Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Troszke spiety jest :>.

To ze kwadratowy to nie bede juz mowil, ups..

EDIT: juz chyba wiem o co Wam z tym licznikiem chodzilo :D

[Wyedytowany dnia 24-6-2004 > Pionier]

Napisano

zbyt bardzo przypomina dorosla postac - popracowalbym nad bardziej oblymi ksztaltami, lekka nadwaga jak to u maluchow; korpus na planie elipsy nie prostokata, mniej wyeksponowane stawy (szczegolnie dlonie, kolana i barki)

pozdrawiam

rzuq

Napisano

Dla mnie spoko ..... ale chwilow to tlyko postac cos jeszczeee blagam pokaz cos jeszczeee.... pozatym mi sie wyda je ze ma nos troche rozlazly... :P

Napisano

Dzieki za rady :)

SiD będzie więcej już niebawem ;)

blood_brother no właśnie tutaj popełniłem błąd już na samym początku bo jeszcze nie jest zrigowane ale jakoś to poprawię .

pozdro

Napisano

Coś się dzieje przy kciuku, a palce są do siebie zbyt podobne - dobrze by było wprowadzić małe korekty. Plecy wyszły strasznie płasko i wyglądają nienaturalnie. Szyja jest jakaś boxowata;) A ogólnie to całkiem fajnie wyszło. czekam na update\'y.

Napisano

Jeśli chodzi o anatomię maluchów to jestem expertem;-)

Brzuch za wypukły, spokojnie możesz go odchudzić, ale za to w widoku z przodu możesz dać mu szerszy tułów, No i UDA zrób mu grubsze, sadełkowate:-)

Twarz za bardzo przypomina dorosłą. Większe, bardziej pucułowate policzki, większe oczy, mniejszy nos i usta, bardziej miękko zarysowany podbródek. Nosek lekko zadarty.

Napisano

najbardziej to ten update mie sie podoba, co do postaci to sie nie bede wymadrzac bo sama stoje przed tym wyzwaniem, nie mniej jednak twoj efekt pracy mi sie podoba

Napisano

Za duzo "Ally mac Bell " :D rodzice go chyba w zimbabwe wychowywali bo chudziutka biedzinka daj mu troszke bobasowego tluszczyku :)

Napisano

całkiem dobrze Ci idzie tym bardziej ,że to dosyć trudny temat - mam na myśli "zrobienie dziecka" bez żadnych podtekstów ;)

pozdrawiam

p.s. przy złączeniu rąk z dłoniami i przy kostkach stóp zrobiłbym leciutkie fałdki tłuszczyku a la "ludzik Michelin"

Napisano

To jest -bedzie mech :) Będzie jakieś trzy cztery razy więkrzy od chłopca, poza tym będzie to postać drugiego planu a chłopczyk będzie mieć pilota do niego. Upss już za duż sie wygadałem - więcej nie sylwestruję

pozdro

Napisano

sie jakies takies materialy mi nie podchodza troszke..... nie wiem czemu... takie jakby sterylne strasznie.... ogolnie modelling fajny.