Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ok doszlem do wniosku, ze to sie nie nadawalo do publicznego pokazywania ::P . Nastepnym razem pomysle dwa razy zanim zasmiece ten watek.

• Odpowiedzi 4,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmm nie wiem jak dla mnie zbyt kanciasty i render słaby. Pokaż siatke.

2# W paru miejscach sknociłeś siatkę. Nie wiem, mi sie dalej nie podoba, nawet po zmienionym renderze. Czekam na inną pracę.

Napisano

Moze mozna by zalozyc wątek speed sculpting dla takich zabawek dla ZB i modo. Ostatnio prawie sie nie widuje tu modeli mozna powiedziec "old school", ktorych mi brakuje:)

Napisano

Oj dawno tu nie zagladalem ... i chyba nie ma czego zalowac ... bo teraz to juz tylko depresja pozostaje ...

masakra panowie ... i panie :)

pozdrawiam

Napisano
hyh nielot to zes sie narobil xD nie bylo czasu no cos wiecej ;>??

bedzie wiecej ale juz nie w speedmodelingu jak skoncze to sie pochwale of course jak wyjdzie :D ale bedzie to cos wiekszego niz kapelusz ;)

Napisano

Matti--> nie :D

SSn4k3--> hehe dobrze ze pomyslalem zeby napisac kapelusz ;) ale zapewne jakbym glowe dal do tego kapelusza albo dal peszy widok nie byloby takch niedopatrzen ;)

Napisano

Hehe czerwony material wydaje sie byc wlasnie calkiem fajny, tylko podejrzewam ze mnie by denerwowaly te "jasne krawedzie" face'ow ktore widac np w ostatniej glowce przy skroniach :/ ble, no chyba ze da sie jakos pozbyc tego efektu i wykladzic mesh ale ja sie tam nie znam :)

Napisano

Pierwszy speed w Zbrushu. Czas to ok 3h

monster_textura.jpg

No i drugi speed w Zbrushu. Czas ok 2-3h. Chciałem tą text. jeszcze poprawić, ale niestety Zbrush się wysypał, a ja jak głupek zapisywałem dokument, a nie toola :/ Toola zapisywałem mniej więcej w 3/4 modelingu. Na przyszłość już wiem , że to zapisywanie toola jest najważniejsze :P

czacha_textura.jpg

EDIT - specjalnie dla Draba daje wersje otexturowaną, żeby nie musiał oglądać kolejnego czerwa :P

Leleń - co tak się na tym gg ukrywasz :P A może nr. zmieniłeś :P ?

Napisano

DraB dla Ciebie specjalnie zmieniłem materiał :D

specjalnie dla Draba daje wersje otexturowaną, żeby nie musiał oglądać kolejnego czerwa :P

Dobra, dobra - łaski bez ;]

Napisano

Sunuś: Dawaj troche jasniejsze te pracki , bo w sumie widze tylko 3 (wyglada w miare ok)

Robert, Leleń :thx :) wiem ze nie najwyzszych lotów bo modelsłużył do testowania nowych bajerów.

Pomalowałem go tak z grubsza(polypainting) i powrzucałem rozne materialy na obiekty (oczka pobrane z forum zbcentral)

buc5rs5.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności