Napisano 12 Październik 201014 l Hejka, Parę dni temu pokazywałem mały fragment z tego projektu, dziś postanowiłem wrzucić to do galerii. Po pierwsze render butelki z baloników, retusz by: Piotr Jaworowski. inna wersja, sam balonik oraz screen z www: Agency: Ars Thanea Creative Director: Bartlomiej Rozbicki Art Director, Lead Designer: Peter Jaworowski 3D Artists: Piotr Kolus, Pawel Wilkos, Karol Kolodzinski Flash Developer: Tomasz Wlodarczyk Programmer: Jacek Jarosiewicz Project Manager: Pawel Piotrzkowski, Marcin Magdziak (XRS) Website: http://www.rosato.pl więcej z projektu samego www tutaj: http://www.behance.net/gallery/Martini-la-Vie-en-Rosato/712184 pozdrawiam, pionier Edytowane 12 Październik 201014 l przez Pionier
Napisano 12 Październik 201014 l ….miazga..balonik i jego subtelność. , jak i całe media projektu..tłusty paczek z lukrem. * * * * *
Napisano 12 Październik 201014 l naprawde toto ładnie skomponowane, wyrenderowane i w ogole i w szczegole.
Napisano 12 Październik 201014 l Moje ulubione Martini to Bianco. Zawsze przywożę sobie zapas z Włoch bo tam jest 2x tańsze :) Najlepsza praca ostatnimi czasy.
Napisano 12 Październik 201014 l Świetny pomysł z balonikami i kolorystyka projektu. Trochę brakuje mi ostrzejszych odbić na balonach współgrających ze wstążką i deko przeszkadza za duże obrysowanie niektórych z nich. Ale ja się tam pewnie nie znam. pozdrawiam
Napisano 12 Październik 201014 l O! Przepraszam, pomyłka. Wszedłem bo myślałem że to cycki. Czy to jest jakieś wino damskie?
Napisano 12 Październik 201014 l graficznie rewelacja!, widziałem to już wcześniej na vimeo... i na prawdę nie ma się do czego przeyczepić. Ale ze strony technicznej: 1. brak możliwości zaznaczenia tekstu 2. trzeba się zalogować, żeby w ogóle wejść na stronę (nie jest to najlepszy pomysł, mi się nie chciało) dlatego też więcej nie napiszę P.S. balonik powinien mieć akcję cały czas a nie tylko w momencie zakończenia animacji.
Napisano 13 Październik 201014 l Autor wow, dzięki za komentarze :)! @torm, no niestety pomysł z logowaniem na dzień dobry to nie był nasz pomysł :P
Napisano 30 Październik 201014 l Milo się ogląda. Zarówno pomysł jak i wykonanie pierwsza klasa. Szalejesz z oświetleniem w studio, gratki!
Napisano 4 Listopad 201014 l Fajne ale zastanawiam się czy nie było by fajniej gdyby na fragmencie zwiększyć transparentność i pokazać głębię butelki? Wtedy butelka byłaby jeszcze "lżejsza".
Napisano 5 Listopad 201014 l Na wypasie :D miło się coś takiego ogląda. Próbowaliście mże zrobić coś w tym stylu, że od pewnego poziomu baloniki mają inne kolor?? Żeby wyglądała na wypełnioną? Tak mi przez myśl przeszło.
Napisano 6 Listopad 201014 l kreacja i wykonanie BRAVO! super zamykająca flaszkę - wstążka!. PRACA z JAJEM! pytanie techniczne - zostało to wyrzeźbione piechotą? czy jakimis cudownym narzędziem dostępnym "jedynie" :) w maxsie???? prośba o info!!!!!!!!! REWELACJA!!! P.S. wizualizacje falszek zawarte w prezentacji przy tym siadają - mimo że też są DOBRE! Edytowane 6 Listopad 201014 l przez qbaqbaMAX3D
Napisano 7 Listopad 201014 l Autor hejka, dzięki wielkie za frontpage! :) ciekawe propozycje odnośnie wykończenia pracki, faktycznie można by to zrobić nieco inaczej i powalczyć z innymi pomysłami ale za bardzo nie było czasu, to był raczej szybki strzał i wyszło tak jak widać. baloniki były wrzucone do butelki reactorem a później poprawiane ręcznie, światło i mapy odbić zrobione w hdrlight studio (btw - http://www.hdrlightstudio.com/gallery.htm ;) ) aha, ptaszki ze stokow dodane przez Piotrka ;) dzięki wszystkim za komentarze! pionier.
Napisano 13 Listopad 201014 l no śliczniusie, ale :) ale zmarnowany potencjał translucency w tej materii :)