dzudzu Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 nienajgorsze, nienajgorsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Swietne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MRay Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Bardzo, bardzo przyjemne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Świetne- no i trzeba przyznać że w różnych stylach bez problemu się odnajdujesz. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 piekne, prostymi srodkami uzyskujesz takie fajne bryly, pierwszy obrazek najbardziej si. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 a ja jeszce sie chcialem gupio spytac, czy nos gupiego Jasia ma nawiazywac do klaunow i w ten sposob robic go jeszcze bardziej gupim, czy stoi za tym inny glebszy sens? Bo wlasciwie nie bardzo troche rozumiem jego kolor i polysk. To jedyna rzecz ktora mi w tym koncepcie nie lezy :). Notabene, cos mi te pomysly na film przypomiaja ale zasiegne wiedzy u zrodla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 O w pytonga. Solidne kawałki tutaj serwujesz. Zastanawiam sie co jeszcze chowasz w zanadrzu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Wow. Nienawidze Cie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Bardzo bardzo fajne pomysły na postaci -milusińskie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 (edytowane) rewelka Morbid ! dołączam się do wszystkich epitetów pod Twoim adresem bo to jest ... bo to jest po prostu ....niesprawiedliwe ! ;) ps. dzwonił juz John z Pixara ? daj znać jak zadzwoni ... Edytowane 2 Czerwiec 2008 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość spokojny Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Kurna normalnie NIE POGADA! :D Rządzisz! :) Disney powinien Cię zatrudnić z pocałowaniem ręki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Tak jak Ci pisałem mistrzostwo. Jasiu rządzi. Pozdrówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivek4ever Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 hi! rewelacyjne prace i styl! tak trzymać!!! :) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 prosze Cie przestan, czy ty mnie slyszysz ? przeeeeeeeeeeeeeeeestan. a buuuuuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 z tego co widzę to wszystko zostało już powiedziane, więc od siebie dodam tylko, moim dzieciakom mocno się podoba ;). //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Świetny styl, Fantastyczne kolory...Zamek wymiata...w obicie suszarni w wodzie...Taki szczegół a sprawia tyle radochy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 pozamiatane :) wiecej wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 dopiero zawuważyłem ten wątek i powiem że zrywa kapcie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 łoooo pozamiatane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Nie taktem bylo by nie powiedzieć OHHHH! AHHHHH! bo zaprawdę zasługują na to te prace! Swietnie wypracowana technika! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 31 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2008 witam, to już czysto komercyjne obrazki. Dwie techniki podejścia do tej samej postaci. W pierwszej nie pasuje mi tło, chciałem bardziej uproszczone, ale jakieś takie texturowe wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 fajne ale cos mi tutaj nie pasi na pierwszy rzut oka - jesli to baba dlaczego ma twarz faceta? a jesli to facet to czemu ma damso - tranzwestytowa anatomie? wnioskuje ze to kobieta ale figure to ma ona oblesna na całego - drugi lepszy ale ta twarz tez mi sie za bardzo nie podoba. moze tak mialo byc, moze sie nie znam... tak czy siak sprwdz to :D http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=133&t=657673 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 druga super plastycznie i genialnie to swatlo na twarzy rozegrane- do encyklopedii jako idealny przyklad skupienia uwagi w kompozycji ;] super sie to czyta!! ale niestety podobne uwagi jak dekiel co do anatomii, troszke brakuje tu seksu. a tlo w pierwszym jest git ;) pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 a dla mnie swietne;] anatomia moim zdaniem pasuje do takiej zadziornej suczy;p drugi obrazek tj lordbierniac-swietne swiatlo! jedynie troche wiecej kontrastu i swiatla mogles na wilka narzucic bo sie "chowa" za baba...no i to w zasadzie tyle... chociaz w sumie nogi wydaje sie za krotkie w stosunku do korpusu;/ i nie chyba a raczej na bank;] pozdro!;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 31 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2008 he, ok jak ktoś ma za wzór Larę Croft lub inną cyfrową dupoopiętą lalunię to faktycznie ciężko mu zaakceptować takie coś. Ale pomyślcie jak wyglądałaby wredna zdzira wojowniczka, która ciało buduje nie na zajęciach fitness, ale na polu walki i morderczych warunkach życia, odżywia zaś się tym co znajdzie albo upoluje i nie jest to jogurcik dietetyczny. :) To taki kobieton apokaliptycznej przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 Swietna 'plastyke' uzyskujesz. 'Namacalna miekkosc', ze sie tak, za przeproszeniem, wyraze ;) W tej pierwszej postaci jednak jest w pozie lekka sztywnosc. Nie czuc ciezaru torsu (sztywna szczupla talia bez jakiegos rozlozenia ciezaru na nia) i podobnie z udami. Bo chociaz uda sa swietnie namalowane i same w sobie maja ciezar, to juz nie czuc go patrzac na kolana i lydki. Generalnie wydaje mi sie, ze kontrapoza to jest sytuacja kiedys cale cialo jest w pewnej bezwladnosci i trzeba by to pokazac dociazajac sugestywnie rozne jego partie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 Ja sie tam na 2d nie wyznaje i z malunkiem u mnie kiepsko ale oba obrazki maja świetny klimat. Co do sexu to z wypowiedzi morbida widać ze namalował co zamierzał,a nei kolejnego klona przytoczonej lary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bohater13 Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 a żeś wydziobał. ja sie nie potrafiłbym do niczego przyczepić. jak dla mnie wszystko ma swoje miejsce, kolorki, kompozycja itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 Fajne podobają mi się choć wydają się lekko sztywne. Co do pierwszego obrazka moim zdaniem za wąska talia i mimo że ta baba miała wyglądać na taką której miecz i odór wojny nie jest obcy, to złagodziłbym zmarszczki na czole. Kobiety tak bardzo się nie marszczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 Pierwszy koncept świetny, osadzony bardzo mocno na ziemi. Stylowo bardzo przypomina mi coś pomiędzy Bisleyem, a Bilalem z całym ich bagażem postapokaliptycznych konwencji. Drugi jak już ktoś powiedział wzorowy przykład dynamicznej kompozycji. Pozazdrościć umiejętnośći :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubb Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 Bardzo fajne ujęcie postaci. Drugi ma dynamikę, przekaz a pierwszy fajny detal i przerewelacyjne tło. Więcej niźli git :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 i o to chodzi i o to chodzi fajniutkie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 pierwszy podoba mi się bardziej jako całokształt, drogi bardziej jako technika kolorowania( i kojarzy się z taka laseczka Anry'ego co skakała na włócznie, pewnie przez te miecze tu i ówdzie :) ), no i koncept jest bardzo:) taka zabójczynio-druidka :) sli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 Pierwszy według mnie lepszy. Lżejszy taki...i w ogóle ładniejszy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 jak myślę że już coś wiem, wtedy trafiają się takie prace że znów muszę wracać do nauki ;). Fajniste :)/ //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 11 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2008 witam, Przedstawiam kilka konceptów postaci do historii, którą dopracowuję w wolnych chwilach. Mam nadzieję, że za jakiś czas uda mi się pokazać coś więcej i wciągnąć Was w moją opowieść. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Kozackie, a cóż to takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 ktos ostatnio pisal w temacie ilustracji maronskiego, ze nie ma mistrzow na tym forum... ekhm.. jestem zupelnie przeciwnego zdania - rzadzisz panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 koncepty rzezają - najbardziej ten wygięty dziadek ! mistrzostwo swiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Kosmos do pątegi !!! ukłony do samej ziemi i jescze niżej psotaci i posmysły na nie masz tak kliamtystyczne że 5*.....wymika mi wszystko :) i zgadzam sie z przedmówcami- Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Super stary! Klimatycznie jak w Delikatesach. Najbardziej podoba mi się nosek tej babeczki. Podobna jest do mojej znajomej :) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 masakra stary masakra ! :D najlepszy wygiety dziadek postaram sie go trzasnac3d da rade ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 panienka z wlosami na wietrze najlepsza, super pracki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PenGuin Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 bardzo ciekawe prace, swietna kreska - taka troche traca francusczyzna ale to jest duzy plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 z takimi postaciami mozna opowiedziec piekna historie. Gratuluje pomyslow i talentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Świetny styl i kolory ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 ta panienka pierwsza boska, reszta wypasiona na maksa!!! nie lubie cie kurde ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Kurza Twarz...Co za cuda...Uzależnie sie od patrzenia na to :) Ta pierwsza Twarz Panienki Cudna...A dziadzia? Rewelacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 uu Bracie Morbid widzę że wyobraźni Tobie nie brak 2 i 4 praca pikne. //pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 a ja po raz drugi wypowiem uznanie dla paker a podoba mi sie niesamowicie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi