Napisano 21 Czerwiec 200618 l Zmyślacie historie niestworzone :D kome , przywal mi w ryj Nie przywalił więc AG sam sobie wziął ;)
Napisano 21 Czerwiec 200618 l Agmakont: Maria? Agmakont: Maria? Agmakont: Maria? Kome: Fernando, mi amigo. Agmakont: Maria? Agmakont: Porque?
Napisano 21 Czerwiec 200618 l hihi... moze ejstem podobny to goscia z avatara ale na pewno znacznie przystojniejszy:D:D:D:D pozdr
Napisano 21 Czerwiec 200618 l Agmakont: Maria? Agmakont: Maria? Agmakont: Maria? Kome: Fernando, mi amigo. Agmakont: Maria? Agmakont: Porque? Agmakont: Porque Maria?!! hahahahaha :D
Napisano 21 Czerwiec 200618 l hello, a sobie dzis w góry poszlismy, taka wycieczka szkolna (4 osoby) w ostatnie dni szkoły :] aaa zeby nie było, ja jestem ten w czarnej bluzce :] a tu taki widoczek mały: paa
Napisano 21 Czerwiec 200618 l hm, cos mi sie zdaje, ze ta wycieczka to był tylko pretekst do picia :P
Napisano 21 Czerwiec 200618 l tweety piekna interpretacja ;) JunioR czemu bez deski? downhill ale czad :D
Napisano 21 Czerwiec 200618 l Agmakont: Maria? Agmakont: Maria? Agmakont: Maria? Kome: Fernando, mi amigo. Agmakont: Maria? Agmakont: Porque? illy: tam powinno być: Kome: Fernando, mi amigo. Esta kuci kuci. :D
Napisano 21 Czerwiec 200618 l Junior - ten kto robił te fotki powinien nieźle oberwać za to obcinanie nóg ;]
Napisano 22 Czerwiec 200618 l mkk3a hehe nie było zadnego picia bo wycieczka to spontan, nawet nie wiedziałem ze bede na nią szedł :p rowr zawsze jak ide do fryzjera to mowie sobie, ze w koncu je zetne, konczy sie na tym ze fryzjer przycina je tylko o 2cm :] kome haha też dobry pomysł z tym DH, no ale widzisz, nie pomyslałem. Może następnym razem :D Vorek tak jak juz Piotrek napisał, to mój prof. od historii :] Shogun nogi? hehe kogo, no chyba nie moje ?! :p JohnZi haha nie, nie ja tylko zprawdzałem wode w stawie bo chciałem sobie troche z qumplami popływać :D
Napisano 24 Czerwiec 200618 l Na pierwszy rzut oka myslalem, ze to kondom xDDDDD Knysia wracal z imprezy, krokiem zygzakowatym (;]). Dobrze, ze mnie nic nie potracilo na tych pasach xDDDDD
Napisano 25 Czerwiec 200618 l spontaniczny meeting we wrocku: Vorek ze swoim średnim formatem "Make CG not WAR!" W drodze do "Browara Mieszczańskiego"... ... i klimat jaki wewnątrz panował. Foto-snajper! i spotkany przez przypadek rowr :] Pozdrawiam
Napisano 25 Czerwiec 200618 l ... i klimat jaki wewnątrz panował. i tak fotka nawet w polowie nie oddaje panującego tam klimatu. poniszczone cegły, stare kafelki... czasami jak half-life 2 ale o wiele fajniej :)
Napisano 25 Czerwiec 200618 l i tak fotka nawet w polowie nie oddaje panującego tam klimatu. poniszczone cegły, stare kafelki... czasami jak half-life 2 ale o wiele fajniej http://forum.djshop.pl/index.php?showtopic=1743 tez tam bylem ;]
Napisano 27 Czerwiec 200618 l hehe :D Niektorzy mowia ze wygladam jak morderca albo narkoman :D ale coz - wygladu sie nie wybiera. I to jest podstawowoy argument dla ktorego nie powinno sie oceniac ludzi po wygladzie ;)
Napisano 27 Czerwiec 200618 l Hehe ależ straszny mafiozo :O Respect ;D Wyglądu się nie wybiera, więc jakież to szczęście że można sobie chociaż wybrać avatar na forum ;]
Napisano 28 Czerwiec 200618 l no i słusznie, gdyby każdy sobie wygląd wybierał, to by dopiero dziwolągi po ulicach biegały, wystarczy tylko spojżeć na awatary żeby zobaczyć co to ludzie lubią wybierać.
Napisano 28 Czerwiec 200618 l Ania sugerujesz ze userzy wybieraja takie avatary, ktore pokazuja kim chcieli by oni byc?xD heh to ciekawie by bylo:D
Napisano 28 Czerwiec 200618 l nie należy go z tego powodu dyskryminować. każdy ma inne upodobania. potrafię go zrozumieć, ponieważ też gustuję w mężczyznach.
Napisano 28 Czerwiec 200618 l o matko - najlepszy tekst jaki czytalem na przestrzeni ostatnich pieciu lat :D
Napisano 28 Czerwiec 200618 l Buahaha omg ;DDD. Deus - policzmy sie, poczekaj ;) Ania - wole kobiety, a nie facetow :]
Napisano 28 Czerwiec 200618 l Knysha, nie musisz już się ukrywać, widzisz że tu wszyscy tolerancyjni :] Akceptujemy Ciebie takim jakim jesteś, nie musisz już grać! :D hehe
Napisano 28 Czerwiec 200618 l jes tylko programem, taka iluzja pilnujaca systemu ale aj bylem neo a on pragnienie ;] pokonalem smita(leruta) technologia ;]
Napisano 30 Czerwiec 200618 l Widze, że wszyscy sie pokazuja... wiec nie chce byc gorszy ;p tutaj ja z SIOSTRĄ :D na meczu Ghana - Brazylia. By the way... kibicowalismy przeciwnym drużynom... ;););). Flaga przeszkodziła ;p: Taki dżołk :D
Napisano 30 Czerwiec 200618 l Jaskier-> daj siostrze moj nr gg!:) Tak Pa3e na wasze mordki i zastanawiam sie czy siebie nie wrzucic....ale ja was jeszze nie znam za dobrze i za mały staż mam ...wiec pozostane anonimowany
Napisano 2 Lipiec 200618 l Bruneq, spox nie wstydź sie ;) .Co prawda już wrzuciłem tutaj kilka swoich fotek, ale mimo to coś czuje że nadal jestem tu anonimowy. BTW... Pozdro for all :)
Napisano 3 Lipiec 200618 l To ja jako najmniejsze z najmniejszych bejbe (chyba) w tym wątku. Tutaj też jestem zadziwiająco mały... Narodziny dresa :)) Moja pasja: I oczywiscie zdjecie z moja dziewczyna To sa oczywiscie zdjecia historyczne bo tylko takie narazie znalazlem potem poszukam i poskanuje resztę... :))