soshka.cg Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 A no właśnie scenka nie ma jeszcze konkretnego tematu bo za mało narazie tego. Chciałbym teraz pokazać ten model i prosić o ewentualne sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 no calkiej fajnie, mozna sie przyczepic do brzucha ze kwadratowy. no i szeroki w barach jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 Troszke spiety jest :>. To ze kwadratowy to nie bede juz mowil, ups.. EDIT: juz chyba wiem o co Wam z tym licznikiem chodzilo :D [Wyedytowany dnia 24-6-2004 > Pionier] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzuq Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 zbyt bardzo przypomina dorosla postac - popracowalbym nad bardziej oblymi ksztaltami, lekka nadwaga jak to u maluchow; korpus na planie elipsy nie prostokata, mniej wyeksponowane stawy (szczegolnie dlonie, kolana i barki) pozdrawiam rzuq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 Dla mnie spoko ..... ale chwilow to tlyko postac cos jeszczeee blagam pokaz cos jeszczeee.... pozatym mi sie wyda je ze ma nos troche rozlazly... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 Co modelu to nawet calkiem fajnie Ci to wyszlo:). Jeszcze chcialem poradzic zebys rece ustawil prostopadle do ciala, bedzie Ci latwiej zrigowac go, chyba ze juz jestes po:). Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 24 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2004 Dzieki za rady :) SiD będzie więcej już niebawem ;) blood_brother no właśnie tutaj popełniłem błąd już na samym początku bo jeszcze nie jest zrigowane ale jakoś to poprawię . pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 Coś się dzieje przy kciuku, a palce są do siebie zbyt podobne - dobrze by było wprowadzić małe korekty. Plecy wyszły strasznie płasko i wyglądają nienaturalnie. Szyja jest jakaś boxowata;) A ogólnie to całkiem fajnie wyszło. czekam na update\'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka_Siostra Napisano 25 Czerwiec 2004 Share Napisano 25 Czerwiec 2004 Jeśli chodzi o anatomię maluchów to jestem expertem;-) Brzuch za wypukły, spokojnie możesz go odchudzić, ale za to w widoku z przodu możesz dać mu szerszy tułów, No i UDA zrób mu grubsze, sadełkowate:-) Twarz za bardzo przypomina dorosłą. Większe, bardziej pucułowate policzki, większe oczy, mniejszy nos i usta, bardziej miękko zarysowany podbródek. Nosek lekko zadarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 25 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2004 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 25 Czerwiec 2004 Share Napisano 25 Czerwiec 2004 nadaj mu większą pulchność; zwłaszcza brzuch i ud. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 25 Czerwiec 2004 Share Napisano 25 Czerwiec 2004 ... i większą dupcię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 25 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2004 dzudzu teraz dopiero zauważyłem że szybciej skomentowałeś niż ja obrazki wrzuciłem :)) dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 29 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2004 mały update :) i jeszcze to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qczm@ Napisano 29 Czerwiec 2004 Share Napisano 29 Czerwiec 2004 najbardziej to ten update mie sie podoba, co do postaci to sie nie bede wymadrzac bo sama stoje przed tym wyzwaniem, nie mniej jednak twoj efekt pracy mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 29 Czerwiec 2004 Share Napisano 29 Czerwiec 2004 super - ale ja bym go jeszcze troche pomarszyl - wsensie dzieci sa ciut grubsze (nie tyle potezniejsze) tylko maja wiecej faldek tluszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 29 Czerwiec 2004 Share Napisano 29 Czerwiec 2004 uszy ... reszta niezle pozdrawiam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 Całkiem ładne! Tylko coś nie tak z palcami u stóp :) ...pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 fajny dzieciak... twarz trochę mongolska i to psuje efekt i UŚMIECHNIJ GO!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Im@ginner Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 wygląda porządnie... o wiele lepiej niż na początku. Będziesz go animował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 5 Listopad 2004 Autor Share Napisano 5 Listopad 2004 heh odkopałem sobie ten wątek bo czas coś w nim porobić - zabieram się do roboty z tym dzieciakiem ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Listopad 2004 Share Napisano 5 Listopad 2004 bardzo fajnie wyglada wedlug mnie ma troche za malo z postury dzieciaka (ale glowka juz super) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 5 Listopad 2004 Share Napisano 5 Listopad 2004 Brzuch bardziej okrągły, barki węższe. A ogólnie fajnie, chciałbym tak umieć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 5 Listopad 2004 Share Napisano 5 Listopad 2004 Za duzo "Ally mac Bell " :D rodzice go chyba w zimbabwe wychowywali bo chudziutka biedzinka daj mu troszke bobasowego tluszczyku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 5 Listopad 2004 Share Napisano 5 Listopad 2004 całkiem dobrze Ci idzie tym bardziej ,że to dosyć trudny temat - mam na myśli "zrobienie dziecka" bez żadnych podtekstów ;) pozdrawiam p.s. przy złączeniu rąk z dłoniami i przy kostkach stóp zrobiłbym leciutkie fałdki tłuszczyku a la "ludzik Michelin" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 31 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2004 To będzie koleś tego chłopca hehe :) Szęśliwego Nowego Roku :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 31 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2004 jeszcze nie skończony modeling oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 niezła robota to robot czy mech ?? i jaki duży on będzie w porównaniu do dziecka ?? ps: happy new year 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 31 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2004 To jest -bedzie mech :) Będzie jakieś trzy cztery razy więkrzy od chłopca, poza tym będzie to postać drugiego planu a chłopczyk będzie mieć pilota do niego. Upss już za duż sie wygadałem - więcej nie sylwestruję pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 A mowia ze w zabawkach nie ma przemocy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2005 no nic - może teraz sie ktoś wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultek Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 sie jakies takies materialy mi nie podchodza troszke..... nie wiem czemu... takie jakby sterylne strasznie.... ogolnie modelling fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 fajnie ale zbyt prosto - dodaj troche detalu i przypiluj materialy - bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 Podpisuję sie pod tym co napisał kome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi