Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Hej witam

choc swiezy na tym zacnym forum postaram sie dzielic z wami własnymi prackami

do teczki bede wrzucał własne charaktery

mam nadzieje że sie wam spodoba

młody rycerz stasiu.. charakter postaci do dowolnej interpretacji :)

pzdrawiam

stasiua1100.jpg<a href=http://img694.imageshack.us/img694/1112/stasiua1100.jpg' alt='stasiua1100.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]

Edytowane przez brave
  • Like 1
  • Odpowiedzi 83
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

stachu: noooo nikt nie ma wpływu na sowje mię :)) hehe ////mam pomysł dorobic konia do rycerzyka i skompnowania własnie pod senke-ilustracje co by toche poopowiadac historie o nim samym wiec mama nadzieje że sie uda to zrobic ...dzieki!

dziadek3d "hehe dobre :) do tryskających krwistych suchelców mi nie po drodzie wole w tę stronę :D

Pmat : dzieki - pozdrówka

Napisano

Fajny, kolorki świetne.

Chętnie bym go zobaczyła jak walczy z siedmiogłowym smokiem w podobnym stylu (bo ktoś musi się tu upomnieć o te potwory...)

Gość Ein(hau!hau!)
Napisano

Interesujące. Stasiu się aż prosi o własną historię.

Może niech walczy z zombie? :)

Napisano (edytowane)

hej dzięki !

mam nadzieje ze wyytrwam i dokoncze stasia :)

a tu z innej beczki ,,od jakiegos czasu chodzily mi po glowie..

takze kto lubi czasem biegac za piłą to pozdrówka!

barnea.jpg

benioa.jpg

Edytowane przez brave
Napisano (edytowane)

hej dzieki ptaszek,Sebazx6r wasze słowa są motywujące- dzięki!

nie wiem czy nie popełnię-wykroczenia :) jak wrzuce tutaj tą ilustracyjkę w sumie troszkę tu podmalowki :)

kłaniam się nisko wraz ze stasiem :) iż został doceniony i zaszczycony frontem. dzięki !

happy days !

happydaysss.jpg

Edytowane przez brave
Napisano

obiecany wierny towarzysz Stasia - szramka

a i inny zwierzak sie znalazł:) ostatnie moje modelaki

szramka1.jpg[/img]

paprosyekaa.jpg[/img]

pozdrawiaam

Napisano

mlodAs- dzieki !

mookie - tak jest staram i chcę tu wrzucac własne rzeczy , własne pomysły , charaktery -\

Aniu - bardzo mozliwe :) choc przyznasz iż tak bardzo nie razi ta deformacja - mam nadzieje ///i gratuluje oka - kobiece oko zawsze cos wypatrzy -dzięki:) pzdr

Napisano

nowe postacie prosto z ,,pieca 3d,, duzo zabawy przy nich mialem :) zwlaszcza jak uswiadomilem sobie imiona dla nich :D powiem szczerze pomoglo mi to w konceptach i mysleniu o charakterze postaci .

na drugie danie maly mój kroczek w kierunku ilustracji .3d..

busai.jpg[/img]

pksap.jpg[/img]

hd1athingb.jpg [/img]

ciekaw jestem co o nich sądzicie??

pozdrawiam

• Like 1
Napisano

Stylizacja ciekawa, ale nie bardzo potrafię odczytać, co dzieje się na renderze. Ręce PKs'a niespecjalnie mi się podobają, ale to pewnie kwestia gustu. Po raz kolejny ciekawa "wrzutka" do wątku, aż miło tu zaglądać, brawo!

Napisano

dzięki ola:)

mooki - no jasna sprawa o gustach sie nie dyskutuje.) staram sie szukac , szukac czegos nowego więc slowa krytyczne bardzo na miejscu ! dzięki wielkie

Napisano

Soczysty wątek ! :) Większość postaci na wypasie.

Ostatnie dwie postacie do mnie nie przemawiają, ale to kwestia gustu.

Czekam na więcej.

Napisano

hehe

dobre wiktor ....czasem ktos mija sie z powołaniem i potem tak wychodzi:D

floo - dzięki wielkie! slowa krytyczne dla mnie to paliwo bardzo cenne:)

Napisano

Poza stasiem, który mi sie nie podoba, cała reszta jest prześwietna.

No jeszcze tylne nogi konia są jakieś niepokojące w proporcjach i pozie)

Bardzo fajne pomysły, fajny sam warsztat graficzny, ogólnie fajnie :)

Napisano

Mi się najbardziej koń podoba. Ale reszta postaci tez świetna! Scenka ciekawa ale uważam, że trochę więcej mógłbyś wyciągnąć z tak fajnych modeli. Pozdrawiam!

Napisano

hej! a ! dzięki wielkie ! zachęcacie niezle i dajecie kopa pozytywego! dzięki takrze nie nudziłem sie ostatnio więc wrzucam cosik

choc to zupełnie inna baja - tym razem cosik realnego bardziej - nie powiem po obejrzeniu całego filmu Halo 4 FUD nie mogłem się oprzec tej inspiracji i jej nie chce nawet kryc:) zrezygnowałem z lepienia calutkiej postaci jest tak jak jest. zrezygnowałem z displace mapy bo by trwało to wiecznosc :) więc miejscami troszke płasciutko.

render w mayi and vray

kuniform13.jpg[/img]

pozdrówka

Napisano

okolice głowy tam włożyłem tak naprawde najwięcej chęci . dzięki indian bo i masz racje dalsze częsci wyraznie puszczone :)

zdradze ze byla to mała przymiarka więc nie ma co dusic dalej tego kawiora :D

Napisano

dzieki martix

kolejny charakter po małej przerwie ,tym razem postac realistyczna - klimat nieprzesadzonego sf ") wyciosana w z brush-u - kocham ten soft! :)

post w ps ie

pozdraiam

2go6.jpg[/img]

Napisano

Bardzo fajny model, widać, że doskonale radzisz sobie w takich kreskówkowych i bardziej realistycznych tematach (choć ja preferuję w Twoim wykonaniu te pierwsze). Zastanawia mnie tylko, czy to warkocz zwisa z jej ramienia, czy może część ekwipunku...

Napisano

Fajny dizajn. Wykonanie też mi się bardzo podoba.

Nie do końca pasuje mi tylko prezentacja. Tzn. ogólnie jest spoko, ale przeszkadza mi ten DOF, który dodałeś chyba w PS. Jakoś to chaotycznie wygląda przy 4 ujęciach obok siebie, kiedy ostrość raz się gubi, raz pojawia. Miałbym inny pomysł na prezentację 4 rzutów w takim układzie. Wszystko możesz dać ostre (w końcu to prezentacja modelu), a te ujęcia lekko z tyłu "schować" tylko zmianą waloru, kontrastu, światła (trochę taka perspektywa powietrzna). Kompozycja tego jako całości byłaby moim zdaniem lepsza.

No ale i tak bardzo mi się podoba. Gratki.

Napisano

zgadzam sie ! choc nie starałem sie szukac innowacyjnosci raczej interesował mnie krztałt linia i lekkosc postaci- dziweczyny. Cały czas się ucze i szukam ...narazie masterów znam tylko z ,,gnomon-a,,:)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności