La R Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Loki mam taką samą mychę i tak samo jej zwisa podkładka :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 u mnie tak.. +czysto :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 (edytowane) Skromnie.. Edytowane 2 Kwiecień 2010 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 fajnie mieć głośniki 5.1 jeden koło drugiego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Musialem Wichur :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 A to jest moje centrum wszelakich problemów. Zdjęcie marnej jakości robione telefonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 flameimage studio .. lol :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 Dunablaster widzę, że masz taka sama myszkę tak jak ja ale już ją wywaliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledman Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Dunablaster, nie zdrowo tak wysoko mieć monitor. Powinien być poniżej poziomu wzroku. No chyba, że jesteś wysoki chłop :') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Dunablaster - widzę że masz taki sam karton, ale ja już mój wywaliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 miałem takiego misia, ale urwałem mu głowę i podpaliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 ja ostatnio taki sam globus jak Ty masz rozwaliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Dunablaster, nie zdrowo tak wysoko mieć monitor. Powinien być poniżej poziomu wzroku. No chyba, że jesteś wysoki chłop :') mam 179cm wzrostu a fotelik mama kupiła ciulowy ale nareszcie kupię nowy za swoje fundusze :p Dunablaster - widzę że masz taki sam karton, ale ja już mój wywaliłem. miałem takiego misia, ale urwałem mu głowę i podpaliłem ja ostatnio taki sam globus jak Ty masz rozwaliłem .... :D o lol epic fail! wtf.. you're real destroyers :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 wiesz jak jest, pozory mylą, niby wszyscy grzeczni, na forum "proszę dziękuję" a w rzeczywistości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 a to moje "studio":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 hmm po co ci 3 klawiatury? w tym jedna z różowymi wstawkami?! oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karrde Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 To jest specjalna Apple'owska klawiatura do montażu w Final Cut. Klawisze są pokolorowane dla wygody i szybszej pracy. :) edit Ta tuż przed nią (srebrna) też jest Apple'owska. I jest najwygodniejszą klawiaturą jakiej w życiu używałem. edit 2 Hackintosh? Bo ta szara obudowa to chyba nie jest żaden Mac? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Mac jest na półce obok dysku:) Mac mini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karrde Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Rzeczywiście, umknął mi jakoś. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 koło życia, wszystko co zniszczycie materializuje się u Dynablastera w mieszkaniu. Martwe zwierzątka pewnie tez :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 a to moje "studio":) co robisz z nogami jak siedzisz przy tym biurku ? Kiedyś miałem tak zagracone po d blatem to się nabawiłem bólu stawów kolan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 zawsze byłem ciekawy czy to mit czy prawda że klawiatury apple są takie dobre, jakoś w sklepie mnie nie przekonała, nie wiem czy bym wyczół klawisze a tu moje Centrum Dowodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 co robisz z nogami jak siedzisz przy tym biurku ? Kiedyś miałem tak zagracone po d blatem to się nabawiłem bólu stawów kolan jest wygodnie i sporo miejsca na nogi- jestem troszkę odsunięty ze względu na monitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 claude, orzeszku *wa wtf masz na tej scianie :?o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 no pewna część mojego centrum: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Bardzo ładne, schludne centrum . U mnie to seryjnie fuj :) P.S. na monitorze widzę wyniszczone centrum dowodzenia Dunusia :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Powiedz że to na piórniku to ser smażony z kminkiem. BTW - straszne paski, nie boli cię głowa od nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 jeszcze ipoda i lustrzanki brakuje na biurku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bladolicy Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Claude, gdzie można kupić taką fajną tackę pod monitor? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 (edytowane) Powiedz że to na piórniku to ser smażony z kminkiem. What a lonely day. To jest pokrowczyk na płytki a na nim misio ;) BTW indian - Biały Niedźwiedź :) Edytowane 20 Styczeń 2010 przez Camel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 (edytowane) żeby nie było: też bym wolał ser z kminkiem ;p Edytowane 20 Styczeń 2010 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 już bym wolał ser z kminkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Claude, gdzie można kupić taką fajną tackę pod monitor? :D na Allegro wyniuchałem, ale później znalazłem lepszy ten co potrzymuje monitor z lewej czarny trzyma monitor od tyłu i mniej przeszkadza bo niema podstawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 żeby nie było: też bym wolał ser z kminkiem ;p Ja żem jest bardzo zawiedziony. Ani to zbyt milusi-różowe, ani poważne -... jakieś takieś, mało wyuzdane. Mam pomysł... - odpruj misia, przyklej ser smażony z kminkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 szacunek na dzielnicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Ja żem jest bardzo zawiedziony. Ani to zbyt milusi-różowe, ani poważne -... jakieś takieś, mało wyuzdane. Mam pomysł... - odpruj misia, przyklej ser smażony z kminkiem. ja mam pomysł na misia i cały pokrowczyk nakleić plasterki sera nasypać kminku i wsadzić do piekarnika . Proste . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Baza Generała Franka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Rzeczywiście te koty jakieś chude. Mam taki sam monitor i szczerze mówiąc ma trochę słabe kąty i zbyt ciepłą barwę, ale przy rozsądnej cenie i tak jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 (edytowane) Z kotami to powiem Ci tak , że pozory mylą , mają lepiej niż niejeden człowiek ( co mnie wkurza czasami ) , po za tym kastrowane były tydzień temu i dopiero dochodzą do siebie bo miały cały czas jeszcze jezdę po narkozie , bidole moje małe . A co do monitora to masz rację , kąt ma ****** , musiałem z przodu pod podstawe podłżyć dwa pudełka od CD żeby był równo w pionie i żeby było dobrze widać , ale tak jak mowisz tak czy siak monitor jest git . Pozdro . Edytowane 1 Marzec 2010 przez tweety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 Hmm zaszła drobna modyfikacja :D Dolazł : EIZO FlexScan S2232WE-BK A to coś małego to IIyama Prolite E383S 4letnia, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 Jeszcze chusteczki doszły :) Jak się pracuje na nowym monitorku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 (edytowane) ******** :D tylko mam problem xD Nazywa się Radeon 9550 .. Edytowane 1 Marzec 2010 przez tweety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piko84 Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 wybaczcie jakoś i naklejki bo komornik pozajmował :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowi Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 wizz-> co żeś u komornika naskrobał i na czym ty teraz będziesz pracował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 4 Marzec 2010 Share Napisano 4 Marzec 2010 a moje studio wyglada tak: na dzień dzisiejszy jestem prawie spełniony... bo przydał by się lepszy fotel ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 4 Marzec 2010 Share Napisano 4 Marzec 2010 (edytowane) U mnie świeżo po małym remoncie, nie zdążyłem zagracić:) . Pozdr Edytowane 4 Marzec 2010 przez Touch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 4 Marzec 2010 Share Napisano 4 Marzec 2010 nie ma to jak praca na monku 1,5 cala ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 4 Marzec 2010 Share Napisano 4 Marzec 2010 Stachu jakim obiektywem robiłeś pierwsze zdjęcie ? Czy to jest sklejone z kilku ? Podepnę się, już znalazłem - 15mm ;) Osobiście zastanawiam się nad Tokiną 11 - 16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 5 Marzec 2010 Share Napisano 5 Marzec 2010 zwykłym, a zdjęcie posklejane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi