WojtekFus Napisano 10 Lipiec 2013 Share Napisano 10 Lipiec 2013 Podziwiałem już na fejsie! Pieknie, pięknie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
COR Napisano 11 Lipiec 2013 Share Napisano 11 Lipiec 2013 wspaniałe prace, klimat, technika gratuluje talentu i lat pracy włożonej w rozwój:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yndza Napisano 11 Lipiec 2013 Share Napisano 11 Lipiec 2013 Elegancka robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jameli Napisano 11 Lipiec 2013 Share Napisano 11 Lipiec 2013 Anioł i demon boskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 11 Lipiec 2013 Share Napisano 11 Lipiec 2013 Mógłbym takie filmiki oglądać bez końca :-) A te porównanie 2 prac super, dzięki Tobie do końca dnia będę miał motywację aby wziąć się w końcu za naukę digitalpaintingu :-D Swoją drogą, ta wcześniejsza praca, kiedy ją malowałeś to ile już miałeś doświadczenia za sterami tabletu ? ;-) Pozdrawiam, Niedźwiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 13 Lipiec 2013 Share Napisano 13 Lipiec 2013 Ja się od razu przyznam, że w tych starszych pracach przeszkadzało mi efekciarstwo, ale zacząłeś iśc w dobra stronę moim zdaniem i te ostatnie obrazki już spokojnie łykam. No i plus za muze z IWD :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 13 Lipiec 2013 Share Napisano 13 Lipiec 2013 o w mordkę kopane najlepsza 1 i 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 18 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2013 biglebowsky, WojtekFus, COR, Yndza, jameli, tr3buh - dzieki dzieki ;) Swoją drogą, ta wcześniejsza praca, kiedy ją malowałeś to ile już miałeś doświadczenia za sterami tabletu ? ;-) To była jedna z pierwszych moich pracek na tablecie. Marduk Ja się od razu przyznam, że w tych starszych pracach przeszkadzało mi efekciarstwo, ale zacząłeś iśc w dobra stronę moim zdaniem i te ostatnie obrazki już spokojnie łykam. No i plus za muze z IWD :). Z perspektywy czasu mi tez przeszkadzało te efekciarstwo ;p A polecam cały soundtrack z IWD :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 21 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2013 Wrzucam póki pamiętam. Kolejny over starej pracki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
COR Napisano 21 Lipiec 2013 Share Napisano 21 Lipiec 2013 Mistrzostwo świata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 21 Lipiec 2013 Share Napisano 21 Lipiec 2013 Góry i ziema to foty czy żeś to tak ładnie wycackał ? Nie żeby mi to przeszkadzało czy żebym się czepiał. Pytam z czystej ciekawości :) Jestem pod wielkim wrażeniem osiągnietego skilla i zazdraszczam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 22 Lipiec 2013 Share Napisano 22 Lipiec 2013 Góry i ziema to foty czy żeś to tak ładnie wycackał ? Nie żeby mi to przeszkadzało czy żebym się czepiał. Pytam z czystej ciekawości :) Jestem pod wielkim wrażeniem osiągnietego skilla i zazdraszczam :) Bodajze Shaddy powiedzial. Jesli zastanawiasz sie, jak ktos cos do jasnej cholery tak namalowal, to z reguly tego nie namalowal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 22 Lipiec 2013 Share Napisano 22 Lipiec 2013 Bodajze Shaddy powiedzial. Jesli zastanawiasz sie, jak ktos cos do jasnej cholery tak namalowal, to z reguly tego nie namalowal :) No, chyba ze wyjatkowo akurat namalowal. Historia zna takie przypadki :P Grzes, fajnie, ze pokazujesz te stare wersje, postepy poczyniles rewelacyjne. Te aktualizacje robisz tak dla wlasnej frajdy/ dla porownania czego sie nauczyles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 22 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2013 COR - Dzieki ;) Koniu - Dzieki ;) Góry, ziemia i niebo to fotki ;p ICE, EthicallyChallenged - No tutaj Shaddy by mial racje ;p Mozliwe ze zblizyl bym sie do tego efektu ale nie mam na to czasu i tak jakims cudem udalo mi sie to skonczyc, wlasnie dzieki fotkom ;) Grzes, fajnie, ze pokazujesz te stare wersje, postepy poczyniles rewelacyjne. Te aktualizacje robisz tak dla wlasnej frajdy/ dla porownania czego sie nauczyles? Generalnie cały czas robie sobie takie analizy, anatomi, światła, perspektywy itd. itd. To o czym wiemy nie zawsze współgra z naszym warsztatem. Dlatego trzeba przewałkować temat najpierw od drobnych fragmentów kończąc (wprowadzając zmiany) na całym gotowym obrazku. Te overki robie sobie dla funu jak znajde chwilke wolną. Dlatego musze skorzystac z fotek, inaczej rozciagnęło by sie to w czasie i przez to bym tego prawdopodobnie nie skoczył (jak wiele innych pracek). A robienie overków swoich prac dużo daje, bo cofasz sie w czasie i patrzysz jakie głupie błędy robiłeś, moim zdaniem przez to sie dużo stuffu sie utrwala na dobre ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 5 Październik 2013 Autor Share Napisano 5 Październik 2013 Mały UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 5 Październik 2013 Share Napisano 5 Październik 2013 Bosko! Mój faworyt to Majt&Medżyk i pan na śniegu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 5 Październik 2013 Share Napisano 5 Październik 2013 Karcianki Pro, ale chyba Thor ma za duży łeb. Dwa pierwsze moje faworyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 5 Październik 2013 Share Napisano 5 Październik 2013 Ja pierdyle, aż musiałem na nowo pół Twojej teczki obejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kefas Napisano 10 Październik 2013 Share Napisano 10 Październik 2013 Świetne prace, zwłaszcza ta ze smokiem, jestem fanem twoich potworów. Pani nekromantka się też nieźle stransfomowała, aż się jej miseczka zwiększyła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 11 Październik 2013 Autor Share Napisano 11 Październik 2013 Dzieki wielkie ;) Kefas - no dopiero teraz to widze, nie bylo to zamierzone ;p (choc moze podswiadomie :D) Dwa speedy w miedzyczasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 11 Październik 2013 Share Napisano 11 Październik 2013 Te twarze maja wypisane charaktery nie sa takie sztampowe, fajnie Grezsiu, fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4q Napisano 11 Październik 2013 Share Napisano 11 Październik 2013 Bardzo fajne prace, ostatnie speedy charakterne, nie ma co :) Chciałbym jeszcze dodać, że ilustracja ze smokiem i magiem, ten refresz, - SUPER! bardzo bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 12 Październik 2013 Autor Share Napisano 12 Październik 2013 Dzieki wielkie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 12 Październik 2013 Share Napisano 12 Październik 2013 Smoczek i ostatnie buźki najlepsze. Wygląją jakbyś miał największą frajdę przy ich malowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 12 Październik 2013 Share Napisano 12 Październik 2013 Klasa jak zawsze! Super brushwork - subtelny, ale widoczny. Dobrze, że nie przerendrerowywujesz. Miło się tu zagląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 12 Październik 2013 Share Napisano 12 Październik 2013 Tak, szkicyki lekkie i zgrabniutkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 12 Grudzień 2013 Share Napisano 12 Grudzień 2013 masz ficzera na kwejku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 13 Grudzień 2013 Share Napisano 13 Grudzień 2013 Genialne te maluny, szczególnie z posta #166, dla Ubisoftu, nawet zagrałem jakiś czas temu w Duel Champions. Te dla Applibota też świetne, oby więcej takich. I tak jak Wojtek zauważył bardzo fajny brushowork na portretach, fajnie by było zobaczyć Twój autoportret na tablecie w takim klimacie. ;) Pozdrawiam! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 13 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2013 Igi masz ficzera na kwejku :D lol :D Swiezy Genialne te maluny, szczególnie z posta #166, dla Ubisoftu, nawet zagrałem jakiś czas temu w Duel Champions. Te dla Applibota też świetne, oby więcej takich. I tak jak Wojtek zauważył bardzo fajny brushowork na portretach, fajnie by było zobaczyć Twój autoportret na tablecie w takim klimacie. ;) Pozdrawiam! ;) Dzieki dzieki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 16 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2014 Hej, Dawno nic nie wrzucalem wiec czas odswiezyc stara teke ;p i jakies szkice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 16 Lipiec 2014 Share Napisano 16 Lipiec 2014 Niektóre już widziałem. Będzie front jak nic. Zajebiste prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 16 Lipiec 2014 Share Napisano 16 Lipiec 2014 fajny up :> to https://dl.dropboxusercontent.com/u/28978730/Monster_hunter_final_1400.jpg najlepsze. na fronta z tym! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastianskrobol Napisano 16 Lipiec 2014 Share Napisano 16 Lipiec 2014 Rozpierdol tysiac !!! 2 i 3 obrazek najbardziej gniota mi suty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 16 Lipiec 2014 Share Napisano 16 Lipiec 2014 kosmos!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 16 Lipiec 2014 Share Napisano 16 Lipiec 2014 Front innej opcji nie ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 17 Lipiec 2014 Share Napisano 17 Lipiec 2014 wszystko ładne, tylko anatomia przy rogaczu zła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 17 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2014 Dzieki panie i panowie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 17 Lipiec 2014 Share Napisano 17 Lipiec 2014 wszystkie piękne ale to https://dl.dropboxusercontent.com/u/28978730/Abhorsen_house_1200.jpg to czysta magia :) jaki klimat ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 17 Lipiec 2014 Share Napisano 17 Lipiec 2014 no człowieniu, jakość jest naprawdę pro... pierwsza czwórca mnie najbardziej jara, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraxMustHurt Napisano 18 Lipiec 2014 Share Napisano 18 Lipiec 2014 Łoł, genialne prace. Brushwork w czterech ostatnich rozbraja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 18 Lipiec 2014 Share Napisano 18 Lipiec 2014 Piękne pracki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAGOO Napisano 18 Lipiec 2014 Share Napisano 18 Lipiec 2014 O wow! super prace! Subskrybuję! Zapałałam miłością do tego steampunkowego staruszka, pieknie jest oświetlony! Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 19 Lipiec 2014 Share Napisano 19 Lipiec 2014 Twoja teczka zabija....Czy tu wszystko to czyste 2d czy techniki mieszane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 19 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2014 Dzieki dzieki ;) natas Zazwyczaj 3/4 obrazka maluje a w finalnym stadium dodaje rozne teksturki czy fotki. Chociaz sa obrazki ktore tylko maluje, wiec roznie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 22 Lipiec 2014 Share Napisano 22 Lipiec 2014 łoho jaka wrzuta! świetne prace! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 24 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2014 Dzieki tomzar :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 26 Listopad 2014 Share Napisano 26 Listopad 2014 ŁAŁA KOSMOS :) Chciałbym żeby pan odświeżył teczkę! Lud prosi o więcej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartLight Napisano 28 Listopad 2014 Share Napisano 28 Listopad 2014 Kozackie dzieła :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 4 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2015 Hej, Troche rzeczy sie nazbieralo wiec tak dla odswiezenia teczki cos wrzuce, troche starych pracek troche nowszych taki myx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 4 Grudzień 2015 Share Napisano 4 Grudzień 2015 Daję fronta. Chociaż tutaj już chyba fronty się pozacinały...Mi osobiście podobają się najbardziej pierwsza i ostatnia. Chociaż pozostałe wcale nie są gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi