Napisano 29 Lipiec 201410 l mam nadzieje, ze poprawią te tła, bo zalatuje greenboxem w niemal kazdej scenie.
Napisano 29 Lipiec 201410 l Trailer mnie jakoś nie zachwycił ale nadal sądzę, że Hobbit jako film jest lepszy od Władcy. Tak czy siak czekam na ostatni odcinek! DO pełni szczęścia brakuje mi tylko ;) adaptacji "Silimarionu" lub chociaż "Dzieci Hurina" :) Tak, tak wiem.... ale pomarzyć sobie można!
Napisano 30 Lipiec 201410 l jeszcze nie obejrzałem ani jednego hobbita :) w grudni strzele sobie wszystkie trzy :)
Napisano 30 Lipiec 201410 l Silmarilion jest jak książka telefoniczna (stosunek akcji do ilości bohaterów) na prawdę nie wiem jak można by to zekranizować.
Napisano 30 Lipiec 201410 l Jedynym powodem dla ktorego mozliwe ze zmusze sie obejrzec kiedys Hobbita (na razie nie widzialem zadnego) jest ta elfka - ktorej z reszta w ksiazce nie bylo... Edytowane 30 Lipiec 201410 l przez Nezumi
Napisano 30 Lipiec 201410 l jeszcze nie obejrzałem ani jednego hobbita :) w grudni strzele sobie wszystkie trzy :) Plan dobry tylko zamiast coli polecam kawę a zamiast popcornu Plusssz Active. Inaczej możesz nie dotrwać. ;)
Napisano 30 Lipiec 201410 l Plan dobry tylko zamiast coli polecam kawę a zamiast popcornu Plusssz Active. Inaczej możesz nie dotrwać. ;) jak władcę pierścieni poleciałem całą i wszystkie wersje extended. toooo na hobajcie wytrwałem 30 minut. na hobajta to nie kawa tylko koks potrzebny
Napisano 30 Lipiec 201410 l Jedynym powodem dla ktorego mozliwe ze zmusze sie obejrzec kiedys Hobbita (na razie nie widzialem zadnego) jest ta elfka - ktorej z reszta w ksiazce nie bylo... Zawiedziesz się.
Napisano 30 Lipiec 201410 l Mi sie bardzo podobalo i z checia obejrze :) Lubie oderwac sie od rzeczywistosci i poplynac w myslach w swiat przedstawiany w ksiazkach/filmach. Czekam na premiere :)
Napisano 30 Lipiec 201410 l Ten wątek potrzebuje więcej postów od ludzi, którzy nie widzieli poprzednich części bo uważają, że były słabe. Wpisujcie miasta.
Napisano 30 Lipiec 201410 l Ten wątek potrzebuje więcej postów od ludzi, którzy nie widzieli poprzednich części bo uważają, że były słabe. Wpisujcie miasta. hahah no ja widziałem 1 za 2 podejściem. bo w 1 jak pisałem odpadłem po 30 minut a 2 przeleciałem w 15 minut tylko fajne ujęcia obejrzałem. Liczy się jako oglądane ?
Napisano 30 Lipiec 201410 l Autor Kurczę, jak chcecie dobre filmy z przesłaniem, to sobie obejrzyjcie Ediego, a jak chcecie blockbustera, to niewiele jest takich, które równają się z LoTR albo Hobbitem.
Napisano 30 Lipiec 201410 l sęk w tym że te block bustery ostatnio strasznie słabe są. i np jak od transformersów nie wymagałem totalnie nic tylko fajnych efektów to nawet to zwalili.
Napisano 30 Lipiec 201410 l Obejrzałem z 2 kolegami z roboty pierwszą część hobbita i oni pozasypiali gdzieś w połowie może nawet wcześniej. Lekko nudnawy faktycznie jest, ale dwójka była całkiem spoko. Na trojkę też pójdę.
Napisano 30 Lipiec 201410 l sęk w tym że te block bustery ostatnio strasznie słabe są. i np jak od transformersów nie wymagałem totalnie nic tylko fajnych efektów to nawet to zwalili. Nowe malpy pod tym wzgledem pozytywnie mnie zaskoczyly ;)
Napisano 30 Lipiec 201410 l Mnie bardziej wciagnela jedynka, niż dwojka. Nowa czesc na pewno obejrze, ale nie mam ogromnych wymagan. Obym sie milo zaskoczyl. Co do ostatnich blockbusterow to poziom trzymaja Małpy i Edge of Tomorrow. Transformers padaka Edytowane 3 Sierpień 201410 l przez ezils
Napisano 30 Lipiec 201410 l Luki Luki - a ty jak ogladasz film na ktorym zasypiasz mimo przyklejenia powiek tasma klejaca do czola - mimo wszystko starasz sie go dokonczyc i jeszcze kolejne czesci obejrzec? ;)
Napisano 1 Sierpień 201410 l Mnie tam sie podoba.lubie fantasy a jeszcze bardziej dobrze zekranizowane. Nie spalem jakos i nie wyobrazam sobie jak mozna pojsc na taki film i spac...lepiej wyjsc...
Napisano 1 Sierpień 201410 l Przyznam, że nie zdzierżyłem jedynki. Znajomy wytrzymał dłużej, ale w końcu też wyszedł z kina. Ale obiecuje sobie, że kiedy będzie komplet, spróbować jeszcze raz. Szczególnie, że lubię fantasy (przynajmniej książki). Choć przyznam, że za Jacksonem, nie przepadam. Zawsze będzie mi się kojarzył z koszmarnie długim zakończeniem Władcy i jękami na widowni, jak wchodziła kolejna postać witać się z bohaterem. I tym echem ulgi jak film się skończył ;)
Napisano 2 Sierpień 201410 l Ja z przyjemnością zdzierżyłem obie części i niecierpliwe czekam na ostatnią :) A niedawno nawet poświeciłem cały weekend na obejrzenie 9 godzin dodatków do części pierwszej :P I mam jeszcze większy szacunek do wszystkich zaangażowanych w te produkcje. A za te dwie trylogie i "Martwice Mózgu", Jackson ma u mnie wieczny respect ;)
Napisano 5 Sierpień 201410 l Nie spodziewałem się wiele po Hobicie, bo LOTR bardzo mnie zniechęcił - zwłaszcza mistrz miecza - Gandalf, który nawet Balroga mieczem dziabał... nie licząc hordy orków, urukuw i innych brzydali... Hobbit pozytywnie mnie zaskoczył, Gandalf w drugiej części pokazał nawet parę sztuczek, smok na koniec pierwszej części (oko) skojarzył mi się ze smokiem z Polskiego filmu "Wiedźmin", ale już w dwójce pokazał się w pełnej krasie... chętnie obejrzę ostatnią część, ale jak dla mnie - film na raz... noo może raz na 2 lata :P
Napisano 13 Sierpień 201410 l takie tam ploteczki: http://www.empireonline.com/features/weta-digital-hobbit-vfx