Napisano 11 Lipiec 201311 l wspaniałe prace, klimat, technika gratuluje talentu i lat pracy włożonej w rozwój:)
Napisano 11 Lipiec 201311 l Mógłbym takie filmiki oglądać bez końca :-) A te porównanie 2 prac super, dzięki Tobie do końca dnia będę miał motywację aby wziąć się w końcu za naukę digitalpaintingu :-D Swoją drogą, ta wcześniejsza praca, kiedy ją malowałeś to ile już miałeś doświadczenia za sterami tabletu ? ;-) Pozdrawiam, Niedźwiedź
Napisano 13 Lipiec 201311 l Ja się od razu przyznam, że w tych starszych pracach przeszkadzało mi efekciarstwo, ale zacząłeś iśc w dobra stronę moim zdaniem i te ostatnie obrazki już spokojnie łykam. No i plus za muze z IWD :).
Napisano 18 Lipiec 201311 l Autor biglebowsky, WojtekFus, COR, Yndza, jameli, tr3buh - dzieki dzieki ;) Swoją drogą, ta wcześniejsza praca, kiedy ją malowałeś to ile już miałeś doświadczenia za sterami tabletu ? ;-) To była jedna z pierwszych moich pracek na tablecie. Marduk Ja się od razu przyznam, że w tych starszych pracach przeszkadzało mi efekciarstwo, ale zacząłeś iśc w dobra stronę moim zdaniem i te ostatnie obrazki już spokojnie łykam. No i plus za muze z IWD :). Z perspektywy czasu mi tez przeszkadzało te efekciarstwo ;p A polecam cały soundtrack z IWD :D
Napisano 21 Lipiec 201311 l Góry i ziema to foty czy żeś to tak ładnie wycackał ? Nie żeby mi to przeszkadzało czy żebym się czepiał. Pytam z czystej ciekawości :) Jestem pod wielkim wrażeniem osiągnietego skilla i zazdraszczam :)
Napisano 22 Lipiec 201311 l Góry i ziema to foty czy żeś to tak ładnie wycackał ? Nie żeby mi to przeszkadzało czy żebym się czepiał. Pytam z czystej ciekawości :) Jestem pod wielkim wrażeniem osiągnietego skilla i zazdraszczam :) Bodajze Shaddy powiedzial. Jesli zastanawiasz sie, jak ktos cos do jasnej cholery tak namalowal, to z reguly tego nie namalowal :)
Napisano 22 Lipiec 201311 l Bodajze Shaddy powiedzial. Jesli zastanawiasz sie, jak ktos cos do jasnej cholery tak namalowal, to z reguly tego nie namalowal :) No, chyba ze wyjatkowo akurat namalowal. Historia zna takie przypadki :P Grzes, fajnie, ze pokazujesz te stare wersje, postepy poczyniles rewelacyjne. Te aktualizacje robisz tak dla wlasnej frajdy/ dla porownania czego sie nauczyles?
Napisano 22 Lipiec 201311 l Autor COR - Dzieki ;) Koniu - Dzieki ;) Góry, ziemia i niebo to fotki ;p ICE, EthicallyChallenged - No tutaj Shaddy by mial racje ;p Mozliwe ze zblizyl bym sie do tego efektu ale nie mam na to czasu i tak jakims cudem udalo mi sie to skonczyc, wlasnie dzieki fotkom ;) Grzes, fajnie, ze pokazujesz te stare wersje, postepy poczyniles rewelacyjne. Te aktualizacje robisz tak dla wlasnej frajdy/ dla porownania czego sie nauczyles? Generalnie cały czas robie sobie takie analizy, anatomi, światła, perspektywy itd. itd. To o czym wiemy nie zawsze współgra z naszym warsztatem. Dlatego trzeba przewałkować temat najpierw od drobnych fragmentów kończąc (wprowadzając zmiany) na całym gotowym obrazku. Te overki robie sobie dla funu jak znajde chwilke wolną. Dlatego musze skorzystac z fotek, inaczej rozciagnęło by sie to w czasie i przez to bym tego prawdopodobnie nie skoczył (jak wiele innych pracek). A robienie overków swoich prac dużo daje, bo cofasz sie w czasie i patrzysz jakie głupie błędy robiłeś, moim zdaniem przez to sie dużo stuffu sie utrwala na dobre ;)
Napisano 5 Październik 201311 l Karcianki Pro, ale chyba Thor ma za duży łeb. Dwa pierwsze moje faworyty.
Napisano 10 Październik 201311 l Świetne prace, zwłaszcza ta ze smokiem, jestem fanem twoich potworów. Pani nekromantka się też nieźle stransfomowała, aż się jej miseczka zwiększyła :)
Napisano 11 Październik 201311 l Autor Dzieki wielkie ;) Kefas - no dopiero teraz to widze, nie bylo to zamierzone ;p (choc moze podswiadomie :D) Dwa speedy w miedzyczasie.
Napisano 11 Październik 201311 l Te twarze maja wypisane charaktery nie sa takie sztampowe, fajnie Grezsiu, fajnie :)
Napisano 11 Październik 201311 l Bardzo fajne prace, ostatnie speedy charakterne, nie ma co :) Chciałbym jeszcze dodać, że ilustracja ze smokiem i magiem, ten refresz, - SUPER! bardzo bardzo :)
Napisano 12 Październik 201311 l Smoczek i ostatnie buźki najlepsze. Wygląją jakbyś miał największą frajdę przy ich malowaniu.
Napisano 12 Październik 201311 l Klasa jak zawsze! Super brushwork - subtelny, ale widoczny. Dobrze, że nie przerendrerowywujesz. Miło się tu zagląda.
Napisano 13 Grudzień 201311 l Genialne te maluny, szczególnie z posta #166, dla Ubisoftu, nawet zagrałem jakiś czas temu w Duel Champions. Te dla Applibota też świetne, oby więcej takich. I tak jak Wojtek zauważył bardzo fajny brushowork na portretach, fajnie by było zobaczyć Twój autoportret na tablecie w takim klimacie. ;) Pozdrawiam! ;)
Napisano 13 Grudzień 201311 l Autor Igi masz ficzera na kwejku :D lol :D Swiezy Genialne te maluny, szczególnie z posta #166, dla Ubisoftu, nawet zagrałem jakiś czas temu w Duel Champions. Te dla Applibota też świetne, oby więcej takich. I tak jak Wojtek zauważył bardzo fajny brushowork na portretach, fajnie by było zobaczyć Twój autoportret na tablecie w takim klimacie. ;) Pozdrawiam! ;) Dzieki dzieki ;)
Napisano 16 Lipiec 201410 l Autor Hej, Dawno nic nie wrzucalem wiec czas odswiezyc stara teke ;p i jakies szkice
Napisano 16 Lipiec 201410 l fajny up :> to https://dl.dropboxusercontent.com/u/28978730/Monster_hunter_final_1400.jpg najlepsze. na fronta z tym! :D
Napisano 17 Lipiec 201410 l wszystkie piękne ale to https://dl.dropboxusercontent.com/u/28978730/Abhorsen_house_1200.jpg to czysta magia :) jaki klimat !
Napisano 17 Lipiec 201410 l no człowieniu, jakość jest naprawdę pro... pierwsza czwórca mnie najbardziej jara, pozdro
Napisano 18 Lipiec 201410 l O wow! super prace! Subskrybuję! Zapałałam miłością do tego steampunkowego staruszka, pieknie jest oświetlony! Pozdrawiam :)
Napisano 19 Lipiec 201410 l Twoja teczka zabija....Czy tu wszystko to czyste 2d czy techniki mieszane?
Napisano 19 Lipiec 201410 l Autor Dzieki dzieki ;) natas Zazwyczaj 3/4 obrazka maluje a w finalnym stadium dodaje rozne teksturki czy fotki. Chociaz sa obrazki ktore tylko maluje, wiec roznie ;p
Napisano 26 Listopad 201410 l ŁAŁA KOSMOS :) Chciałbym żeby pan odświeżył teczkę! Lud prosi o więcej :D
Napisano 4 Grudzień 20159 l Autor Hej, Troche rzeczy sie nazbieralo wiec tak dla odswiezenia teczki cos wrzuce, troche starych pracek troche nowszych taki myx.
Napisano 4 Grudzień 20159 l Daję fronta. Chociaż tutaj już chyba fronty się pozacinały...Mi osobiście podobają się najbardziej pierwsza i ostatnia. Chociaż pozostałe wcale nie są gorsze.