Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Paperman jest już dostępny! Dosłownie kilkanaście minut temu najnowszy short Disneya, o którym możecie poczytać również w poprzednim newsie, został opublikowany w całości online. 

2013-01-30-193035_news.jpg

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2766

Edytowane przez CzAk1

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Omg... omfg... what did i just... niesamowite O_o... wszystko...zero uwag... omg... ale jak...

Napisano

@OmeN2501, voyager

True, true, najlepszy short Disneya jaki widziałem.

Coś pięknego, normalnie "bajka" :)

Napisano

Bardzo ładne :) Jest klimat starego poczciwego Disney'a :) Teraz niech zrobią coś dłuższego, ale dokładnie taką samą techniką.

Napisano

rewelacja! długo już na to czekałem :) fajnie że wrzucili to w full hd na kanale yt. Platige też nareszcie wrzucił swoje shorty. Nowe - "otwarte czasy post apokaliptyczne" :D

Napisano

Super!

Niektóre ujęcia coś mi przypominają :].. chociaż niee..

Napisano

Cudo! Jednak wciąż potrafią czarować.

Stylistyka i animacja postaci rewelacyjna.

Napisano

... ze sie nie wystraszyla na koncu - co to za kloszard?! XD

Naprawde fajne i miloby bylo zobaczyc pelnometrazowke w takim wykonaniu

Napisano

Bardzo fajne, troszeczkę przeszkadzała mi ta patetyczna muzyka od mniej więcej połowy filmu, ale i tak urocza historyjka, świetnie zresztą opowiedziana.

Napisano

Genialna plastyka. Cała reszta też mocna. Fajny short. Oby więcej takich.

Napisano
  • Autor

Widziałem przed Ralphem Demolką...a od wczoraj obejrzałem jakieś 20 razy. Dla mnie mistrz!

Napisano

Całkiem przyjemne. Troszkę czuć tutaj klimat anime, kiedyś oglądałem taką nowelkę robioną bardzo podobną techniką, z jakieś 10 lat temu. Czy nowatorskie? Dla Disneya raczej tak, w porównaniu do osiągnięć klasyki anime są troszkę w tyle.

Napisano
Całkiem przyjemne. Troszkę czuć tutaj klimat anime, kiedyś oglądałem taką nowelkę robioną bardzo podobną techniką, z jakieś 10 lat temu. Czy nowatorskie? Dla Disneya raczej tak, w porównaniu do osiągnięć klasyki anime są troszkę w tyle.

Links or it didn't happen.

Napisano

Wczoraj tez bylem z synem w kinie na Ralfie Demolce i akurat zapodali przed seansem. Jak kolwiek tresc nie jest calkiem zrozumiala dla 6-latka tak maly siedzial z otwarta buzia i powiedzial, ze swietna animacja i zapytal jak to zrobione - przyzwyczajony do tych wszystkich mega cukierkowych i kolorowych filmow.

Napisano

Świetne. Bardzo przyjemnie się to ogląda. Jestem bardzo ciekaw jak wyglądałaby animacja robiona tą techniką ale w kolorze.