AGmakonts Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 o w pysk pierwszy jest naprawde świetny naprawde ładne shadery i render (jakie to shadery? natural??) drugi także ładny ale moim zdaniem odstaje do pierwszego. Bardzo ładne tylko na drugim jakoś ta zakrętka czy jak tam się to nazywa jakoś dziwnie wyszła
Drakula Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 eeee... to nie sa zdjecia? o_O jezeli nie to jestem impressed :P
KLICEK Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 bardzo bardzo ładne w sumie nie ma sie do czego przyczepic :) ty miales kiedys tu galerie jako dj Amok ?
kurt_hectic Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 bardzo dobre, ale teroszke sie wyruzniaja te szampony, czy cos,,, - doaj jakies FX,
KLICEK Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 tak stare dzieje... e tam mi te pracki nadal sie podobaja mam gdzie na cdeku :) koniec z ot ;)
Leru Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 Amok -> zmień temat na zgodny z regulaminem http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595
Amok Napisano 7 Marzec 2005 Autor Napisano 7 Marzec 2005 jak chcesz to wywal ,nie działają mi opcje edycji wątku.....
Leru Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 tego tu zrobić nie mogę. Myślę, że na przyszłość jednak przyda się lektura.
::::: maxczaku ::::: Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 Co tu dużo mówić.... od zawsze Twoje prace były jak z reklamy. A cóż z Tobą to tak jak z winem ..im starsze tym lepsze. Pozdrawiam
olej Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 Jakis czas temu w comp Arts byl ciekawy tekst o wypieraniu fotografii przez 3d w branzy reklamowej. Eh ludzie tacy jak Ty odbieraja mi chleb;> Swietna praca, pozdrawiam.
Edi Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 Kurka, w czym to renderowałeś? Świetne szadery. Szczególnie śnieg, jeśli to nie jest fota, bo normalnie już nie wiem. Podrzucisz może jakieś bliższe parametry sceny?
Amok Napisano 8 Marzec 2005 Autor Napisano 8 Marzec 2005 render Vray , ale " limitowana" wersja do 3.0 , z przed dwóch lat , nowe wersje liczą szybciej ale nie jestem pewien czy lepiej , oswietlenie hdri + omi , i chyba to wszystko o ile pamiętam
prabab Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 Ten pierwszy wygląda jak zdjęcie. Drugi mniej, ale też podobne wrażenia na mnie wywarł.
Vorek Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 bardzo przyjemne pracki, śnieg i lód wyszedł rewelacyjnie :)
Yano Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 Pod prysznicem stoi mi szampon a Avon'a, do ktorego kiedyś tez robiłeś podobną rzecz :D Dobry jesteś, fajnie Ci to wychodzi.
gabrielwigierski Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 łooooo kolejny dealer AVONU, moze cos u ciebie kupie:) ladnie i estetycznie
DonVito Corleone Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 ladne ale mi sie woda w drugim jakos nie podoba, jak pierwszy raz to zobaczylem mo myuslalem ze to naciagnieta folia plastikowa :P
Conrad Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 hehe, własnei dziaj oglądałem katalog avon'a od oleżanki , super,
reVis Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 Nie mam żadnych więcej pytań :| Zatkało mnie i tyle ( pierwszy renderek jest lepszy ale i tak drugi jest też fajny :) )
Lucas Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 Świetne rendery. Jak popatrzyłem kto jest autorem to nie miałem już żadnych wątpliwości :)
giorgione Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 woow - co za jakość dla mnie bomba :D pozdr giorgione
polka dot Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 hmm zastanawia mnie czemu tak sie z siatkami ociagasz [: pozro
Amok Napisano 9 Marzec 2005 Autor Napisano 9 Marzec 2005 teraz rendruje i mam zajęty sprzęt ale po co ci te siatki ,nic specjalnego ....
Damian Napisano 10 Marzec 2005 Napisano 10 Marzec 2005 ja tam widze PS ale moze to złudzenie.. nawet gdyby to tylko na twoją korzyść, po co sie drapać lewą reką w prawe ucho itp. obrazki fajne, no ale to tylko jakies szampony, wiec poza komentazem w stylu "prawie jak fota" nic z siebie nie wycisnę :/ :)
giegu Napisano 11 Marzec 2005 Napisano 11 Marzec 2005 Wlasnie, wire by sie przydały, glupio mi to mówić ale po prostu już k. nie wiem, czy ten snieg to render czy podlozona fota? Butelke sam tak zrobie, odbicia dają max realizmu, ale snieg? Vray nie ma tylu shaderów co np Bras czy Man, a jednak zatyka :/ pozdro.
Ania Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 bardzo ladne, podobaja mi sie kamyczki. moze troche szampony i kamienie maja zbyt maly wplyw na kierunek wody. a siatki daj, nie dla ich geometrii, tylko dla potwierdzenia ich istnienia.
Amok Napisano 12 Marzec 2005 Autor Napisano 12 Marzec 2005 zostały mi te siatki jest trochę inne ujęcie ale modele te same , co do śniegu to materiały robiłem obiektywem makro , śnieg z zamrażarki :) nastębnie kombinowałem z refrakcją
Gość MiG29 Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 naprawde wypasiona wizka - pamietam ze kiedys niezle wymiatajace rendery z roslinkami zapodawales (i tez jakies ziuty siatek sie domagaly w celu sprawdzenia czy to 3d - chyba to jeden z bardziej cieszacych komplementow dla grafika jak inni po fachu niedowierzaja :) )
kozioo Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 Ładnie wyszło. Jak fotka. Shaderki zawodowe. Tylko zastanawiam się, czy nie było prosciej... strzelić zdjęcie? ;)
Rekomendowane odpowiedzi