Napisano 8 Styczeń 201015 l A to jest moje centrum wszelakich problemów. Zdjęcie marnej jakości robione telefonem.
Napisano 8 Styczeń 201015 l Dunablaster widzę, że masz taka sama myszkę tak jak ja ale już ją wywaliłem.
Napisano 16 Styczeń 201015 l Dunablaster, nie zdrowo tak wysoko mieć monitor. Powinien być poniżej poziomu wzroku. No chyba, że jesteś wysoki chłop :')
Napisano 19 Styczeń 201015 l Dunablaster, nie zdrowo tak wysoko mieć monitor. Powinien być poniżej poziomu wzroku. No chyba, że jesteś wysoki chłop :') mam 179cm wzrostu a fotelik mama kupiła ciulowy ale nareszcie kupię nowy za swoje fundusze :p Dunablaster - widzę że masz taki sam karton, ale ja już mój wywaliłem. miałem takiego misia, ale urwałem mu głowę i podpaliłem ja ostatnio taki sam globus jak Ty masz rozwaliłem .... :D o lol epic fail! wtf.. you're real destroyers :)
Napisano 19 Styczeń 201015 l wiesz jak jest, pozory mylą, niby wszyscy grzeczni, na forum "proszę dziękuję" a w rzeczywistości...
Napisano 19 Styczeń 201015 l To jest specjalna Apple'owska klawiatura do montażu w Final Cut. Klawisze są pokolorowane dla wygody i szybszej pracy. :) edit Ta tuż przed nią (srebrna) też jest Apple'owska. I jest najwygodniejszą klawiaturą jakiej w życiu używałem. edit 2 Hackintosh? Bo ta szara obudowa to chyba nie jest żaden Mac? :)
Napisano 19 Styczeń 201015 l koło życia, wszystko co zniszczycie materializuje się u Dynablastera w mieszkaniu. Martwe zwierzątka pewnie tez :)
Napisano 19 Styczeń 201015 l a to moje "studio":) co robisz z nogami jak siedzisz przy tym biurku ? Kiedyś miałem tak zagracone po d blatem to się nabawiłem bólu stawów kolan
Napisano 19 Styczeń 201015 l zawsze byłem ciekawy czy to mit czy prawda że klawiatury apple są takie dobre, jakoś w sklepie mnie nie przekonała, nie wiem czy bym wyczół klawisze a tu moje Centrum Dowodzenia
Napisano 19 Styczeń 201015 l co robisz z nogami jak siedzisz przy tym biurku ? Kiedyś miałem tak zagracone po d blatem to się nabawiłem bólu stawów kolan jest wygodnie i sporo miejsca na nogi- jestem troszkę odsunięty ze względu na monitor
Napisano 19 Styczeń 201015 l Bardzo ładne, schludne centrum . U mnie to seryjnie fuj :) P.S. na monitorze widzę wyniszczone centrum dowodzenia Dunusia :p
Napisano 19 Styczeń 201015 l Powiedz że to na piórniku to ser smażony z kminkiem. BTW - straszne paski, nie boli cię głowa od nich?
Napisano 20 Styczeń 201015 l Powiedz że to na piórniku to ser smażony z kminkiem. What a lonely day. To jest pokrowczyk na płytki a na nim misio ;) BTW indian - Biały Niedźwiedź :) Edytowane 20 Styczeń 201015 l przez Camel
Napisano 20 Styczeń 201015 l żeby nie było: też bym wolał ser z kminkiem ;p Edytowane 20 Styczeń 201015 l przez indian
Napisano 20 Styczeń 201015 l Claude, gdzie można kupić taką fajną tackę pod monitor? :D na Allegro wyniuchałem, ale później znalazłem lepszy ten co potrzymuje monitor z lewej czarny trzyma monitor od tyłu i mniej przeszkadza bo niema podstawki
Napisano 20 Styczeń 201015 l żeby nie było: też bym wolał ser z kminkiem ;p Ja żem jest bardzo zawiedziony. Ani to zbyt milusi-różowe, ani poważne -... jakieś takieś, mało wyuzdane. Mam pomysł... - odpruj misia, przyklej ser smażony z kminkiem.
Napisano 21 Styczeń 201015 l Ja żem jest bardzo zawiedziony. Ani to zbyt milusi-różowe, ani poważne -... jakieś takieś, mało wyuzdane. Mam pomysł... - odpruj misia, przyklej ser smażony z kminkiem. ja mam pomysł na misia i cały pokrowczyk nakleić plasterki sera nasypać kminku i wsadzić do piekarnika . Proste .
Napisano 8 Luty 201015 l Rzeczywiście te koty jakieś chude. Mam taki sam monitor i szczerze mówiąc ma trochę słabe kąty i zbyt ciepłą barwę, ale przy rozsądnej cenie i tak jest git.
Napisano 8 Luty 201015 l Z kotami to powiem Ci tak , że pozory mylą , mają lepiej niż niejeden człowiek ( co mnie wkurza czasami ) , po za tym kastrowane były tydzień temu i dopiero dochodzą do siebie bo miały cały czas jeszcze jezdę po narkozie , bidole moje małe . A co do monitora to masz rację , kąt ma ****** , musiałem z przodu pod podstawe podłżyć dwa pudełka od CD żeby był równo w pionie i żeby było dobrze widać , ale tak jak mowisz tak czy siak monitor jest git . Pozdro . Edytowane 1 Marzec 201015 l przez tweety
Napisano 28 Luty 201015 l Hmm zaszła drobna modyfikacja :D Dolazł : EIZO FlexScan S2232WE-BK A to coś małego to IIyama Prolite E383S 4letnia,
Napisano 28 Luty 201015 l ******** :D tylko mam problem xD Nazywa się Radeon 9550 .. Edytowane 1 Marzec 201015 l przez tweety
Napisano 4 Marzec 201015 l a moje studio wyglada tak: na dzień dzisiejszy jestem prawie spełniony... bo przydał by się lepszy fotel ;/
Napisano 4 Marzec 201015 l U mnie świeżo po małym remoncie, nie zdążyłem zagracić:) . Pozdr Edytowane 4 Marzec 201015 l przez Touch
Napisano 4 Marzec 201015 l Stachu jakim obiektywem robiłeś pierwsze zdjęcie ? Czy to jest sklejone z kilku ? Podepnę się, już znalazłem - 15mm ;) Osobiście zastanawiam się nad Tokiną 11 - 16.