Levus Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 To matcapy są podatne na światło??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 To matcapy są podatne na światło???Niby nie są ,ale na standartowym świetle ,wychodzą brzydkie dropowate cienie :) edit: pierwsza głowa standartowe światło ,druga po zmianie świateł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 OMG! Zeet! Nakręć może kiedyś video-tuta jak ty to robisz! :) Masakra! zeet nakręć coś jeszcze jak Cię ludzie proszą ;) ja też dołączam się do tych skamleń ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 I ja i ja i ja;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultek Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Padlem i probuje sie pozbierac z podlogi... Zeet - wymiatasz! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 z tymi cieniami to wystarczy zwiekszyc ilosc rays(na 100-200) w zakladce light/shadow. Matcap ma na stale wbudowane swiatlo (ustawione swiatlo pada z prawej a specular pozostaje taki jak był w matcapie ) Na dole basic material i 3 swiatla btw zeet swietny prosiak :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Łukasz Jaskólski z tymi cieniami to wystarczy zwiekszyc ilosc rays(na 100-200) w zakladce light/shadow.Dzięki za info :) Z tym kręceniem pokombinuję w miarę możliwości przy następnym modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Łukasz, super kask, podoba mi się! Dzięki za tipsy chłopaki! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Reszta prosiaczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dudek Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 W wolnej chwili dokończyłem podstawową siatkę o której pisałem wcześniej. Załączam też pierwszą próbkę twarzy zbudowanej na jej bazie. Zwykła twarz, wykonana już dosyć szybko. ...I dzięki za uwagę o zbytecznym edgeloopie w ustach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Taki latający pokemon ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 pare(4) godzin 'dopracowywania';) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 pokemon wyczesany;) geba tez niczego sobie, ale pokemon wymiata:) he he he pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 Cos odemnie: Kirian: Super modele, robisz je z jakis modeli bazowych czy wszystko ze sfery? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 o lol:D co za koks:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 haha mutant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michlord Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 Nawet głowe napakował o lol :D Milutki ten pokemon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 wczorajszy speed (1,5-2h) wyszedlem z siatki czlowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Zonk- Pudzian przy Tym to płotka;P Matys- b fajny:) jedynie masa niedoróbek i zęby niefajne;P) peace! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 taka główka... zmutowanego pieska;p albo smoka... Zonk link do duzego: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=ad26bf38b96cec19 z makijażem;P : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michlord Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Fajne ;) bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 ni pies ni wydra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 taki rozrywkowy starszy już model. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Zdecydowanie rogacz płci męskiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Miałem tego nie pokazywać ... ale dawno nic nie "speedowałem" ... czemu miałem tego nie dawać? Poniosła mnie wyobraźnia aż za bardzo ... chciałem wymodelować but ... gdy zrobiłem wstępny model coś mnie pociągnęło by zrobić nogę ... gdy doszedłem do krocza nie chciało mi się robić tego miejsca dla tego je zasłoniłem ;P ... chciałem w końcu wymodelować dziewczynkę ale tworząc model improwizowany bez przemyślenia doszedłem do momentu kiedy powiedziałem sobie: "spieprzyłem" ... a naprawa błędu zajęłaby tyle czasu co modelowanie od zera ... Jestem żywym dowodem, że modelowanie improwizacyjne bez przemyślenia wcześniejszego jest zazwyczaj skazane na klęske ... pamiętajcie o tym nowicjusze :D a oto mój model speed ... około 15-35 minut nie licząc przerw ... nie jestem zadowolony ale postanowiłem pokazać P.S może być problem z wyświetlaniem grafiki bo testuje na serwerze pewne zabezpieczenia ... jakby się nie ładowało proszę o upomnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 P.S może być problem z wyświetlaniem grafiki bo testuje na serwerze pewne zabezpieczenia ... jakby się nie ładowało proszę o upomnienie Mi się nic nie pokazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Mi się nic nie pokazuje. A teraz? By nie robić OT proszę wysłać PW i napisać czy jest czy nie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Szaman Modo baza +Zb3 wygniatanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 widze ze speed modeling to juz wszyscy w zbrushu robia :D Zeet, jak zawsze, gorna polka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 takie cos przed sekunda urodzilem :D nic nadzwyczajnego ale zawsze cos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 Witam! taki speedzik(kiepski ale...) .... to mój pierwszy model przy pomocy tabletu(Volito2 wczoraj kupione;) i przy okazji(niezamieszczajac nowego topicu) chciał bym zapytać użytkowników tabletow w ZBrushu o jakieś 'rady' miedzy innymi o optymalne ustawienia ogolnie tabletu(lub volito2) w zbrushu z góry dziękuje ;*! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 30 Czerwiec 2007 Share Napisano 30 Czerwiec 2007 nielot fajne :D tak jakby była w połowie organiczna ;) dzisiejszy speed... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 30 Czerwiec 2007 Share Napisano 30 Czerwiec 2007 ladnie wizz:) z racji tego ze wszyscy tu tylko sculptuja(poza nielotem;)) wrzucam speeda z czystego poly modelingu, azeby nielot nie czul sie osamotniony;) Poly-modeling rulezz ;) Edit:pominilem na lepszy bez wlosow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 1 Lipiec 2007 Share Napisano 1 Lipiec 2007 dzisiejszy speed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Lipiec 2007 Share Napisano 1 Lipiec 2007 super modeliki Matti :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteq Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Taką felgę sobie na szybko dzisiaj wymodelowałem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_krecik Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Zabawa bez konceptu ;d Mudbox= 30/40 min sry ze linkiem dałem ale coś nawala mi upload i nie chce mi sie bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 Zabawa bez konceptu ;d Mudbox= 30/40 min sry ze linkiem dałem ale coś nawala mi upload i nie chce mi sie bawić. Oczy za duże, usta brzydkie. Kształt głowy do poprawy, nie anatomiczny jest. A uszy wyglądają, jakby żelazka słuchał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 zibrusza trenuje, taki dino wyszedl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 Zbrush 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 O kurcze pieczone... :D zeet! wymiatasz!! Weź, że no nakręć kiedy jakiegoś video-tutka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 no to pojechales... wypasik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_krecik Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 Mudbox + 3dsm 9 + vray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 fajnie tu sie dzieje :) ode mnie taki kicz ;) jak na pierwszy raz to chyba nie tak zle.... 3dsmax +mudbox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 zeet,ty świntuchu,ludzie przez Ciebie w kompleksy wpadają ;D A idź se stąd do Finishów...;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Mi speedey ze sphery takie wychodzą: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Fajnie jedziecie ,teletubiś w zb :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 zeet prawdziwe oblicze tinky winky :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 zeet _kuba_ jak zawsze pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_krecik Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Zeet zrobiłbyś jakiś tutorial :] widzę, że takie prace nie sprawiają Ci trudności :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi