Morbid Karbid Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 witam, Odświeżam nieco wątek teczkowo-postaciowy. Ballerina Okultysta Melancholia robota wilk w nieswojej skórze znerwicowany kogut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Miło widzieć update :) Ballerina - chyba najbardziej mi się podoba ze wszystkich, Okultysta - trochę mi przeszkadza kolor tła, bo wybija się na pierwszy plan, Melancholia - bardzo ładne oświetlenie, ale czegoś brakuje. Może motylek powinien zostawiać jasną, świetlistą smugę? Wilki - wilk po prawej wyszedł świetnie, ale ten po lewej trochę nienaturalnie (mam wrażenie, że przednie łapy biegną, a tylnie idą :D ) Koguty - ten po lewej jest bardziej przerażony niż znerwicowany, a po prawej jakby... za mało wściekły :D Wybacz, musiałem pomarudzić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 nr 2,3 i kury ostre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 bardzo ladne rzeczy :) mam pytanie,jakim pedzlem malowales tą panienke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 jak na ciebie to update taki se;]( traktuj to jako komplement:]) w sumie panienka nr 1 (za klimat) i koguty(za swietny cartoonowy styl) najbardziej podchodza pozdro;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Fajne, zwłaszcza pierwsza pani i znerwicowany kogut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 mam inne wrazenie, ballerina slaba, ale te koncepty wilka i koguta (widzialem wczesniej na Twojej stronie) nawet moja dziewczyna polubila =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 wilczuś robocik i babeczka są naprawdę fajne jak dla mnie najsłabiej okultysta coś mnie w nim gryzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
image.nation Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Uwielbiam styl robocika :P Koncept postaci jak dla mnie genialny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Fajowe, no i świetnie że część pokazałeś z "wczesnych faz" :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 No , ekstra, szczególnie kurak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 16 Maj 2008 Autor Share Napisano 16 Maj 2008 Hej. Mały update. Pracki potraktowane bardziej malarsko. Druga praca jest oparta na fotce z netu. Przerysowana poza i postać, którą jednak zinterpretowałem po swojemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 1sza jest mega... juz nie mowie o samej postaci, potraktowaniu koloru...ale tejze wlasnie malarskosci, co najbardziej widac w tle chyba... a druga nie gorsza napewno- moj wzrok sie skupia na ramieniu i glowie... takie punkty napiecia jakby...kolor kurde przez duze "K" ... poprostu dla mnie obled- pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 17 Maj 2008 Share Napisano 17 Maj 2008 Bardzo to fajne: w pierwszym klimat i makarskosc wlasnie(choc troche mi si brzuch rzuca w oczy, ze taki nieanatomiczny- fajniej jakby mu kaloryfer zrobic to by sie swiatlo ladnie ukladalo). A w drugim to poza oczywiscie i kolorki wypasione (conajmniej to niepokojaco wyszlo:)) Jednym slowem- klasunia :) pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 17 Maj 2008 Share Napisano 17 Maj 2008 oglądnąłem twoją teke od początku do końca bardzo fajny progress dwa ostatnie niewąski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 17 Maj 2008 Share Napisano 17 Maj 2008 hmmm ciekawe - zarzuc wiecej takich ala ten pierwszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DavidLaser Napisano 17 Maj 2008 Share Napisano 17 Maj 2008 znakomity klimat i pro wykonanie. przypominają się klasyki bioware - fallout, portreciki z icewind dale 2. Ty pracujesz teraz na czymś do jakiejś gry? np. afterfall? bo zdecydowanie powinieneś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 17 Maj 2008 Share Napisano 17 Maj 2008 1 praca bardziej do mnie trafia (może po prostu ze lubię takie klimaty) co nie zmienia faktu ze i 2 jest rewelacyjna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 No to ostatnie po skróceniu tułowia i uda byłoby po prostu fenomenalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 1 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2008 Przedstawiam koncepty postaci i teł do projektu związanego z baśniami polskimi. Gupi Jaś. Wioskowy głupek. Trzeba się było takimi zachwycać na lekcjach o Romantyzmie: Nadąsana Księżniczka (umrze jako dziewica): Lans-knight, skończył z wyróżnieniem kurs autoprezentacji: Poczciwy olbrzym o współczynniku inteligencji w nietypowym punkcie rozkładu Gaussa: Niezdarny Czart. Beneficjent rozbuchanej diabelskiej biurokracji wysłany w teren dla wyrobienia normy: no to jeszcze lokacje: Chojnicki zamek: brama: suszarnia: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 eeeeeee pffffffff o kurcze chyba zaczne odgapiac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 super "Gupi Jaś" jak by był w 3d zrobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kuba1994 Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 Super . Najbardziej podoba mi się chojnicki zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 ale miazga... super prace panie- wielki respekt za to, ze potrafisz malowac i realistycznie i "humorystycznie", groteskowo.. piekne prace- i jak powyzej- najbardziej podoba mi sie zamek i takie ogolnikowe traktowanie przestrzeni, jakbys wektorami robil, a jednak czuje sie tu malowanie.. wielkie brawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 szalenstwo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 przepiekne masz te kolory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 Powiem jedno. Miazdzysz mi stuty tymi obrazkami. No nie moge wyjść z podziwu że tak świetnie wychodzą ci wychodzą zarówno prawdziwe obrazki jak i kartoonowe. Jedynie ten diabeł wydaje się być niewykończony. Zamczysko pierwsza klasa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 jestem taki malutki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 miooooooooooodzio...... kapitalne obrazki... zatkało mnie.... idę płakać w poduszkę, że ja tak nie umiem :| Peace! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 absolutna rewelacja!!!! ( no diabełek lekko odstaje... ale wszystko razem nokautuje) Gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysteryofalbesila Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 świetne prace, bardzo mi się podoba cartoonowa stylistyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Double_G Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 Zamek i jego otoczenie miażdży, te prace mają genialny klimat ale zamek to już całkowite mistrzostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 o ja pier.... .:| masakra.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 jestem taki malutki :) ja mniejszy jeszcze... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixus17 Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 żarąbiaste koncepty ;| jak TY to robisz ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 Wykoksowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 dołączam sie do komentarzy powyżej tylko napisałeś ,że sa to koncepty do polskich bajek. Ech ...bez urazy ale to bardziej disney, klimatu środkowoeuropejskiego o korzeniach słowiańskich nie dostrzegam. plastycznie doskonałe, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 genialne, styl, kolory, kształty... wszystko super:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 świetny styl.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 Morbid, boski obrazy :*! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 1 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2008 łał, dzięki za komentarze :) THX: masz trochę racji, ale nie mogłem się opanować, żeby to miało bardziej uniwersalny styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrupek Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 cudne, maj hiroł :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 ...fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 Światełko super, kolorki super, kreska super, wogóle wypasik, podoba mi się, gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Pfff - na pewno jest w photoshopie jakis plugin do takich obrazkow :P A poza tym - maassaaa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Mistrzostwo swiata! To jest sam photoshop, czy baza jest we flashu? Miałem okazje troche posiedzieć we flashu przy postaciach (czego wczesniej nie robiłem) - ostatnio pracuje z kumplem nad animowanym spotem (ale to co ja tam robie to strasznie gówniane przy tym co Ty tu zarzuciłeś). Dlatego wielki szacun - sprawiłeśs, że zapragnąłem troche więcej posiedziec przy cartoonowych postaciach. Przy okazji - przydałyby się jakieś porady czy making of - w miarę możliwości ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Rewelacja :) fajnie ze moglem to ogladac :) pozdrowiania dla rodziny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 jestem taki malutki :) ja mniejszy jeszcze... :( ... .. .....! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 2 ostatnie obrazki z postaciami swietne. A koncepty bajkowe rewelacyjne! Chetnie wzialbym udzial w takim projejkcie gdyby byla gwarancja ze efekt finalny nie bedzie odbiegal od Twoich konceptow:). Przejrzalem wczesniejsze obrazki i wszystkie sa na bardzo wysokim poziomie. Nie wiem czy te kreskowkowe klimaty sa Ci najblizsze, ale chcesz czy nie, to moim zdaniem najlepiej Ci wychodza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lashco Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 dobre w ryj... pokłon x 1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi