Skocz do zawartości

Jak wygląda wasze studio?(Pokój znaczy sie :P )

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Dunablaster, nie zdrowo tak wysoko mieć monitor. Powinien być poniżej poziomu wzroku. No chyba, że jesteś wysoki chłop :')

mam 179cm wzrostu a fotelik mama kupiła ciulowy ale nareszcie kupię nowy za swoje fundusze :p

Dunablaster - widzę że masz taki sam karton, ale ja już mój wywaliłem.

miałem takiego misia, ale urwałem mu głowę i podpaliłem

ja ostatnio taki sam globus jak Ty masz rozwaliłem

.... :D o lol epic fail! wtf.. you're real destroyers :)

Napisano

To jest specjalna Apple'owska klawiatura do montażu w Final Cut. Klawisze są pokolorowane dla wygody i szybszej pracy. :)

edit

Ta tuż przed nią (srebrna) też jest Apple'owska. I jest najwygodniejszą klawiaturą jakiej w życiu używałem.

edit 2

Hackintosh? Bo ta szara obudowa to chyba nie jest żaden Mac? :)

Napisano
a to moje "studio":)

0d14249bcaa3d927.jpg

co robisz z nogami jak siedzisz przy tym biurku ? Kiedyś miałem tak zagracone po d blatem to się nabawiłem bólu stawów kolan

Napisano

zawsze byłem ciekawy czy to mit czy prawda że klawiatury apple są takie dobre, jakoś w sklepie mnie nie przekonała, nie wiem czy bym wyczół klawisze

a tu moje Centrum Dowodzenia

stanowisko.jpg

Napisano
co robisz z nogami jak siedzisz przy tym biurku ? Kiedyś miałem tak zagracone po d blatem to się nabawiłem bólu stawów kolan

jest wygodnie i sporo miejsca na nogi- jestem troszkę odsunięty ze względu na monitor

Napisano (edytowane)
Powiedz że to na piórniku to ser smażony z kminkiem.

What a lonely day. To jest pokrowczyk na płytki a na nim misio ;)

BTW indian - Biały Niedźwiedź :)

Edytowane przez Camel
Napisano
Claude, gdzie można kupić taką fajną tackę pod monitor? :D

na Allegro wyniuchałem, ale później znalazłem lepszy ten co potrzymuje monitor z lewej czarny trzyma monitor od tyłu i mniej przeszkadza bo niema podstawki

Napisano
żeby nie było:

20012010156.jpg

też bym wolał ser z kminkiem ;p

Ja żem jest bardzo zawiedziony. Ani to zbyt milusi-różowe, ani poważne -... jakieś takieś, mało wyuzdane.

Mam pomysł... - odpruj misia, przyklej ser smażony z kminkiem.

Napisano
Ja żem jest bardzo zawiedziony. Ani to zbyt milusi-różowe, ani poważne -... jakieś takieś, mało wyuzdane.

Mam pomysł... - odpruj misia, przyklej ser smażony z kminkiem.

ja mam pomysł na misia i cały pokrowczyk nakleić plasterki sera nasypać kminku i wsadzić do piekarnika . Proste .

Napisano

Rzeczywiście te koty jakieś chude. Mam taki sam monitor i szczerze mówiąc ma trochę słabe kąty i zbyt ciepłą barwę, ale przy rozsądnej cenie i tak jest git.

Napisano (edytowane)

Z kotami to powiem Ci tak , że pozory mylą , mają lepiej niż niejeden człowiek ( co mnie wkurza czasami ) , po za tym kastrowane były tydzień temu i dopiero dochodzą do siebie bo miały cały czas jeszcze jezdę po narkozie , bidole moje małe .

A co do monitora to masz rację , kąt ma ****** , musiałem z przodu pod podstawe podłżyć dwa pudełka od CD żeby był równo w pionie i żeby było dobrze widać , ale tak jak mowisz tak czy siak monitor jest git . Pozdro .

Edytowane przez tweety
Napisano

Stachu jakim obiektywem robiłeś pierwsze zdjęcie ?

Czy to jest sklejone z kilku ?

Podepnę się, już znalazłem - 15mm ;)

Osobiście zastanawiam się nad Tokiną 11 - 16.