Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
puchatek u tygryska zaopatruje sie w zielone przysmaki. a reszta to alkoholicy, dlatego nie wytrzymali do wieczora;]

Hmmm.. dziwne, zawsze mi sie wydawalo ze to krolik handuje ziolami, przeciez ma ogrodek!!

Napisano

Co zescie sie uczepili tej twarzy?? jak dla mnie to twarz jest calkowicie spoko, chyba ze moze ogolne proporcje ciala sa gdzies zachwiane, np mam wrazenie ze stopa jest zbyt mala

Ale tak ogolnie to rysunek jest mistrzowski!! to co ostatnio nicponim wyprawia w tej teczce to ho, ho ;P czlowiek jedynie moze wycierac sline i marzyc o tym ze kiedys w przyszlosci bedzie tak wymiatal :D :D

Napisano

twarz może nie tyle doklejona, choć przy takim nasyceniu zimnych barw troche ciepłej może takkie wrażenie sprwia, ale ogólnie wygląda mi na takiego poczciwego gubego faceta ;], jesli jeszcze w białym uczy to chyżego niponim może będzie wiedział o kogo chodzi ;P

e tam zaraz marzyc trzeba się do roboty brać, kto jest na studiach to niech nie marnujeczasu tylku up up up jak to w tytule wątku jest

Napisano

hyhyhyhy chyżyhyhy, no troche tak heheh : D

no tak te wiejskie babki maja, ze z wiekiem to jedynie chusta i cyce po kolana odrozniaja je od dziadków;]

pzdr i thx!

Napisano

Silna inspiracja filmem "Screamers" z '95? ;)

Ładna pracka, ale taka...dziwna :P. Ta co leży na froncie oczywiście (post #475), bo nie ogarniam trochę max3d xP.

Napisano

super kolorki i oświetlenie

@emmilius

To chyba "steampunkowa maszynka co wypluwa fajne arty co godzinę" schował taką w ogródku i zalicza co dzień lvl up na forum :D

Napisano

mysz -thx

emmilius - heh,ale dalej nie mam;]

CzAk1 - te co biore nie pomagają przy malowaniu...;]

twi -tak, to wlasnie ta maszyna,sporo mnie kosztowała ale polecam!

polka dot - thx;]

Coyote - thx.

Napisano

troche skopane kolory bo robione na laptopie, pozniej jak przenioslem na kompa to wyszły brudy, no ale ile sie dalo tyle poprawilem.

tak czy siak wesołych świąt!:]

potwormale.jpg

Napisano

nie masz wrażenia że stwór i drzewa są na pierwszym planie? te same kolory, faktura i sposób cieniowania futra, tak samo prowadzone krawędzie. być może o to chodziło - gość pewnie dobrze się maskuje - ale spłaszcza to obrazek. tym razem kolory tylko świetne;)

Napisano

duza wersja ssieee;] robione na dość na szybko i przebrzydłe plamy i krechy są;p

polka dot- mam wrazenie;] ale doszedłem do wniosku,ze nie sa to az tak kosmiczne odleglosci by wprowadzac jaka perspektywe powietrzną...chociaz przyznam ze odrobina by nie zaszkodzila;]

coyote- no bo miało dzielic prace, nawet na 3 czesci;]

pzdr!