saharaam Napisano 7 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2014 Teczka taka zakurzona... okładka książki dla dzieci "Mroczne ziemie" dla Egmontu kotlet odgrzany sprzed roku gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 7 Lipiec 2014 Share Napisano 7 Lipiec 2014 Moniq ajm nadal oszołomiony^^ muczo pryti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emenems Napisano 7 Lipiec 2014 Share Napisano 7 Lipiec 2014 kolor , walor, kompozycja, jak dla mnie wszystko super, za cienki jestem żeby sie czegokolwiek czepiać :P :P, podoba mi się jak kontrastujesz kolorem w swoich pracach, te czarno białe pracki maja super klimacik no i walor majstersztyk jak dla mnie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 7 Lipiec 2014 Share Napisano 7 Lipiec 2014 Kocham twoje arty...na fronta proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuczus Napisano 8 Lipiec 2014 Share Napisano 8 Lipiec 2014 Piękne rzeczy :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Napisano 8 Lipiec 2014 Share Napisano 8 Lipiec 2014 Nic nowego nie napiszę, prace z kosmosu :D Zdecydowanie na fronta ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 8 Lipiec 2014 Share Napisano 8 Lipiec 2014 gratki fronta, ładne rzeczy. Najbardziej podoba mi się ten gość z czaszką, może trochę bym jeszcze popracował nad jego pozą bo wygląda trochę w stylu: "takie tam z pola bitwy" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 9 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2014 Ożesz Wy... @Kame, @Kal, @emenems, @Zuczus, @Rain dziękuję! @Igi to głupie tłumaczenie, ale trochę o taki efekt mi chodziło ;) thx! Dzięki wielkie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 11 Lipiec 2014 Share Napisano 11 Lipiec 2014 nie ma za co, czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 11 Lipiec 2014 Share Napisano 11 Lipiec 2014 Świetne prace! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 11 Lipiec 2014 Share Napisano 11 Lipiec 2014 kolorki na kiecce u tej lali wymiatają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 15 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2015 (edytowane) Ups, sie zakurzylo znowu. Już 5ty miesiac leci w Platige, nawet nie wiem kiedy się 2015 zrobił... Zabawa tematem smoka po godzinach: over&out :') Edytowane 15 Styczeń 2015 przez saharaam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 15 Styczeń 2015 Share Napisano 15 Styczeń 2015 Wow teczka zdecydowanie warta uwagi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Grabowski Napisano 15 Styczeń 2015 Share Napisano 15 Styczeń 2015 o kurde, aż się dziwie, że trafiłem na twoje pracki dopiero teraz. Fejsbuk polubiony :) Stronka dodana do ulubionych :) Bechance obserwowane :) ArtStation obserwowany :) procedura zakończona :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Dyja Napisano 15 Styczeń 2015 Share Napisano 15 Styczeń 2015 Super Stuff ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ActualRobot Napisano 15 Styczeń 2015 Share Napisano 15 Styczeń 2015 Chyba moja ulubiona teczka z pośród tych jakie tutaj przeglądałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 19 Styczeń 2015 Share Napisano 19 Styczeń 2015 A ja oprócz teczki miałem okazję oglądać to co Monika robi w Pi i jestem pod mega wrażeniem :) piękne koncepty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 19 Styczeń 2015 Share Napisano 19 Styczeń 2015 Wiadomka, Monika jest super zdolna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ottom Napisano 22 Styczeń 2015 Share Napisano 22 Styczeń 2015 ten biały smok mi lugie przypomina :D super prace:) http://vignette4.wikia.nocookie.net/pokemontowerdefense/images/a/a7/Lugia.png/revision/latest?cb=20131216223718 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 2 Luty 2015 Autor Share Napisano 2 Luty 2015 Woah, ogromne dzieki wszystkim! @Wojtek, No przecież! Zrzynałam od najlepszych :) @Grzegorz, A Ty jestes mistrz kadzidła, o! Dziękówa! @Pawel, miło :) --- Tymczasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 2 Luty 2015 Share Napisano 2 Luty 2015 Hoho :) patrze na twarz myślę ładna babka potem tłów i szok =D ile to ona ma rąk! Super mi się ogląda takie prace jestem pod wrażeniem :* kłaniam się jak najniżej można ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PolakParafii Napisano 2 Luty 2015 Share Napisano 2 Luty 2015 Świetna praca tak jak cała teczka , wielkie graty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 2 Luty 2015 Share Napisano 2 Luty 2015 Na facebook-u już widziałem, super prace;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mats Napisano 2 Luty 2015 Share Napisano 2 Luty 2015 Super design tylko buty mi trochę do reszty ubrania nie pasują, nie mam teraz pomysłu, w którą stronę można by je pchnąć, albo moze to tylko kwestia późnej godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankazmierczuk Napisano 3 Luty 2015 Share Napisano 3 Luty 2015 Liczenie na palcach i malowanie paznokci nabierają nowego wymiaru;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 3 Luty 2015 Share Napisano 3 Luty 2015 extra :) aż by się chciało zobaczyć ja w ataku z 6 mieczami :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastianskrobol Napisano 5 Luty 2015 Share Napisano 5 Luty 2015 haha no Wwwoj zajebiscie by machała. Obrazeczek i pomysl wyjebany, ale nie podoba mi sie jedna rzecz, mianowicie ulozenie rak. Skoro jej glownym ficzerem jest 6 rak to czemu jedna para jest praktycznie schowana ? Na tych wczesniejszych szkicach fajnie to pokazujesz (przynajmniej na 1,3, i 5) a na tym glownym dopieszczonym malo to widac. Chociaz teraz mysle ze moze fajnie, bo jest subtelniej? Cholera sam niewiem. Zamotałem sie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 5 Luty 2015 Autor Share Napisano 5 Luty 2015 Dzieki wszystkim!! I dzieki ogromne za fronta :) @Wojtek, no boje sie ze moglaby byc bardziej niebezpieczna dla siebie niz dla otoczenia... @Sebastian, ano tak, dokladnie! Wiem, dlaczego Ci to nie pasi, ale wlasnie w pierwotnej wersji to ona miala dwa miecze, dwie giwery i jakies mega buńczuczne gesty w pozostalych dwoch lapach, ale meczylo mnie, ze to przegiecie - wygladala jak madafaka z hinduskiej ikonografii. Przy takiej ilosci rak nie wszystkie zawsze musza byc wylozone na widoku, zdecydowalam sie pojsc w wieksza naturalnosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ignitioner Napisano 11 Luty 2015 Share Napisano 11 Luty 2015 Nice:) Masz lape he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 15 Październik 2015 Autor Share Napisano 15 Październik 2015 (edytowane) Uff, ledwo odgrzebalam ta teczke... Az wstyd, ze wracam z tak mala wrzuta Ilustracja do Degenesisa stworzona w SIXMOREVODKA, pod czujnym okiem Geralda Parela i art directingiem Marko Djurdjevica: Ukaze sie w ksiazce In Thy Blood - http://shop.sixmorevodka.com/de/degenesis-ger/14-degenesis-in-thy-blood-vorbestellungen.html Ile sie przy tym nauczylam, to moje (chocby, jak wlasnorecznie zrobic naboje do pistoletu) Edytowane 15 Październik 2015 przez saharaam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 15 Październik 2015 Share Napisano 15 Październik 2015 Rewelka. Wszystko super, od kompozycji po rendering materiałów i nastrój. Może to tylko moje wrażenie, ale widać dość wyrażnie wpływy tego art directingu. Nie twierdzę, że to źle, bo pewnie projekt ma być wizualnie spójny, a pracy i Tobie wyszło to zapewne na korzyść, ale jestem ciekaw, na ile się z tym wrażeniem zgadzasz i co o tym sądzisz. A te naboje to aby na pewno do pistoletu? Bo wyglądają bardziej na do karabinu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 15 Październik 2015 Autor Share Napisano 15 Październik 2015 (edytowane) Dokladnie tak. Takie mialam zalozenie, bo uwazam, ze grafika ktora wychodzi z SMV jest na kosmicznym poziomie i zwyczajnie chce sie tego nauczyc. Nikt nigdy mi nie powiedzial, ze mam sie trzymac konkretnego stylu. Sa wyrazne roznice miedzy pracami poszczegolnych ludzi, w obrebie jednej ksiazki chociazby. A juniorki, takie jak ja, staraja sie tylko dorownac poziomem :) Jednak zawsze kiedy cos 'biore', chce tez dodac cos od siebie, wiec jest to mix tego, czego sie nauczylam w pracy przez ostatnich 6 miesiecy, i tego w czym sama sie czuje najlepiej. Wydaje mi sie ze wynika to tez z mojego pomyslu i sytuacji w tej ilustracji, tak sie akurat wstrzelilam z ta stylistyka. Tak, tak, to sa naboje do karabinu, sie przejezyczylam :] Dzieki! Edytowane 15 Październik 2015 przez saharaam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAGOO Napisano 15 Październik 2015 Share Napisano 15 Październik 2015 Super masz podejscie do sprawy :) jestes w ciaglym rozwoju. Ty uczysz sie od najlepszych, ale jako jedna z najlepszych jestes ta, od ktorej ucza sie inni :) Ps.: Mozna wiedziec ile czasu zajela ci praca nad ta ilustracja? Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 16 Październik 2015 Autor Share Napisano 16 Październik 2015 Haha, nie wiem czego mozna by sie ode mnie nauczyc, ale staram sie :) Ciezko mi powiedziec ile praca nad tym zajela, bo pracowalam nad tym pomiedzy innymi rzeczami. Mysle ze nawet do 30h, ale to glownie dlatego ze przeprowadzilam duzo prob zakonczonych niepowodzeniem :) Walka z perspektywa. Prawie caly dzien zajelo mi zblokowanie wszystkiego... itd itp Tak jak napisalam wczesniej - duzo sie przy tym nauczylam ;) Dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymin Napisano 19 Październik 2015 Share Napisano 19 Październik 2015 Kozak, czekałem na pierwszą wrzutę ze studia i jest ekstra. Moim zdaniem super wpasowane w styl SMV ale widać twoją własną "rękę". Najbardziej mi się podoba oświetlenie całej sceny- pokazuje mocno sylwetkę ale i podkreśla mniejsze detale. Czekam na więcej! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 2 Marzec 2016 Autor Share Napisano 2 Marzec 2016 Dzieki, @rymin! :) Mialo byc wiecej z tej serii, ale musze pocisnac tera co innego, wiec wrzuta. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl Napisano 7 Marzec 2016 Share Napisano 7 Marzec 2016 bardzo fajne masz te linearty. Coś będziesz dalej z nimi robić? Czy po prostu dla wprawy sobie je rysujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 8 Marzec 2016 Autor Share Napisano 8 Marzec 2016 Tak dla wprawy sobie po godzinach rysowalam. Myslalam, ze jakies lepsiejsze pocisne dalej, ale na razie hiatus :] Thx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Sowa Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 (edytowane) Niesamowite postaci i linearty! OuO Edytowane 9 Marzec 2016 przez Pan Sowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl Napisano 9 Marzec 2016 Share Napisano 9 Marzec 2016 bosze ludzie ogarnijcie się.. dwa komentarze i jedna rekomendacja do tak dobrych lineartów? Weźcie się postarajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 9 Marzec 2016 Share Napisano 9 Marzec 2016 Linearty Mega mocne czekam na więcej :) Myslalam, ze jakies lepsiejsze pociszne dalej, ale na razie hiatus :] Thx! To musisz w takim razie wszystkie wykończyć nie ma tu słabych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 10 Marzec 2016 Autor Share Napisano 10 Marzec 2016 Motyl, no prosze Cie :] toz to pare kresek na krzyz @DPFantasy, @Pan Sowa, dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Panek Napisano 11 Marzec 2016 Share Napisano 11 Marzec 2016 No i te pare kresek robi robotę :) Bardzo mocne szkice. Wszystko siedzi, są bardzo czytelne, do proporcji nie można się przyczepić i mają swój charakter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 12 Marzec 2016 Share Napisano 12 Marzec 2016 Podobają mi sie szkice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyrie Eleison Napisano 15 Marzec 2016 Share Napisano 15 Marzec 2016 Świetne rysunki, okazuje się, że nie trzeba tak dbać o perfekcyjność linii, kreska może być nieco rozchwiana, zabrudzona a i tak ogólny efekt rysunku jest bardzo mocny. Dzięki za lekcję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 19 Marzec 2016 Share Napisano 19 Marzec 2016 zdecydowanie jedna z moich ulubionych teczek na tym forum :) uwielbiam tą kreskę ;D jedyny minus ,że tego się nie ma nigdy dość i brakuje mi częstszych wrzut dobroci ;D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 1 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2016 @Kyrie, czystosc kreski absolutnie nie ma znaczenia, u mnie w ogole proces nauki rysunku wyglada odwrotnie, bo kiedy zaczynalam bylam strasznie dosrana z liniami i wszystko bylo picus glancus, ale tez mega sztywne i bez zycia. Teraz dopiero sie ucze odpuszczac, ale jeszcze dluga droga przede mna @Soulinka dzieki! w sumie tez chcialabym wrzucac czesciej ale tak jakos ciagle rysuje do szuflady :] No to sru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymin Napisano 2 Czerwiec 2016 Share Napisano 2 Czerwiec 2016 Bardzo fajnie widać u ciebie tą "lekkość" i swobodę której nie da się oszukać i musi być ona wypracowana latami. Nawet takie proste szkice są już mega czytelne i fajnie oświetlone co też robi robotę. Widać, że ciągle się rozwijasz - oby tak dalej! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawomirWolicki Napisano 9 Czerwiec 2016 Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Noo absolutna zazdrość za tą lekkość w ręce i oku ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi