Shogun 3D Napisano 29 Lipiec 2014 Share Napisano 29 Lipiec 2014 Jak w temacie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 29 Lipiec 2014 Share Napisano 29 Lipiec 2014 Już się nie mogę doczekać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzosz Napisano 29 Lipiec 2014 Share Napisano 29 Lipiec 2014 Może jakiś making of sie znajdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 29 Lipiec 2014 Share Napisano 29 Lipiec 2014 zapowiada się tak samo nudno jak poprzednie. chyba podziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riko Napisano 29 Lipiec 2014 Share Napisano 29 Lipiec 2014 Też mnie nie ruszyło, może już wyrosłem z takich filmów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Lipiec 2014 Share Napisano 29 Lipiec 2014 mam nadzieje, ze poprawią te tła, bo zalatuje greenboxem w niemal kazdej scenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 29 Lipiec 2014 Share Napisano 29 Lipiec 2014 Trailer mnie jakoś nie zachwycił ale nadal sądzę, że Hobbit jako film jest lepszy od Władcy. Tak czy siak czekam na ostatni odcinek! DO pełni szczęścia brakuje mi tylko ;) adaptacji "Silimarionu" lub chociaż "Dzieci Hurina" :) Tak, tak wiem.... ale pomarzyć sobie można! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturadamczyk Napisano 29 Lipiec 2014 Share Napisano 29 Lipiec 2014 nie porywa, wole Władcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biszkopte Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 jeszcze nie obejrzałem ani jednego hobbita :) w grudni strzele sobie wszystkie trzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikkiz Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 Silmarilion jest jak książka telefoniczna (stosunek akcji do ilości bohaterów) na prawdę nie wiem jak można by to zekranizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 (edytowane) Jedynym powodem dla ktorego mozliwe ze zmusze sie obejrzec kiedys Hobbita (na razie nie widzialem zadnego) jest ta elfka - ktorej z reszta w ksiazce nie bylo... Edytowane 30 Lipiec 2014 przez Nezumi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 jeszcze nie obejrzałem ani jednego hobbita :) w grudni strzele sobie wszystkie trzy :) Plan dobry tylko zamiast coli polecam kawę a zamiast popcornu Plusssz Active. Inaczej możesz nie dotrwać. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 Plan dobry tylko zamiast coli polecam kawę a zamiast popcornu Plusssz Active. Inaczej możesz nie dotrwać. ;) jak władcę pierścieni poleciałem całą i wszystkie wersje extended. toooo na hobajcie wytrwałem 30 minut. na hobajta to nie kawa tylko koks potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 Jedynym powodem dla ktorego mozliwe ze zmusze sie obejrzec kiedys Hobbita (na razie nie widzialem zadnego) jest ta elfka - ktorej z reszta w ksiazce nie bylo... Zawiedziesz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 Mi sie bardzo podobalo i z checia obejrze :) Lubie oderwac sie od rzeczywistosci i poplynac w myslach w swiat przedstawiany w ksiazkach/filmach. Czekam na premiere :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 Ten wątek potrzebuje więcej postów od ludzi, którzy nie widzieli poprzednich części bo uważają, że były słabe. Wpisujcie miasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 Ten wątek potrzebuje więcej postów od ludzi, którzy nie widzieli poprzednich części bo uważają, że były słabe. Wpisujcie miasta. hahah no ja widziałem 1 za 2 podejściem. bo w 1 jak pisałem odpadłem po 30 minut a 2 przeleciałem w 15 minut tylko fajne ujęcia obejrzałem. Liczy się jako oglądane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 30 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2014 Kurczę, jak chcecie dobre filmy z przesłaniem, to sobie obejrzyjcie Ediego, a jak chcecie blockbustera, to niewiele jest takich, które równają się z LoTR albo Hobbitem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 sęk w tym że te block bustery ostatnio strasznie słabe są. i np jak od transformersów nie wymagałem totalnie nic tylko fajnych efektów to nawet to zwalili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 Obejrzałem z 2 kolegami z roboty pierwszą część hobbita i oni pozasypiali gdzieś w połowie może nawet wcześniej. Lekko nudnawy faktycznie jest, ale dwójka była całkiem spoko. Na trojkę też pójdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 sęk w tym że te block bustery ostatnio strasznie słabe są. i np jak od transformersów nie wymagałem totalnie nic tylko fajnych efektów to nawet to zwalili. Nowe malpy pod tym wzgledem pozytywnie mnie zaskoczyly ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 (edytowane) Mnie bardziej wciagnela jedynka, niż dwojka. Nowa czesc na pewno obejrze, ale nie mam ogromnych wymagan. Obym sie milo zaskoczyl. Co do ostatnich blockbusterow to poziom trzymaja Małpy i Edge of Tomorrow. Transformers padaka Edytowane 3 Sierpień 2014 przez ezils Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 Luki Luki - a ty jak ogladasz film na ktorym zasypiasz mimo przyklejenia powiek tasma klejaca do czola - mimo wszystko starasz sie go dokonczyc i jeszcze kolejne czesci obejrzec? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pxl666 Napisano 1 Sierpień 2014 Share Napisano 1 Sierpień 2014 Mnie tam sie podoba.lubie fantasy a jeszcze bardziej dobrze zekranizowane. Nie spalem jakos i nie wyobrazam sobie jak mozna pojsc na taki film i spac...lepiej wyjsc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 1 Sierpień 2014 Share Napisano 1 Sierpień 2014 Przyznam, że nie zdzierżyłem jedynki. Znajomy wytrzymał dłużej, ale w końcu też wyszedł z kina. Ale obiecuje sobie, że kiedy będzie komplet, spróbować jeszcze raz. Szczególnie, że lubię fantasy (przynajmniej książki). Choć przyznam, że za Jacksonem, nie przepadam. Zawsze będzie mi się kojarzył z koszmarnie długim zakończeniem Władcy i jękami na widowni, jak wchodziła kolejna postać witać się z bohaterem. I tym echem ulgi jak film się skończył ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 2 Sierpień 2014 Share Napisano 2 Sierpień 2014 Ja z przyjemnością zdzierżyłem obie części i niecierpliwe czekam na ostatnią :) A niedawno nawet poświeciłem cały weekend na obejrzenie 9 godzin dodatków do części pierwszej :P I mam jeszcze większy szacunek do wszystkich zaangażowanych w te produkcje. A za te dwie trylogie i "Martwice Mózgu", Jackson ma u mnie wieczny respect ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 5 Sierpień 2014 Share Napisano 5 Sierpień 2014 Nie spodziewałem się wiele po Hobicie, bo LOTR bardzo mnie zniechęcił - zwłaszcza mistrz miecza - Gandalf, który nawet Balroga mieczem dziabał... nie licząc hordy orków, urukuw i innych brzydali... Hobbit pozytywnie mnie zaskoczył, Gandalf w drugiej części pokazał nawet parę sztuczek, smok na koniec pierwszej części (oko) skojarzył mi się ze smokiem z Polskiego filmu "Wiedźmin", ale już w dwójce pokazał się w pełnej krasie... chętnie obejrzę ostatnią część, ale jak dla mnie - film na raz... noo może raz na 2 lata :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fps Napisano 13 Sierpień 2014 Share Napisano 13 Sierpień 2014 takie tam ploteczki: http://www.empireonline.com/features/weta-digital-hobbit-vfx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi