?

Poprostu osoba nie z ostatniego, ale z jeszcze poprzedniego daje pomysl. W ten sposob kolejny speed idzie, glosowanie trwa, a jak osoba wygra, to daje pomysl na kolejnego speeda (czyli na nastepnego po aktualnie trwajacym)

EDIT - to jest w koncu speed, a w praktyce co 2-3tyg wystepuje. To jest moja opinia, jak dla mnie im czesciej tym lepiej. Bedzie powod zeby przysiasc i obczaic ZB

Napisano

Ja głosuję na Cyniade, bo po dodaniu :) włosów ma największy klimat mitologiczny, w moim odczuciu.

Napisano

piszcie tu pomysly na kolejny temat i cos szybko wybierzemy :)

ja myslalem nad czyms w stylu interpretacji krotkiego sformulowania np "zabojcze piekno" "slodkie malenstwo" itp

dziekuje za glosy, choc wolal bym bardziej emocjonujacy pojedynek jak ja vs mafida w pierszej minibitwie

Edytowane przez Kirian

Napisano

Ja mowie - Disney

Napisano

A może Marvel? Mieliśmy dawać pomysły to daje, ale disney też nie jest zły.

Edytowane przez Cyanide

Napisano

A Marvel to nie należy przypadkiem do Disneya już?;] Mi się marzy sculpt z żywiołakami.

Napisano

Co do Marvela.... Hm.... Fajnie, ale dalibyście jakieś szanse słabszym:)

Bo tak to wychodzi na to, że wygrywa osoba, która nie że najfajniej zrealizowała pomysł, ale ta, która poprostu najlepiej obczaja anatomię:) No tak jest przeciez:)

Napisano

nawet fajny pomysl bez dobrej anatomii bedzie lezal.

Napisano

A ja nie wiem nic o tym czy Marvel należy do Disneya czy nie. Tak czy inaczej jak mówię disney to mało kto kojarzy przez to postaci ze świetnych komiksów Marvela, a jak powiem Marvel to każdy wie o co chodzi:p.

Xaoc, no nie wiem jak chcecie, ja tylko dałem pomysł, sam nie obczajam anatomii zbyt dobrze, i nie wiem czy dałbym radę skrobnąć coś fajnego. Tak tylko mi przyszło do głowy bo ostatnio znalazłem kilka komiksów X-mana i Street Fightera. A poza tym anatomię i tak będziesz musiał poćwiczyć i tak, a czemu by nie zrobić tego przy okazji speeda.

Pozdrawiam Kuba.

Napisano
A poza tym anatomię i tak będziesz musiał poćwiczyć i tak, a czemu by nie zrobić tego przy okazji speeda.

Bo anatomie obczajam sobie na rysunkach, za wczesnie jak dla mnie przenoszenie do ZB, bo wciaz nie rozumiem co i jak

Napisano

mi się każde podoba, byle robić.

Słodkie maleństwo też spoko, sporo potworków można pod to wymyślić :p

Napisano

Xaoc no jak tam wolisz, ja tylko pomysł daję :).

moze jakis remake ?:p

W sumie fajny pomysł o ile cię dobrze zrozumiałem. Można powtórzyć jakiś temat z przeszłości.

Napisano
  • Autor

Zawsze zwycięzca wyznacza czas :D 3h domyślnie. Nigdy nikt nie mówi, że chce więcej tak więc nigdy niema więcej :P Chociaż ostatnio było 3,5 lub 4,5 lub 4 :D Teraz nie pamiętam.

Napisano

Głos na Kiriana, świetna robota. Co do następnego tematu to może na marvela to i ja bym się zmobilizował ;-D. Dłuższy czas też by nie zaszkodził.

Napisano

temat "słodkie maleństwo" byłby naprawdę dobry :D

i tak, wydłużcie czas wydłużcieeeeeeeeeeeeeee :D

Napisano
  • Autor

Od następnego speed'a czas na sculpt to 4h (chybaze zwycięzca życzy sobie wiecej). Mam nadzieje, ze to przyciągnie wiecej osób :)

Napisano

Kirian zrobił najlepsza prace ostatnio sam poznaje ZBrush ma naprawdę doże możliwości czytelnie si ogląda jest spoko

Edytowane przez J.Wrona

Napisano

dziekuje za glosy!:*

Sonda ? marvel/disney/slodoskiemalenstwo?

Edit: albo kij z tym, to nie demokracja, teraz Marvel a jak wygram to kolejna bedzie Slodkie malenstwo ]:-P

Edytowane przez Kirian

Napisano
  • Autor

W takim razie Marvel. Jutro zaloze temat lub jak chcesz Kirian to poprowadz speed'a nr 17

Napisano

Kubi bedzie temat 'slodkie malenstwo' special for Yu jezeli obiecasz ze wezmiesz udzial !!:)... od 2 lat niewidzialem nic nowego Twojej roboty, lecz poznaje Twoj styl na ludzikach z bulletstorma

Levu zrobie slodka malpiatke;]

Napisano

bbandi: Dziękuję, widać z sondy jesteś anarchistą wizualnym :P, fajnie słyszeć miłe słowa.