Dav Napisano 1 Czerwiec 2012 Napisano 1 Czerwiec 2012 Wczoraj w Los Angeles odbyła się 13. edycja prestiżowej gali Golden Trailer Awards, na której zostały rozdane nagrody dla najlepszych zwiastunów filmowych. Platige Image swoim materiałem z gry The Witcher 2 Extended Edition pokonało takie tytuły jak: Tomb Raider, APB Reloaded, I Am Alive czy Resistance 3! Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2407
n-pigeon Napisano 1 Czerwiec 2012 Napisano 1 Czerwiec 2012 Gratuluje! Uczciwie wypracowana nagroda :)
kotisded Napisano 1 Czerwiec 2012 Napisano 1 Czerwiec 2012 No, no. Fajne nowiny. :) Gratulacje Wszystkim.
nicponim Napisano 1 Czerwiec 2012 Napisano 1 Czerwiec 2012 (edytowane) ...i zaraz przyjdzie dziadek3d i s..... atmosferę radości Edytowane 1 Czerwiec 2012 przez Adek
mallow Napisano 1 Czerwiec 2012 Napisano 1 Czerwiec 2012 Gratulacje! Konkurencja była mocna, ale Polacy górą :)
adek Napisano 1 Czerwiec 2012 Napisano 1 Czerwiec 2012 Gratulacje, gratulacje. W pełni zasłużona nagroda.
Monio Napisano 1 Czerwiec 2012 Napisano 1 Czerwiec 2012 Nie dość że reklama to jeszcze gry o zabijaniu. ;) Gratulacje. Zasłużona nagroda.
plasti Napisano 1 Czerwiec 2012 Napisano 1 Czerwiec 2012 jak to Dziadek3D w pewnym watku ujal "popierdywanie na statku", zdobylo nagrode..... swietny trailer ogromne gratulacje!!!
Nezumi Napisano 1 Czerwiec 2012 Napisano 1 Czerwiec 2012 Gratulacje! W moim prywatnym rankingu wszystkie wiedzminowe trailery stoja bardzo wysoko. Ostatni to kosmos ale wciaz wracam tez do tego ze strzyga i z cwiczacym Geraltem ;)
michalz00 Napisano 1 Czerwiec 2012 Napisano 1 Czerwiec 2012 I ja przyłączam się do gratulacji :) I czekam na kolejne takie produkcje!
norden Napisano 1 Czerwiec 2012 Napisano 1 Czerwiec 2012 Mi sie w tym storyline nie podobal ale wykonanie super. W pelni zasluzone. Gratulacje dla Lukasza jako prawdopodobnie najwiekszego sprawcy calego tego bajzlu w drugiej czesci traileru. BTW. Dla dziadka nagrody sa nic nie warte, bo przeciez chodzi o dusze wewnetrzna dziela. Roznica miedzy dziadkiem a wiekszoscia forum jest taka ze on robi nie dla pieniedzy, ani dla slawy. On robi bo tak mu glos wewnatrz podpowiada. A ze sie nie podoba wielu to trudno. Tak czy inaczej czekamy na appear najstarszego trolla :)
Traitor Napisano 1 Czerwiec 2012 Napisano 1 Czerwiec 2012 Cinematik genialny, nagroda zdecydowanie zasluzona. Gratulacje dla ekipy.
dziadek3D Napisano 1 Czerwiec 2012 Napisano 1 Czerwiec 2012 Norden... czyżbyś roboty szukał....??...:)))) ja tylko chcę dobiec do emerytury ale podobno metę przesunęli będzie ciężko z nagrodą czy bez.... ale możę uda się zrobić na złość ZUS-owi....:)))
WWWoj Napisano 1 Czerwiec 2012 Napisano 1 Czerwiec 2012 gratulacje! szczena opada, pomysł i realizacja świetna. Refleks maga robi wrażenie :]
Macksy Napisano 1 Czerwiec 2012 Napisano 1 Czerwiec 2012 Gratulacje, jeden z moich ulubionych trailerow. Btw. ciekawi mnie dlaczego jako "Studio/Production Company" jest napisane Atari a nie CD Projekt Red?
deshu Napisano 2 Czerwiec 2012 Napisano 2 Czerwiec 2012 Rzadko się zdarza że efekt końcowy jest ciekawszy od making ofa:) Świetna robota.
Levan Napisano 2 Czerwiec 2012 Napisano 2 Czerwiec 2012 Gratulacje, należało się! Mnie ta produkcja wgniotła w fotel i oglądałem więcej niż kilka razy.
tr3buh Napisano 4 Czerwiec 2012 Napisano 4 Czerwiec 2012 BTW. Dla dziadka nagrody sa nic nie warte, bo przeciez chodzi o dusze wewnetrzna dziela. Roznica miedzy dziadkiem a wiekszoscia forum jest taka ze on robi nie dla pieniedzy, ani dla slawy. On robi bo tak mu glos wewnatrz podpowiada. A ze sie nie podoba wielu to trudno. Tak czy inaczej czekamy na appear najstarszego trolla :) Nie podoba sie wielu bo przy jego pracach trzeba myśleć, większości podoba się tylko to co ładnie wygląda i nic więcej Ciesze się że jest taki user jak dziadek3d jego prace dają powiew świerzości można podyskutować na wiele tematów, owszem przez wiekszość czasu krytykuje ale jak widać też większość krytykuje jego więc jest całkiem fair Po trzecie nie rozumiem niektórych, co z tego że nie podoba mu się trailer, to że większości się podoba( w tym również i mnie) to znaczy że każdemu ma się podobać i każdy ma wychwalać ten trailer pod niebiosa?
Rekomendowane odpowiedzi