brave Napisano 26 Październik 2012 Share Napisano 26 Październik 2012 (edytowane) Hej witam choc swiezy na tym zacnym forum postaram sie dzielic z wami własnymi prackami do teczki bede wrzucał własne charaktery mam nadzieje że sie wam spodoba młody rycerz stasiu.. charakter postaci do dowolnej interpretacji :) pzdrawiam http://img694.imageshack.us/img694/1112/stasiua1100.jpg' alt='stasiua1100.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Edytowane 25 Marzec 2014 przez brave 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 fajny, wrzucisz go w jakąś scenerię? :) stasiu.. hehe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 ... stylizacja za dobra i subtelna jak na tutejsze warunki... ominą to szerokim łukiem.... zrobisz krwawe zombie to dostaniesz pochwałę....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PMat Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 A mi się podoba;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 29 Październik 2012 Autor Share Napisano 29 Październik 2012 stachu: noooo nikt nie ma wpływu na sowje mię :)) hehe ////mam pomysł dorobic konia do rycerzyka i skompnowania własnie pod senke-ilustracje co by toche poopowiadac historie o nim samym wiec mama nadzieje że sie uda to zrobic ...dzieki! dziadek3d "hehe dobre :) do tryskających krwistych suchelców mi nie po drodzie wole w tę stronę :D Pmat : dzieki - pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 Fajny, kolorki świetne. Chętnie bym go zobaczyła jak walczy z siedmiogłowym smokiem w podobnym stylu (bo ktoś musi się tu upomnieć o te potwory...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ein(hau!hau!) Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 Interesujące. Stasiu się aż prosi o własną historię. Może niech walczy z zombie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sho0 Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 zombi juz masz, teraz stasia skrec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 30 Październik 2012 Share Napisano 30 Październik 2012 Fajny... Wrzuć coś więcej! :) Jedyne co mi się nie podoba to kształt głowy. Kolorki miód! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 30 Październik 2012 Autor Share Napisano 30 Październik 2012 (edytowane) hej dzięki ! mam nadzieje ze wyytrwam i dokoncze stasia :) a tu z innej beczki ,,od jakiegos czasu chodzily mi po glowie.. takze kto lubi czasem biegac za piłą to pozdrówka! Edytowane 30 Październik 2012 przez brave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 30 Październik 2012 Share Napisano 30 Październik 2012 Swietna pilka. Rycerzyk z teatru lalek. Gratuluje kunsztu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 31 Październik 2012 Share Napisano 31 Październik 2012 pilka suuuuperrr! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 3 Listopad 2012 Autor Share Napisano 3 Listopad 2012 (edytowane) hej dzieki ptaszek,Sebazx6r wasze słowa są motywujące- dzięki! nie wiem czy nie popełnię-wykroczenia :) jak wrzuce tutaj tą ilustracyjkę w sumie troszkę tu podmalowki :) kłaniam się nisko wraz ze stasiem :) iż został doceniony i zaszczycony frontem. dzięki ! happy days ! Edytowane 3 Listopad 2012 przez brave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 8 Listopad 2012 Autor Share Napisano 8 Listopad 2012 obiecany wierny towarzysz Stasia - szramka a i inny zwierzak sie znalazł:) ostatnie moje modelaki [/img] [/img] pozdrawiaam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodAs Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 konik niesamowity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 Superaszcze, to Twoje własne koncepty? Bardzo fajna kreska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 Bardzo fajne, tylko tylne udo konia trochę dziwnie wygniecione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 8 Listopad 2012 Autor Share Napisano 8 Listopad 2012 mlodAs- dzieki ! mookie - tak jest staram i chcę tu wrzucac własne rzeczy , własne pomysły , charaktery -\ Aniu - bardzo mozliwe :) choc przyznasz iż tak bardzo nie razi ta deformacja - mam nadzieje ///i gratuluje oka - kobiece oko zawsze cos wypatrzy -dzięki:) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Listopad 2012 Share Napisano 9 Listopad 2012 Pewnie że nie razi, ale trochę krytyki musi być, tak dla zasady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 7 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2012 nowe postacie prosto z ,,pieca 3d,, duzo zabawy przy nich mialem :) zwlaszcza jak uswiadomilem sobie imiona dla nich :D powiem szczerze pomoglo mi to w konceptach i mysleniu o charakterze postaci . na drugie danie maly mój kroczek w kierunku ilustracji .3d.. [/img] [/img] [/img] ciekaw jestem co o nich sądzicie?? pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 7 Grudzień 2012 Share Napisano 7 Grudzień 2012 bardzo ciekawa stylizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 7 Grudzień 2012 Share Napisano 7 Grudzień 2012 Stylizacja ciekawa, ale nie bardzo potrafię odczytać, co dzieje się na renderze. Ręce PKs'a niespecjalnie mi się podobają, ale to pewnie kwestia gustu. Po raz kolejny ciekawa "wrzutka" do wątku, aż miło tu zaglądać, brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 7 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2012 dzięki ola:) mooki - no jasna sprawa o gustach sie nie dyskutuje.) staram sie szukac , szukac czegos nowego więc slowa krytyczne bardzo na miejscu ! dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 8 Grudzień 2012 Share Napisano 8 Grudzień 2012 Soczysty wątek ! :) Większość postaci na wypasie. Ostatnie dwie postacie do mnie nie przemawiają, ale to kwestia gustu. Czekam na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 8 Grudzień 2012 Share Napisano 8 Grudzień 2012 Haha swietne! :) Konik bajer ale zbiry/zlodzieje takie, ze az by sie chcialo ich zaprosic do domu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 8 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2012 hehe dobre wiktor ....czasem ktos mija sie z powołaniem i potem tak wychodzi:D floo - dzięki wielkie! slowa krytyczne dla mnie to paliwo bardzo cenne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 8 Grudzień 2012 Share Napisano 8 Grudzień 2012 Swietny styl i wyobraznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach13 Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 Modele na wypasie. Chętnie zobaczył bym je w jakiejś animacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 28 Grudzień 2012 Share Napisano 28 Grudzień 2012 Fantastyczna robota, piękna stylizacja (szczególnie zwierząt) ! Pozdrawiam Piter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 10 Styczeń 2013 Share Napisano 10 Styczeń 2013 Poza stasiem, który mi sie nie podoba, cała reszta jest prześwietna. No jeszcze tylne nogi konia są jakieś niepokojące w proporcjach i pozie) Bardzo fajne pomysły, fajny sam warsztat graficzny, ogólnie fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 10 Styczeń 2013 Share Napisano 10 Styczeń 2013 Mi się najbardziej koń podoba. Ale reszta postaci tez świetna! Scenka ciekawa ale uważam, że trochę więcej mógłbyś wyciągnąć z tak fajnych modeli. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mgras Napisano 11 Styczeń 2013 Share Napisano 11 Styczeń 2013 Mega fajne! Gratulacje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 21 Styczeń 2013 Share Napisano 21 Styczeń 2013 bardzo przyjemne modele i cały design ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 7 Luty 2013 Autor Share Napisano 7 Luty 2013 hej! a ! dzięki wielkie ! zachęcacie niezle i dajecie kopa pozytywego! dzięki takrze nie nudziłem sie ostatnio więc wrzucam cosik choc to zupełnie inna baja - tym razem cosik realnego bardziej - nie powiem po obejrzeniu całego filmu Halo 4 FUD nie mogłem się oprzec tej inspiracji i jej nie chce nawet kryc:) zrezygnowałem z lepienia calutkiej postaci jest tak jak jest. zrezygnowałem z displace mapy bo by trwało to wiecznosc :) więc miejscami troszke płasciutko. render w mayi and vray [/img] pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 kask mega fajny, reszta gorzej, a może jednak skusisz się i dokończysz całą postać :} s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 7 Luty 2013 Autor Share Napisano 7 Luty 2013 okolice głowy tam włożyłem tak naprawde najwięcej chęci . dzięki indian bo i masz racje dalsze częsci wyraznie puszczone :) zdradze ze byla to mała przymiarka więc nie ma co dusic dalej tego kawiora :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 Po co ten cylinder?? Fajne texturki :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 8 Luty 2013 Share Napisano 8 Luty 2013 wyglada jak helm dla kaczora donalda, ale bardz spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 8 Luty 2013 Autor Share Napisano 8 Luty 2013 hehe niezle to wykombinowałes plasti :) a cylinder robi za sztuczne ramie Seba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martix69 Napisano 8 Luty 2013 Share Napisano 8 Luty 2013 Fajne to wszystko:) ZPKS-a się uśmiałem bardzo, przypomniał mi się pewien film a raczej zdanie "...ale masz zaje...te PEKaesy..." XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 5 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2013 dzieki martix kolejny charakter po małej przerwie ,tym razem postac realistyczna - klimat nieprzesadzonego sf ") wyciosana w z brush-u - kocham ten soft! :) post w ps ie pozdraiam [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 5 Sierpień 2013 Share Napisano 5 Sierpień 2013 Świetny koncept i prezentacja. Drażni tylko nierównomierne rozłożenie detalu. P.s. gdzie ona paczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 5 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2013 dzieki deshu! za spostrzerzenie odnosnie detalu ...dla mnie krytyka to budulec ..bardzo cenny ps aaa przed siebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 6 Sierpień 2013 Share Napisano 6 Sierpień 2013 Bardzo fajny model, widać, że doskonale radzisz sobie w takich kreskówkowych i bardziej realistycznych tematach (choć ja preferuję w Twoim wykonaniu te pierwsze). Zastanawia mnie tylko, czy to warkocz zwisa z jej ramienia, czy może część ekwipunku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 6 Sierpień 2013 Share Napisano 6 Sierpień 2013 Fajny dizajn. Wykonanie też mi się bardzo podoba. Nie do końca pasuje mi tylko prezentacja. Tzn. ogólnie jest spoko, ale przeszkadza mi ten DOF, który dodałeś chyba w PS. Jakoś to chaotycznie wygląda przy 4 ujęciach obok siebie, kiedy ostrość raz się gubi, raz pojawia. Miałbym inny pomysł na prezentację 4 rzutów w takim układzie. Wszystko możesz dać ostre (w końcu to prezentacja modelu), a te ujęcia lekko z tyłu "schować" tylko zmianą waloru, kontrastu, światła (trochę taka perspektywa powietrzna). Kompozycja tego jako całości byłaby moim zdaniem lepsza. No ale i tak bardzo mi się podoba. Gratki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 6 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2013 :) tak jest to warkocz nic innego :) a z tym dofem z ps a to racja - troche przesadziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 6 Sierpień 2013 Share Napisano 6 Sierpień 2013 wg. mnie nie przesadziłeś - nadaje to korzystnego w przypadku figurki, figurokwego właśnie wyglądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 7 Sierpień 2013 Share Napisano 7 Sierpień 2013 Fajne masz te kartooniaste postacie, ładnie, odważnie i nietypowo przerysowane. Ostatnia lasia-cyborg jest spoko ale też nie wyróżnia się na tle setek podobnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 7 Sierpień 2013 Share Napisano 7 Sierpień 2013 Wow! Piękne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 7 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2013 zgadzam sie ! choc nie starałem sie szukac innowacyjnosci raczej interesował mnie krztałt linia i lekkosc postaci- dziweczyny. Cały czas się ucze i szukam ...narazie masterów znam tylko z ,,gnomon-a,,:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi