Napisano 4 Maj 200816 l Autor witam, Odświeżam nieco wątek teczkowo-postaciowy. Ballerina Okultysta Melancholia robota wilk w nieswojej skórze znerwicowany kogut
Napisano 4 Maj 200816 l Miło widzieć update :) Ballerina - chyba najbardziej mi się podoba ze wszystkich, Okultysta - trochę mi przeszkadza kolor tła, bo wybija się na pierwszy plan, Melancholia - bardzo ładne oświetlenie, ale czegoś brakuje. Może motylek powinien zostawiać jasną, świetlistą smugę? Wilki - wilk po prawej wyszedł świetnie, ale ten po lewej trochę nienaturalnie (mam wrażenie, że przednie łapy biegną, a tylnie idą :D ) Koguty - ten po lewej jest bardziej przerażony niż znerwicowany, a po prawej jakby... za mało wściekły :D Wybacz, musiałem pomarudzić ;)
Napisano 4 Maj 200816 l jak na ciebie to update taki se;]( traktuj to jako komplement:]) w sumie panienka nr 1 (za klimat) i koguty(za swietny cartoonowy styl) najbardziej podchodza pozdro;]
Napisano 4 Maj 200816 l mam inne wrazenie, ballerina slaba, ale te koncepty wilka i koguta (widzialem wczesniej na Twojej stronie) nawet moja dziewczyna polubila =)
Napisano 5 Maj 200816 l wilczuś robocik i babeczka są naprawdę fajne jak dla mnie najsłabiej okultysta coś mnie w nim gryzie
Napisano 16 Maj 200816 l Autor Hej. Mały update. Pracki potraktowane bardziej malarsko. Druga praca jest oparta na fotce z netu. Przerysowana poza i postać, którą jednak zinterpretowałem po swojemu.
Napisano 16 Maj 200816 l 1sza jest mega... juz nie mowie o samej postaci, potraktowaniu koloru...ale tejze wlasnie malarskosci, co najbardziej widac w tle chyba... a druga nie gorsza napewno- moj wzrok sie skupia na ramieniu i glowie... takie punkty napiecia jakby...kolor kurde przez duze "K" ... poprostu dla mnie obled- pozdrawiam!
Napisano 17 Maj 200816 l Bardzo to fajne: w pierwszym klimat i makarskosc wlasnie(choc troche mi si brzuch rzuca w oczy, ze taki nieanatomiczny- fajniej jakby mu kaloryfer zrobic to by sie swiatlo ladnie ukladalo). A w drugim to poza oczywiscie i kolorki wypasione (conajmniej to niepokojaco wyszlo:)) Jednym slowem- klasunia :) pozdrowki
Napisano 17 Maj 200816 l oglądnąłem twoją teke od początku do końca bardzo fajny progress dwa ostatnie niewąski :)
Napisano 17 Maj 200816 l znakomity klimat i pro wykonanie. przypominają się klasyki bioware - fallout, portreciki z icewind dale 2. Ty pracujesz teraz na czymś do jakiejś gry? np. afterfall? bo zdecydowanie powinieneś.
Napisano 17 Maj 200816 l 1 praca bardziej do mnie trafia (może po prostu ze lubię takie klimaty) co nie zmienia faktu ze i 2 jest rewelacyjna!
Napisano 1 Czerwiec 200816 l Autor Przedstawiam koncepty postaci i teł do projektu związanego z baśniami polskimi. Gupi Jaś. Wioskowy głupek. Trzeba się było takimi zachwycać na lekcjach o Romantyzmie: Nadąsana Księżniczka (umrze jako dziewica): Lans-knight, skończył z wyróżnieniem kurs autoprezentacji: Poczciwy olbrzym o współczynniku inteligencji w nietypowym punkcie rozkładu Gaussa: Niezdarny Czart. Beneficjent rozbuchanej diabelskiej biurokracji wysłany w teren dla wyrobienia normy: no to jeszcze lokacje: Chojnicki zamek: brama: suszarnia: pozdrawiam
Napisano 1 Czerwiec 200816 l ale miazga... super prace panie- wielki respekt za to, ze potrafisz malowac i realistycznie i "humorystycznie", groteskowo.. piekne prace- i jak powyzej- najbardziej podoba mi sie zamek i takie ogolnikowe traktowanie przestrzeni, jakbys wektorami robil, a jednak czuje sie tu malowanie.. wielkie brawa!
Napisano 1 Czerwiec 200816 l Powiem jedno. Miazdzysz mi stuty tymi obrazkami. No nie moge wyjść z podziwu że tak świetnie wychodzą ci wychodzą zarówno prawdziwe obrazki jak i kartoonowe. Jedynie ten diabeł wydaje się być niewykończony. Zamczysko pierwsza klasa :)
Napisano 1 Czerwiec 200816 l miooooooooooodzio...... kapitalne obrazki... zatkało mnie.... idę płakać w poduszkę, że ja tak nie umiem :| Peace!
Napisano 1 Czerwiec 200816 l absolutna rewelacja!!!! ( no diabełek lekko odstaje... ale wszystko razem nokautuje) Gratuluje!
Napisano 1 Czerwiec 200816 l Zamek i jego otoczenie miażdży, te prace mają genialny klimat ale zamek to już całkowite mistrzostwo.
Napisano 1 Czerwiec 200816 l dołączam sie do komentarzy powyżej tylko napisałeś ,że sa to koncepty do polskich bajek. Ech ...bez urazy ale to bardziej disney, klimatu środkowoeuropejskiego o korzeniach słowiańskich nie dostrzegam. plastycznie doskonałe, pozdrawiam
Napisano 1 Czerwiec 200816 l Autor łał, dzięki za komentarze :) THX: masz trochę racji, ale nie mogłem się opanować, żeby to miało bardziej uniwersalny styl.
Napisano 1 Czerwiec 200816 l Światełko super, kolorki super, kreska super, wogóle wypasik, podoba mi się, gratulacje!
Napisano 2 Czerwiec 200816 l Pfff - na pewno jest w photoshopie jakis plugin do takich obrazkow :P A poza tym - maassaaa :D
Napisano 2 Czerwiec 200816 l Mistrzostwo swiata! To jest sam photoshop, czy baza jest we flashu? Miałem okazje troche posiedzieć we flashu przy postaciach (czego wczesniej nie robiłem) - ostatnio pracuje z kumplem nad animowanym spotem (ale to co ja tam robie to strasznie gówniane przy tym co Ty tu zarzuciłeś). Dlatego wielki szacun - sprawiłeśs, że zapragnąłem troche więcej posiedziec przy cartoonowych postaciach. Przy okazji - przydałyby się jakieś porady czy making of - w miarę możliwości ;).
Napisano 2 Czerwiec 200816 l 2 ostatnie obrazki z postaciami swietne. A koncepty bajkowe rewelacyjne! Chetnie wzialbym udzial w takim projejkcie gdyby byla gwarancja ze efekt finalny nie bedzie odbiegal od Twoich konceptow:). Przejrzalem wczesniejsze obrazki i wszystkie sa na bardzo wysokim poziomie. Nie wiem czy te kreskowkowe klimaty sa Ci najblizsze, ale chcesz czy nie, to moim zdaniem najlepiej Ci wychodza.