Georgas Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Witam, udało mi się skończyć tą pracke z której nie jestem do końca zadowolony ponieważ chciałem zrobić cały pokoik niestety komp odmówił posłuszeństwa, dziękuje wszystkim za krytyke i miłe słowa w WIPie ;), jak narazie nie ma wersji nocnej bo czas renderingu był duży :) 3ds max, Vray komentarze mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 ładnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 modele bardzo ładne i starane, wiekszość materiałów też jest b. dobra oświetlenie fajnie wyszło czyli 5+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 10/10 -> bo kurcze nie wiem, do czego sie przyczepić ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aust Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Jak by pokazał to komuś kto nie zna się na 3D po by pomyślał że to real foto. Jesteś zawodowiec 11/10 ekstra!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 musiałbym sie dobrze zastanowić czy to fotka czy render, gdybym sie nie znał ;) 9,5/10 ( Ogolnie jest bardzo, bardzo dobrze, jedyne co mi sie nie podoba to materiał kubka. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Bardzo ładny render. Troche kuleje kompozycja, za duzo dołu i za bardzo ucięty monitor od góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 no jak wszystkim tak i mi sie tez podoba;] na prawde sei postarales, moze rekomke dostaniesz;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 nie ma się czego czepić, dobra robota, bardzo realistyczne materiały, przyjemne oświetlenie. może tylko na ekran bym dała jakiś ciekawszy motyw niż to szare coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Troche kuleje kompozycja, za duzo dołu i za bardzo ucięty monitor od góry. To wszystko do czego mozna sie przyczepic, gratuluje warsztatu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 bardzo ładnie, mój wzrok zawsze przyciąga twoja klawiatura jeszcze od czasu jak praca była w Wip-ie. Dziwnie płaskie klawisze, ale to czywiście moje zdanie, klawisze liter i esc u ciebie są prostokątne (albo to złudzenie. Ale czy to ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 no ja to bym na monitor max3d.pl dal :D, to rekomka byla by napewno ;p. Praca bardzo bardzo fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 bombastik-fantastik - :) troszke za ciemno pod biurkiem, ale to nic nie szkodzi, świetna pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Bardzo ładna praca. Ciepły klimat. Obiekty świetnie wymodedelowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 świetna robota :) ale mogłeś dać jakąś pania/pana (hoo.. hoo :) ) "bombastik - fantastik" na tapetke :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 pięknie, dawno nie było tak ładnej pracy, rekomendacja sie należy!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Bardzo ładnie :) Jak długie masz ręce? :D Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Bardzo przyjemne, razi (mnie) tylko ten kubek, który ma zbyt ostre odbicia imo, ale ja go nie widziałem naprawdę, więc teoretyzuję. :) khem, no i ta myszka, mogłeś nagiąć rzeczywistość i zrobić jakąś ładną. ;) Ale to pierdoły oczywiście. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 tak jeszcze zauważyłam gdzie ty masz myszkę, czy ty masz dodatkową trzecią rękę pośrodku? ja zawsze myszkę mam z prawej, żeby wygodnie móc ruszać. no ale nie powinnam krytyzować twojej anatomii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Ten bałagan to taki sztuczny jest. Jesteś pedantem? Ja bym nie wytrzymał w takim czymś, muszę mieć brudu dużo, aby nie zwariować (nie miałem ostatnio gdzie herbaty nawet postawić, więc na monitorze trzymałem...ale teraz to już tam nie ma nawet miejsca). Biureczko czyściutkie, a parapet?! Takie mają w muzeach chyba tylko:D A ustawienie klawiatury i muszki jest dosyć dziwne:/ Skąd tyle mojej krytyki? Bo praca się nazywa "mój pokoik"...w sumie to krytyka na wszystkie prace typu "moje mieszkanie":D Także nie jest to takie złe co powiedziałem i nie jedna osoba się ze mną zgodzi, że człowiek naparwde nie mieszka w IREI, ale rozumiem że pewnie tak miało być:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Xaoc, w ikei nie, ale też nie każdy ma tak że szklanki nie ma gdzie postawić, ja mam podobnie jak Georgas tylko że więcej papierów a mniej pudełek, a jak nie starcza miejsca na szklanki to sprzątam wszystko aż jest pusto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 superowozajefajnie to wyglada.. gratsy, nice work.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZAMPEK Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Heyah. Powiem którko: Bardzo, bardzo ładnie. ps. tylko firanka niezbyt fajna :p pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 8 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2006 Dzięki wszystkim za komentarze :) Ania myszke mam zawsze na środku bo ja pracuje raz lewą raz prawą ręką ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftrampkach Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 ajć, jakbym to zobaczył w jakiejs gazecie to nawet bym nie pomyslal ze to moze byc render :] hiperrealizm, gratulowac ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 fajnie :D o czym jest ta stronka zapisana na karteczce w przodzie kadru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 9 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2006 fajnie :D o czym jest ta stronka zapisana na karteczce w przodzie kadru? sprawdź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Bardzo dobry render...super światło. Procka na 6+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 pieknie, jedyne co mi nie pasi to shader kubka ale i tak 6-/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 georgas -> nie ma to jak reklama swoich stron;D praca fajna, wkoncu skonczyles:D troche material kubka dziwny, ale i tak jest swietnie, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Bardzo ladna praca, ma wielkiego plusa :) ps. Dal zdjecie i sie teraz z nas smieje ze sie zachwycamy a on dopiero referke dal :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Bardzo ladny rendering - +5/6 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubm Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 niezly efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość JKHg4378HFd2736 Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 fajna praca, 9/10. ten fotel jakis troche dziwny. no i kubek. reszta - fotorealizm najwyższej próby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 świetna praca... dobry jesteś ;] długo nad tym siedziałes ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 super pracka, materialy, oswietlenie w ogole render, moze tylko kadr troche nieszczesliwy, na monitor dalbym jakis inny screen jakis jasniejszy no i material kubka troche mi nie lezy ale poza tym to great 5+/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 13 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2006 świetna praca... dobry jesteś ;] długo nad tym siedziałes ? trudno powiedzieć ile nad tym siedziałęm, siadałem do tego od czasu do czasu wiec bardzo trudno powiedzieć dzięki wszystkim jeszcze raz za miłe słowa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamil_3d_ Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Pięknie poprostu pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 No rzeczywiście realistycznie wyszło, tego nie da się ukryć :) Ale ja się do jednej rzeczy mogę przyczepić :) -> nie ma kabelków pod stołem!!! :D Ps. 10/10 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Mich@l_ Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 Eeee, to nie zdjęcie? Jak to rozpoznaliście? Mi to wygląda żywcem z aparatu wyciągnięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wit Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 Georgas - rzeczywiście, trzeba było fote cyknąć... zajełoby Ci to kilka minut a efekt pratycznie ten sam. :D Tak jak nie lubie prac w stylu "mój pokój" tak ta pracka bardzo przypadła mi do gustu. Tekstura kubka to malutki minus jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 Bardzo fajna robota - wiekszosc została juz napisana - dobre ujęcie, fajne modeliki, zwłaszcza lampeczka na parapecie fajnie wyszła - shadery też pierwsza klasa - nic tylko pozazdrościć umiejętności - tak jak powiedziane było wcześniej 10/10 Tak trzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 No wszystko pięknie świetne modele i przede wszystkim materialy. Ale... Czepnąłbym się materiału na kineskopie screenshot zajmuje całą przestrzeń a zazwyczaj tak nie jest. Gdybys poprawił to imaterial kubka byłoby za@#$%#cie a tak jest tylko super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 Bardzo pozytywnie :) Nareszcie w FW. Co do klaqwiatury to odczucia takie same jak Piksar - za płaska jak dla mnie. Jakoś ekram monitora mi nie pasuje, zbyt intensywnie świeci. Powodzenia w następnych pracach Darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość summers Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 heh dopiero ucze sie 3ds wlaczyłem po raz pierwszy 3 miesiace temu, ale ta praca jest swietna gdyby byla wrzucona w innym miejscu to latwo mozna pomyslec, ze to fota super praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Realistycznie to jest nawet i bardzo. Do czegos takiego sam daze. Ocena wysoka. Powodzenia w dalszych prackach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deviator Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Absolutnie nie można się czepiać. Fotografia. Jedyne co bym zrobił to wsadził w monitor tę właśnie scenę a w niej znowu tę samą itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2006 jeszcze raz dziękuje za miłe słowa :) jest dużo nie dowiarków więc wrzucam siateczke z viewportu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 pewnie nie mówię ci nic nowego, ale na wszelki wypadek: można dać texture correction (prawa mysz w viewport => configure) żeby tekstura na ścianie nie była taka porozciągana. wygodniej się wtedy ustawia tekstury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drem Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 omfg:X swietna praca ty to masz talent! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi