Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ok doszlem do wniosku, ze to sie nie nadawalo do publicznego pokazywania ::P . Nastepnym razem pomysle dwa razy zanim zasmiece ten watek.

• Odpowiedzi 4,2k
  • Wyświetleń 542,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmm nie wiem jak dla mnie zbyt kanciasty i render słaby. Pokaż siatke.

2# W paru miejscach sknociłeś siatkę. Nie wiem, mi sie dalej nie podoba, nawet po zmienionym renderze. Czekam na inną pracę.

Napisano

Fajna główka ,ciekawe jak wyglądały by okulary dla takiego gościa :)

Napisano

Wow zeet ! W godzinę takie ciałko wydłubałeś, pełen podziw ! :)

Główka też niczego sobie.

Pozdrawiam

Napisano

Moze mozna by zalozyc wątek speed sculpting dla takich zabawek dla ZB i modo. Ostatnio prawie sie nie widuje tu modeli mozna powiedziec "old school", ktorych mi brakuje:)

Napisano

A może 15 maja założymy wątek pt. Zbrush 3 ? Myślę, że warto, bo z tego co widzę ten soft to jednak duży krok naprzód w CG :).

Napisano

Dużo speedujesz zeet:D I ostro! Gratki!

brumugun -> Fajnie! A błonki na skrzydełkach?:D

Napisano

Oj dawno tu nie zagladalem ... i chyba nie ma czego zalowac ... bo teraz to juz tylko depresja pozostaje ...

masakra panowie ... i panie :)

pozdrawiam

Napisano
hyh nielot to zes sie narobil xD nie bylo czasu no cos wiecej ;>??

bedzie wiecej ale juz nie w speedmodelingu jak skoncze to sie pochwale of course jak wyjdzie :D ale bedzie to cos wiekszego niz kapelusz ;)

Napisano

Cos mi wizja w mozgu siadła bo nie moglem z poczatku dopatrzec sie w tym kapelusza;D

Napisano

Matti--> nie :D

SSn4k3--> hehe dobrze ze pomyslalem zeby napisac kapelusz ;) ale zapewne jakbym glowe dal do tego kapelusza albo dal peszy widok nie byloby takch niedopatrzen ;)

Napisano

Pierwsza wytłoczka w Zbrush 3 interfejs jest bardziej pogięty niż Zb2 :)

c4b752612f044148.jpg

Napisano

szkoda ze na przedostatnim nie widac tych szmat z drugiej strony(2 side) ale fajny koncept.

Napisano

zeet wspaniałe modele tyle razy ci to powtarzam :) super!

A tez sobie jakies tam testy zb3 robiłem

2005053904865531869_rs.jpg

Napisano

Grr jak jeszcze raz zobacze czerwoną morde to sie zabije :D ZBMania...

Swietne speedy :)

Napisano

Hehe czerwony material wydaje sie byc wlasnie calkiem fajny, tylko podejrzewam ze mnie by denerwowaly te "jasne krawedzie" face'ow ktore widac np w ostatniej glowce przy skroniach :/ ble, no chyba ze da sie jakos pozbyc tego efektu i wykladzic mesh ale ja sie tam nie znam :)

Napisano

Łukasz Jaskólski dodaj brode, otworz usta, i "THIS IS SPAAAARTA" jak znalazl :D

poza tym bardzo elegencko. pzdr

Napisano

Pierwszy speed w Zbrushu. Czas to ok 3h

monster_textura.jpg

No i drugi speed w Zbrushu. Czas ok 2-3h. Chciałem tą text. jeszcze poprawić, ale niestety Zbrush się wysypał, a ja jak głupek zapisywałem dokument, a nie toola :/ Toola zapisywałem mniej więcej w 3/4 modelingu. Na przyszłość już wiem , że to zapisywanie toola jest najważniejsze :P

czacha_textura.jpg

EDIT - specjalnie dla Draba daje wersje otexturowaną, żeby nie musiał oglądać kolejnego czerwa :P

Leleń - co tak się na tym gg ukrywasz :P A może nr. zmieniłeś :P ?

Napisano

DraB dla Ciebie specjalnie zmieniłem materiał :D

specjalnie dla Draba daje wersje otexturowaną, żeby nie musiał oglądać kolejnego czerwa :P

Dobra, dobra - łaski bez ;]

Napisano

Sunuś: Dawaj troche jasniejsze te pracki , bo w sumie widze tylko 3 (wyglada w miare ok)

Robert, Leleń :thx :) wiem ze nie najwyzszych lotów bo modelsłużył do testowania nowych bajerów.

Pomalowałem go tak z grubsza(polypainting) i powrzucałem rozne materialy na obiekty (oczka pobrane z forum zbcentral)

buc5rs5.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności