SebastianSz Napisano 12 Lipiec 2020 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2020 Kolejny dziwny portret z głowy. Ostatnio same kobiety malowałem więc jakiś męski men tym razem. 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Lipiec 2020 Share Napisano 13 Lipiec 2020 ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myth Napisano 21 Lipiec 2020 Share Napisano 21 Lipiec 2020 Klasa 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 11 Sierpień 2020 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2020 Chyba nigdy nie malowałem jakiejś bitwy, więc postanowiłem wyjść ze strefy komfortu :] Gif z procesem: 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Sierpień 2020 Share Napisano 11 Sierpień 2020 no i dobrze zrobiles ze to namalowales 😄 superancka robota 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 11 Sierpień 2020 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2020 Dzięki! Nie powiem, namęczyłem się 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 11 Sierpień 2020 Share Napisano 11 Sierpień 2020 Wow! i GIF super! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Sierpień 2020 Share Napisano 11 Sierpień 2020 no widac ze sie nameczyles, bo to chyba Twoj najlepszy obrazek 🙂 ilosc detalu itp naprawde kozak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 11 Sierpień 2020 Share Napisano 11 Sierpień 2020 Masakra! Świetna robota 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Jamroz Napisano 11 Sierpień 2020 Share Napisano 11 Sierpień 2020 Choolllera jakie to dobre, dzięki za proces! 😀 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 11 Sierpień 2020 Share Napisano 11 Sierpień 2020 Aleeee wrzucił 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dm_ Napisano 12 Sierpień 2020 Share Napisano 12 Sierpień 2020 Jestem laikiem i dla mnie pod względem technicznym praca klasa światowa. Mam jedynie problem z głową tego rycerza, gdyby nie gif z procesem to ciężko byłoby mi zczaić co ona przedstawia. W sumie to się zastanawiałem przez jakiś czas czy aby na pewno jest tam głowa zanim odpowiedni gif mi nie mignął przed oczami i wszystkie obrazki przed dodaniem tej błękitnej poświaty były dla mnie czytelne, a potem już zdecydowanie mniej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 12 Sierpień 2020 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2020 Zmieniała mi się koncepcja w trakcie pracy i chciałem coś udziwnionego dać 🙂 Może za bardzo tym razem 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 13 Sierpień 2020 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2020 Wprawka dla odprężenia: 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JonJoan Napisano 13 Sierpień 2020 Share Napisano 13 Sierpień 2020 Cytat Chyba nigdy nie malowałem jakiejś bitwy, więc postanowiłem wyjść ze strefy komfortu :] Miałem napisaać "no i dobrze że to zrobiłeś" ale ktoś mnie już uprzedził 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 13 Wrzesień 2020 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2020 Ostatnia zwiadowczyni (jest takie słowo?) 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 19 Październik 2020 Autor Share Napisano 19 Październik 2020 Wprawki 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 19 Październik 2020 Share Napisano 19 Październik 2020 Świetne! W jakim sofcie to malowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 19 Październik 2020 Autor Share Napisano 19 Październik 2020 Wszystko Photoshop 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 19 Październik 2020 Share Napisano 19 Październik 2020 Pociągnięcia jak z Leyendecker'a, myślałem że to jakiś artrage, Corel paint czy coś. Bardzo mi sie podoba taka estetyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 19 Październik 2020 Autor Share Napisano 19 Październik 2020 No nie powiem, lubie zrzynać z Leyendeckera, podobnie zresztą jak chyba połowa ludzi na Artstation. Tak swoją drogą to te pociągnięcia zrobiłem mocno na około, to znaczy ręcznie domalowałem te zgrubienia farby na bokach bo nie znalazłem jakiegoś fajnego brusha do tego. Słyszałem sporo dobrego o innych softach do malowania, ale jakoś przyzwyczajenie do PS póki co wygrywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 19 Październik 2020 Share Napisano 19 Październik 2020 Cudne rzeczy sa w tej teczce, nic tylko ogladac! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 4 Listopad 2020 Autor Share Napisano 4 Listopad 2020 Praca z ostatnich tygodni. Chciałem jakiś mocny skrót z góry poćwiczyć i chyba jako tako się udało. Nie jestem w 100% zadowolony, ale już nie mogę na to patrzeć 😄 I jeszcze homeworki z kursu designu postaci. Temat generalnie to słowiańska kapłanka: Thumbnailsy Lineart 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 15 Listopad 2020 Autor Share Napisano 15 Listopad 2020 Speedpaint 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 15 Listopad 2020 Share Napisano 15 Listopad 2020 Śliczny ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margo Art Napisano 16 Listopad 2020 Share Napisano 16 Listopad 2020 Świetne! 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 27 Listopad 2020 Autor Share Napisano 27 Listopad 2020 Ilustracje robione do rulebooka nowej edycji Cyberpunka 🙂 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 28 Listopad 2020 Share Napisano 28 Listopad 2020 Świetne to, choć nie mój klimat... jaki to trzeba miec skill, żeby robić na tablecie takie precyzyjne linie? Kiedyś próbowałem tableta to to była orka na ugorze, choć z ołówkiem czy długopisem idzie mi nienajgorzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 28 Listopad 2020 Autor Share Napisano 28 Listopad 2020 Ja maluje tak raczej "brute force", po prostu mały brush i powoli wycinam kształty 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 5 Grudzień 2020 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2020 Dokończona turbosłowianka na kurs 😛 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 26 Grudzień 2020 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2020 (edytowane) Coś przyjemniejszego postanowiłem namalować w te gówniane święta Edytowane 26 Grudzień 2020 przez SebastianSz 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Grudzień 2020 Share Napisano 27 Grudzień 2020 W ostatnią się wpatrzyłam. Bardzo fajna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 27 Grudzień 2020 Share Napisano 27 Grudzień 2020 Świetny obrazek, chwilę trzeba się zatrzymać żeby się przyjrzeć, jakaś historia się buduje, głębia, coś więcej i rysunki na twarzy dają cyberpunkowy akcent w nieco innej epoce, fajnie wyszło :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 4 Styczeń 2021 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Styczeń 2021 Share Napisano 6 Styczeń 2021 sztosiwo 🙂 wrzuc w galerie kiedys 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 18 Styczeń 2021 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2021 Studium ze zdjęcia. Postanowiłem zrobić sobie challenge i namalować na tyle realistycznie i dokładnie na ile dam rade. Bez eyedroppera ze zdjęcia i trochę innego rozmiaru niż refka, żeby nieco bliżej do malowania z natury było. Procesik: 9 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Styczeń 2021 Share Napisano 18 Styczeń 2021 łał stary 🙂 łał, kozak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 18 Styczeń 2021 Share Napisano 18 Styczeń 2021 Kozak to za mało powiedziane! Gif zmniejszył jakość procesu I wyglądają nieomal identycznie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 18 Styczeń 2021 Share Napisano 18 Styczeń 2021 No Panie, klasa! Super robota 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 18 Styczeń 2021 Share Napisano 18 Styczeń 2021 Warsztatowo super! Odnoszę natomiast wrażenie, że Twój dzierżyciel miecza wyszedł odrobinę zniewieściały (głównie w pozie) względem refki, ale nie wiem, czy to zamierzone, czy przypadek, czy mi się wydaje. Może to też po prostu efekt sumy drobnych przesunięć. W każdym razie nie jest to żaden zarzut 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex3d Napisano 19 Styczeń 2021 Share Napisano 19 Styczeń 2021 Miazga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 27 Styczeń 2021 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2021 Próbuję nauczyć się rysować bez podrysu i konstruowania, na początek ręce. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex3d Napisano 27 Styczeń 2021 Share Napisano 27 Styczeń 2021 Bardzo dobrze to wygląda, super oddałeś gesty tymi dłońmi. Masz na koncie jakiś komiks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 28 Styczeń 2021 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2021 Ciąg dalszy, tym razem głowy, też bez podrysu. Co do komiksu to nad jednym pracuję, aczkolwiek to raczej prokrastynacja niż praca póki co 😞 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 12 Luty 2021 Autor Share Napisano 12 Luty 2021 Wpadłem na pomysł, żeby coś odprężającego zrobić. Wyguglałem jakieś proste elewacje, zrobiłem z nich plan bo nie było i narysowałem w perspektywie 🙂 Jeśli niczego nie pomyliłem to obserwator powinien być w odległości ok. 20m od budynku i na wysokości ok. 10m I pączek z wiadomego tutoriala :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 15 Luty 2021 Autor Share Napisano 15 Luty 2021 Ludek z psem, refka z jakiegoś stocka. Parę etapów: 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Luty 2021 Share Napisano 15 Luty 2021 ojej ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 15 Luty 2021 Share Napisano 15 Luty 2021 Dużo umiesz to można się czepiać 😛 Trochę brakuje mi kontekstu otoczenia, nawet jakiegoś kartonu o który by się jegomość oparł. Teraz patrząc na niego mam wrażenie, że to jest scena tuż przed jego upadkiem na plecy i próbuje się łapać psa 😛 Albo może coś z walorem w okolicach miednicy się zadziało,że wydaje się za mocno wysunięta do przodu. Z takich jeszcze detali to w okularach też mogłoby się coś zadziać, błysk światła, albo lekkie przesunięcie/zakrzywienie obrazu, żeby nie wyglądało na założone same druty bez szkieł/zerówki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 2 Marzec 2021 Autor Share Napisano 2 Marzec 2021 Pracki na konkursy, chociaż za wiele nie wygrały, niestety 😭 😄 Przynajmniej miałem pretekst żeby coś pomalować. Konkurs na kartę do Hearthstone'a: Redesign Drakuli: I jego zameczek: 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Marzec 2021 Share Napisano 2 Marzec 2021 bardzo zajebiste 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi