Napisano 10 Kwiecień 201113 l job twoja mać... świetna ilustracja, dobra na okładkę... kurcze ale masz zapał
Napisano 10 Kwiecień 201113 l Dokładnie, takiego uśmiechu nie napędzi zwykła faja : D Świetna praca! Technicznie miazga :)
Napisano 10 Kwiecień 201113 l Autor puchatek u tygryska zaopatruje sie w zielone przysmaki. a reszta to alkoholicy, dlatego nie wytrzymali do wieczora;]
Napisano 10 Kwiecień 201113 l daytime count +1 :) czekam na wiecej moze bedzie cos "w samo poludnie" a wogole to pracka miazdzy nie powiem co.
Napisano 10 Kwiecień 201113 l Szybko to chyba odpadł tygrysek, on i bez używek wygląda jak naspeedowany. A i to mogłoby tłumaczyć jego brak na rysunku : D
Napisano 10 Kwiecień 201113 l puchatek u tygryska zaopatruje sie w zielone przysmaki. a reszta to alkoholicy, dlatego nie wytrzymali do wieczora;] Hmmm.. dziwne, zawsze mi sie wydawalo ze to krolik handuje ziolami, przeciez ma ogrodek!!
Napisano 11 Kwiecień 201113 l A mi ścieme puszcza makiete robi :D Nie no stary czad jak dla mnie im bliżej twoim artom do cartoonu tym Fajniej jest Eskimoski i Kubuś na Bani to pokazują :)
Napisano 12 Kwiecień 201113 l aaaa kompozycja i historia i klimat są mega, troche twarzyczka babci(?) wygląda na doklejoną sztucznie
Napisano 12 Kwiecień 201113 l a myślałem że nie można mnie już bardziej zdemotywować do rysowania;P super jest ten ostatni:P jedyne ale to ta twarz;)
Napisano 13 Kwiecień 201113 l Co zescie sie uczepili tej twarzy?? jak dla mnie to twarz jest calkowicie spoko, chyba ze moze ogolne proporcje ciala sa gdzies zachwiane, np mam wrazenie ze stopa jest zbyt mala Ale tak ogolnie to rysunek jest mistrzowski!! to co ostatnio nicponim wyprawia w tej teczce to ho, ho ;P czlowiek jedynie moze wycierac sline i marzyc o tym ze kiedys w przyszlosci bedzie tak wymiatal :D :D
Napisano 13 Kwiecień 201113 l twarz może nie tyle doklejona, choć przy takim nasyceniu zimnych barw troche ciepłej może takkie wrażenie sprwia, ale ogólnie wygląda mi na takiego poczciwego gubego faceta ;], jesli jeszcze w białym uczy to chyżego niponim może będzie wiedział o kogo chodzi ;P e tam zaraz marzyc trzeba się do roboty brać, kto jest na studiach to niech nie marnujeczasu tylku up up up jak to w tytule wątku jest
Napisano 13 Kwiecień 201113 l Autor hyhyhyhy chyżyhyhy, no troche tak heheh : D no tak te wiejskie babki maja, ze z wiekiem to jedynie chusta i cyce po kolana odrozniaja je od dziadków;] pzdr i thx!
Napisano 13 Kwiecień 201113 l Silna inspiracja filmem "Screamers" z '95? ;) Ładna pracka, ale taka...dziwna :P. Ta co leży na froncie oczywiście (post #475), bo nie ogarniam trochę max3d xP.
Napisano 13 Kwiecień 201113 l Autor nie,nie ogladalem filmu, iinspiracji szukałem raczej gdzieś w zakątkach mojej popieprzonej wyobrazni;p pzdr!
Napisano 14 Kwiecień 201113 l O jaaa :D Tylko patrzeć jak sie znajdzie na wykopach, facebookach, demotywatorach itd. :d Boję się tylko spytać gdzie jest monika :P Wariat jesteś :D
Napisano 14 Kwiecień 201113 l I znowu mnie zabiles... po raz drugi, Ty myslisz ze ile ja mam zyc coo?? ;P ;P RZĄDZISZ nicponim RZĄDZISZ!!!!!! tyle ode mnie... :)
Napisano 18 Kwiecień 201113 l A cóż to za "stereofoniczny odkurzacz do spawania mebli" koło domku stoi? Chłopie, tak jak Twój nick wskazuje >nic tu po Tobie
Napisano 18 Kwiecień 201113 l super kolorki i oświetlenie @emmilius To chyba "steampunkowa maszynka co wypluwa fajne arty co godzinę" schował taką w ogródku i zalicza co dzień lvl up na forum :D
Napisano 18 Kwiecień 201113 l robotę już gdzieś powinieneś mieć jakąś. tylko lepiej zdalnie, w robocie nie można się wyluzować:) bardzo, bardzo dobre kolory na tym ostatnim
Napisano 18 Kwiecień 201113 l Autor mysz -thx emmilius - heh,ale dalej nie mam;] CzAk1 - te co biore nie pomagają przy malowaniu...;] twi -tak, to wlasnie ta maszyna,sporo mnie kosztowała ale polecam! polka dot - thx;] Coyote - thx.
Napisano 18 Kwiecień 201113 l To co panowie wyżej, jak zwykle świetna praca w oryginalnym klimacie :)
Napisano 18 Kwiecień 201113 l super! trochę straszne i ponure, trochę pocieszne, niebanalne. bardzo mi się podoba
Napisano 18 Kwiecień 201113 l Autor dziekowa, maly prezencik, stepy z jpg ktore udalo mi sie uzbierac z warstw w photoshopie: Kulfon: wiocha:
Napisano 23 Kwiecień 201113 l Autor troche skopane kolory bo robione na laptopie, pozniej jak przenioslem na kompa to wyszły brudy, no ale ile sie dalo tyle poprawilem. tak czy siak wesołych świąt!:]
Napisano 23 Kwiecień 201113 l nie masz wrażenia że stwór i drzewa są na pierwszym planie? te same kolory, faktura i sposób cieniowania futra, tak samo prowadzone krawędzie. być może o to chodziło - gość pewnie dobrze się maskuje - ale spłaszcza to obrazek. tym razem kolory tylko świetne;)
Napisano 23 Kwiecień 201113 l ja mi do szczęścia brakuje wywalenie środkowego drzewa bo dzieli tą prace na dwie -kupe ciał -stwora ciągnącego ciało
Napisano 23 Kwiecień 201113 l Autor duza wersja ssieee;] robione na dość na szybko i przebrzydłe plamy i krechy są;p polka dot- mam wrazenie;] ale doszedłem do wniosku,ze nie sa to az tak kosmiczne odleglosci by wprowadzac jaka perspektywe powietrzną...chociaz przyznam ze odrobina by nie zaszkodzila;] coyote- no bo miało dzielic prace, nawet na 3 czesci;] pzdr!