Georgas Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 Witam, udało mi się skończyć tą pracke z której nie jestem do końca zadowolony ponieważ chciałem zrobić cały pokoik niestety komp odmówił posłuszeństwa, dziękuje wszystkim za krytyke i miłe słowa w WIPie ;), jak narazie nie ma wersji nocnej bo czas renderingu był duży :) 3ds max, Vray komentarze mile widziane
mrkrzysiek Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 modele bardzo ładne i starane, wiekszość materiałów też jest b. dobra oświetlenie fajnie wyszło czyli 5+
streaker Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 10/10 -> bo kurcze nie wiem, do czego sie przyczepić ;D
Aust Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 Jak by pokazał to komuś kto nie zna się na 3D po by pomyślał że to real foto. Jesteś zawodowiec 11/10 ekstra!!!
makbol Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 musiałbym sie dobrze zastanowić czy to fotka czy render, gdybym sie nie znał ;) 9,5/10 ( Ogolnie jest bardzo, bardzo dobrze, jedyne co mi sie nie podoba to materiał kubka. pozdrawiam
buczer Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 Bardzo ładny render. Troche kuleje kompozycja, za duzo dołu i za bardzo ucięty monitor od góry.
JohnZi Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 no jak wszystkim tak i mi sie tez podoba;] na prawde sei postarales, moze rekomke dostaniesz;]
Ania Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 nie ma się czego czepić, dobra robota, bardzo realistyczne materiały, przyjemne oświetlenie. może tylko na ekran bym dała jakiś ciekawszy motyw niż to szare coś.
Gość George82 Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 Troche kuleje kompozycja, za duzo dołu i za bardzo ucięty monitor od góry. To wszystko do czego mozna sie przyczepic, gratuluje warsztatu...
piksar Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 bardzo ładnie, mój wzrok zawsze przyciąga twoja klawiatura jeszcze od czasu jak praca była w Wip-ie. Dziwnie płaskie klawisze, ale to czywiście moje zdanie, klawisze liter i esc u ciebie są prostokątne (albo to złudzenie. Ale czy to ważne
DonVito Corleone Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 no ja to bym na monitor max3d.pl dal :D, to rekomka byla by napewno ;p. Praca bardzo bardzo fajna.
SWRSC Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 bombastik-fantastik - :) troszke za ciemno pod biurkiem, ale to nic nie szkodzi, świetna pracka
slayer2004 Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 Bardzo ładna praca. Ciepły klimat. Obiekty świetnie wymodedelowane.
max_1989 Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 świetna robota :) ale mogłeś dać jakąś pania/pana (hoo.. hoo :) ) "bombastik - fantastik" na tapetke :).
maras Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 pięknie, dawno nie było tak ładnej pracy, rekomendacja sie należy!:)
chveti Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 Bardzo ładnie :) Jak długie masz ręce? :D Pozdrawiam.
RA Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 Bardzo przyjemne, razi (mnie) tylko ten kubek, który ma zbyt ostre odbicia imo, ale ja go nie widziałem naprawdę, więc teoretyzuję. :) khem, no i ta myszka, mogłeś nagiąć rzeczywistość i zrobić jakąś ładną. ;) Ale to pierdoły oczywiście. pozdrawiam
Ania Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 tak jeszcze zauważyłam gdzie ty masz myszkę, czy ty masz dodatkową trzecią rękę pośrodku? ja zawsze myszkę mam z prawej, żeby wygodnie móc ruszać. no ale nie powinnam krytyzować twojej anatomii.
XaoC Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 Ten bałagan to taki sztuczny jest. Jesteś pedantem? Ja bym nie wytrzymał w takim czymś, muszę mieć brudu dużo, aby nie zwariować (nie miałem ostatnio gdzie herbaty nawet postawić, więc na monitorze trzymałem...ale teraz to już tam nie ma nawet miejsca). Biureczko czyściutkie, a parapet?! Takie mają w muzeach chyba tylko:D A ustawienie klawiatury i muszki jest dosyć dziwne:/ Skąd tyle mojej krytyki? Bo praca się nazywa "mój pokoik"...w sumie to krytyka na wszystkie prace typu "moje mieszkanie":D Także nie jest to takie złe co powiedziałem i nie jedna osoba się ze mną zgodzi, że człowiek naparwde nie mieszka w IREI, ale rozumiem że pewnie tak miało być:)
Ania Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 Xaoc, w ikei nie, ale też nie każdy ma tak że szklanki nie ma gdzie postawić, ja mam podobnie jak Georgas tylko że więcej papierów a mniej pudełek, a jak nie starcza miejsca na szklanki to sprzątam wszystko aż jest pusto.
rudylew Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 superowozajefajnie to wyglada.. gratsy, nice work..
SZAMPEK Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 Heyah. Powiem którko: Bardzo, bardzo ładnie. ps. tylko firanka niezbyt fajna :p pozdro
Georgas Napisano 8 Lipiec 2006 Autor Napisano 8 Lipiec 2006 Dzięki wszystkim za komentarze :) Ania myszke mam zawsze na środku bo ja pracuje raz lewą raz prawą ręką ;)
ftrampkach Napisano 9 Lipiec 2006 Napisano 9 Lipiec 2006 ajć, jakbym to zobaczył w jakiejs gazecie to nawet bym nie pomyslal ze to moze byc render :] hiperrealizm, gratulowac !
maczuga Napisano 9 Lipiec 2006 Napisano 9 Lipiec 2006 fajnie :D o czym jest ta stronka zapisana na karteczce w przodzie kadru?
Georgas Napisano 9 Lipiec 2006 Autor Napisano 9 Lipiec 2006 fajnie :D o czym jest ta stronka zapisana na karteczce w przodzie kadru? sprawdź :)
CzAk1 Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 Bardzo dobry render...super światło. Procka na 6+
AGmakonts Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 pieknie, jedyne co mi nie pasi to shader kubka ale i tak 6-/6
hkropinski Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 georgas -> nie ma to jak reklama swoich stron;D praca fajna, wkoncu skonczyles:D troche material kubka dziwny, ale i tak jest swietnie, pozdr
Kuciel Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 Bardzo ladna praca, ma wielkiego plusa :) ps. Dal zdjecie i sie teraz z nas smieje ze sie zachwycamy a on dopiero referke dal :P
Gość JKHg4378HFd2736 Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 fajna praca, 9/10. ten fotel jakis troche dziwny. no i kubek. reszta - fotorealizm najwyższej próby.
ra-v Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 świetna praca... dobry jesteś ;] długo nad tym siedziałes ?
Pawelkos Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 super pracka, materialy, oswietlenie w ogole render, moze tylko kadr troche nieszczesliwy, na monitor dalbym jakis inny screen jakis jasniejszy no i material kubka troche mi nie lezy ale poza tym to great 5+/6
Georgas Napisano 13 Lipiec 2006 Autor Napisano 13 Lipiec 2006 świetna praca... dobry jesteś ;] długo nad tym siedziałes ? trudno powiedzieć ile nad tym siedziałęm, siadałem do tego od czasu do czasu wiec bardzo trudno powiedzieć dzięki wszystkim jeszcze raz za miłe słowa ;)
Koniu_PL Napisano 16 Lipiec 2006 Napisano 16 Lipiec 2006 No rzeczywiście realistycznie wyszło, tego nie da się ukryć :) Ale ja się do jednej rzeczy mogę przyczepić :) -> nie ma kabelków pod stołem!!! :D Ps. 10/10 ;)
_Mich@l_ Napisano 18 Lipiec 2006 Napisano 18 Lipiec 2006 Eeee, to nie zdjęcie? Jak to rozpoznaliście? Mi to wygląda żywcem z aparatu wyciągnięte.
Wit Napisano 18 Lipiec 2006 Napisano 18 Lipiec 2006 Georgas - rzeczywiście, trzeba było fote cyknąć... zajełoby Ci to kilka minut a efekt pratycznie ten sam. :D Tak jak nie lubie prac w stylu "mój pokój" tak ta pracka bardzo przypadła mi do gustu. Tekstura kubka to malutki minus jest...
Hindus Napisano 24 Lipiec 2006 Napisano 24 Lipiec 2006 Bardzo fajna robota - wiekszosc została juz napisana - dobre ujęcie, fajne modeliki, zwłaszcza lampeczka na parapecie fajnie wyszła - shadery też pierwsza klasa - nic tylko pozazdrościć umiejętności - tak jak powiedziane było wcześniej 10/10 Tak trzymaj.
SoAd Napisano 24 Lipiec 2006 Napisano 24 Lipiec 2006 No wszystko pięknie świetne modele i przede wszystkim materialy. Ale... Czepnąłbym się materiału na kineskopie screenshot zajmuje całą przestrzeń a zazwyczaj tak nie jest. Gdybys poprawił to imaterial kubka byłoby za@#$%#cie a tak jest tylko super
Darmo Napisano 24 Lipiec 2006 Napisano 24 Lipiec 2006 Bardzo pozytywnie :) Nareszcie w FW. Co do klaqwiatury to odczucia takie same jak Piksar - za płaska jak dla mnie. Jakoś ekram monitora mi nie pasuje, zbyt intensywnie świeci. Powodzenia w następnych pracach Darmo
Gość summers Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 heh dopiero ucze sie 3ds wlaczyłem po raz pierwszy 3 miesiace temu, ale ta praca jest swietna gdyby byla wrzucona w innym miejscu to latwo mozna pomyslec, ze to fota super praca
JohnyCa Napisano 26 Lipiec 2006 Napisano 26 Lipiec 2006 Realistycznie to jest nawet i bardzo. Do czegos takiego sam daze. Ocena wysoka. Powodzenia w dalszych prackach!
Deviator Napisano 26 Lipiec 2006 Napisano 26 Lipiec 2006 Absolutnie nie można się czepiać. Fotografia. Jedyne co bym zrobił to wsadził w monitor tę właśnie scenę a w niej znowu tę samą itd.
Georgas Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Napisano 1 Sierpień 2006 jeszcze raz dziękuje za miłe słowa :) jest dużo nie dowiarków więc wrzucam siateczke z viewportu :)
Ania Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 pewnie nie mówię ci nic nowego, ale na wszelki wypadek: można dać texture correction (prawa mysz w viewport => configure) żeby tekstura na ścianie nie była taka porozciągana. wygodniej się wtedy ustawia tekstury.
Rekomendowane odpowiedzi