Ramsez Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Ok doszlem do wniosku, ze to sie nie nadawalo do publicznego pokazywania ::P . Nastepnym razem pomysle dwa razy zanim zasmiece ten watek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_krecik Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Hmm nie wiem jak dla mnie zbyt kanciasty i render słaby. Pokaż siatke. 2# W paru miejscach sknociłeś siatkę. Nie wiem, mi sie dalej nie podoba, nawet po zmienionym renderze. Czekam na inną pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
briz Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Ja równierz wrzucę byczka :) ok. 4h, wings3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Byczek ma głowę psa, tak mi się wydaje :) Ale ogólnie fajnie wyszła taka "mutacja". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_krecik Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 No mi też sie podoba, że tak powiem "pomysł z jajami" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramsez Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Moja pierwsza glowa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 i na dodatek kosmity po zderzeniu z ciezarówka ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Kolejny szybki test :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_krecik Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 ten zarost wyglada jak zgrupowanie pryszczy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 9 Maj 2007 Share Napisano 9 Maj 2007 Rodemis: Rodemis troche zbrush'nięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Fajna główka ,ciekawe jak wyglądały by okulary dla takiego gościa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Ponad godzina wytłacznia w ZB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Mordeczka zbrush :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Wow zeet ! W godzinę takie ciałko wydłubałeś, pełen podziw ! :) Główka też niczego sobie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Kolorki w Zb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Moze mozna by zalozyc wątek speed sculpting dla takich zabawek dla ZB i modo. Ostatnio prawie sie nie widuje tu modeli mozna powiedziec "old school", ktorych mi brakuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 SSn4k3 - może lepiej wątek "old school-było mineło" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 A może 15 maja założymy wątek pt. Zbrush 3 ? Myślę, że warto, bo z tego co widzę ten soft to jednak duży krok naprzód w CG :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 zeet babcia super jest, tak samo ten stworek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 Zeet-> Fajna teksturka. Funny dragon: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 brumugun fajny dodaj textury jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 Dużo speedujesz zeet:D I ostro! Gratki! brumugun -> Fajnie! A błonki na skrzydełkach?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Oj dawno tu nie zagladalem ... i chyba nie ma czego zalowac ... bo teraz to juz tylko depresja pozostaje ... masakra panowie ... i panie :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 kapelusz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 hyh nielot to zes sie narobil xD nie bylo czasu no cos wiecej ;>?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 hyh nielot to zes sie narobil xD nie bylo czasu no cos wiecej ;>?? bedzie wiecej ale juz nie w speedmodelingu jak skoncze to sie pochwale of course jak wyjdzie :D ale bedzie to cos wiekszego niz kapelusz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 siakis robin hood ;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Cos mi wizja w mozgu siadła bo nie moglem z poczatku dopatrzec sie w tym kapelusza;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Matti--> nie :D SSn4k3--> hehe dobrze ze pomyslalem zeby napisac kapelusz ;) ale zapewne jakbym glowe dal do tego kapelusza albo dal peszy widok nie byloby takch niedopatrzen ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 Ostatnia wytłoczka w Zb 2 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 swietne zeet !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 nielot007-dzięki. Ta "mordeczka" z nudów powstała :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 bardzo fajnie wyszlo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 Pierwsza wytłoczka w Zbrush 3 interfejs jest bardziej pogięty niż Zb2 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 Wytłoczka 2 -ZB3 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 szkoda ze na przedostatnim nie widac tych szmat z drugiej strony(2 side) ale fajny koncept. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 zeet no przedostanie super:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 zeet wspaniałe modele tyle razy ci to powtarzam :) super! A tez sobie jakies tam testy zb3 robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 zeet - zdefiniuj "pogięty", albo daj screena z UI zb3 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 hcpiter3d - hehe, usta wymiatają :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 Grr jak jeszcze raz zobacze czerwoną morde to sie zabije :D ZBMania... Swietne speedy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 Hehe czerwony material wydaje sie byc wlasnie calkiem fajny, tylko podejrzewam ze mnie by denerwowaly te "jasne krawedzie" face'ow ktore widac np w ostatniej glowce przy skroniach :/ ble, no chyba ze da sie jakos pozbyc tego efektu i wykladzic mesh ale ja sie tam nie znam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 DraB dla Ciebie specjalnie zmieniłem materiał :D pierwszy modelik z zb3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_krecik Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 Całkiem udane, ale wiem, ze stać Cię na więcej ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 Łukasz Jaskólski dodaj brode, otworz usta, i "THIS IS SPAAAARTA" jak znalazl :D poza tym bardzo elegencko. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 Pierwszy speed w Zbrushu. Czas to ok 3h No i drugi speed w Zbrushu. Czas ok 2-3h. Chciałem tą text. jeszcze poprawić, ale niestety Zbrush się wysypał, a ja jak głupek zapisywałem dokument, a nie toola :/ Toola zapisywałem mniej więcej w 3/4 modelingu. Na przyszłość już wiem , że to zapisywanie toola jest najważniejsze :P EDIT - specjalnie dla Draba daje wersje otexturowaną, żeby nie musiał oglądać kolejnego czerwa :P Leleń - co tak się na tym gg ukrywasz :P A może nr. zmieniłeś :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 Oj wciąga ten Zbrush :D Lekka postprodukcja w PSie. Czas ok 1,5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 DraB dla Ciebie specjalnie zmieniłem materiał :D specjalnie dla Draba daje wersje otexturowaną, żeby nie musiał oglądać kolejnego czerwa :P Dobra, dobra - łaski bez ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Sunuś: Dawaj troche jasniejsze te pracki , bo w sumie widze tylko 3 (wyglada w miare ok) Robert, Leleń :thx :) wiem ze nie najwyzszych lotów bo modelsłużył do testowania nowych bajerów. Pomalowałem go tak z grubsza(polypainting) i powrzucałem rozne materialy na obiekty (oczka pobrane z forum zbcentral) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 Taki tam krzaczek (tyle że bez liści). 1h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi