Rotcore Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 job twoja mać... świetna ilustracja, dobra na okładkę... kurcze ale masz zapał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_lkz Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Dokładnie, takiego uśmiechu nie napędzi zwykła faja : D Świetna praca! Technicznie miazga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 10 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2011 puchatek u tygryska zaopatruje sie w zielone przysmaki. a reszta to alkoholicy, dlatego nie wytrzymali do wieczora;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 daytime count +1 :) czekam na wiecej moze bedzie cos "w samo poludnie" a wogole to pracka miazdzy nie powiem co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 prosiaczek przy takiej masie to musiał szybko odpaść :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 10 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2011 krzyś na koxa tez nie wyglada;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_lkz Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Szybko to chyba odpadł tygrysek, on i bez używek wygląda jak naspeedowany. A i to mogłoby tłumaczyć jego brak na rysunku : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 puchatek u tygryska zaopatruje sie w zielone przysmaki. a reszta to alkoholicy, dlatego nie wytrzymali do wieczora;] Hmmm.. dziwne, zawsze mi sie wydawalo ze to krolik handuje ziolami, przeciez ma ogrodek!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 a zrobisz Bolka i Lolka do kompletu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubush Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 MOC!!!:D a miałeś przestać niby:P i dobrze że fabryka produkuje dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 zarzygany prosiaczek: tego jeszcze nie było ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 ehehhehehe.. cóż, życie to nie bajka :D pić trzeba umić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 A mi ścieme puszcza makiete robi :D Nie no stary czad jak dla mnie im bliżej twoim artom do cartoonu tym Fajniej jest Eskimoski i Kubuś na Bani to pokazują :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Double_G Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Eskimoski bardzo inspirujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikeeho Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 kubuś z przyjaciółmi -*********:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 12 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2011 (edytowane) dziekowa!;] Edytowane 12 Kwiecień 2011 przez nicponim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubush Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 aaaa kompozycja i historia i klimat są mega, troche twarzyczka babci(?) wygląda na doklejoną sztucznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 a myślałem że nie można mnie już bardziej zdemotywować do rysowania;P super jest ten ostatni:P jedyne ale to ta twarz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 hehe brawo super scena! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Co zescie sie uczepili tej twarzy?? jak dla mnie to twarz jest calkowicie spoko, chyba ze moze ogolne proporcje ciala sa gdzies zachwiane, np mam wrazenie ze stopa jest zbyt mala Ale tak ogolnie to rysunek jest mistrzowski!! to co ostatnio nicponim wyprawia w tej teczce to ho, ho ;P czlowiek jedynie moze wycierac sline i marzyc o tym ze kiedys w przyszlosci bedzie tak wymiatal :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 twarz może nie tyle doklejona, choć przy takim nasyceniu zimnych barw troche ciepłej może takkie wrażenie sprwia, ale ogólnie wygląda mi na takiego poczciwego gubego faceta ;], jesli jeszcze w białym uczy to chyżego niponim może będzie wiedział o kogo chodzi ;P e tam zaraz marzyc trzeba się do roboty brać, kto jest na studiach to niech nie marnujeczasu tylku up up up jak to w tytule wątku jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 13 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2011 hyhyhyhy chyżyhyhy, no troche tak heheh : D no tak te wiejskie babki maja, ze z wiekiem to jedynie chusta i cyce po kolana odrozniaja je od dziadków;] pzdr i thx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manver Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 ale będziesz miał syte folio, masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkhaor Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Silna inspiracja filmem "Screamers" z '95? ;) Ładna pracka, ale taka...dziwna :P. Ta co leży na froncie oczywiście (post #475), bo nie ogarniam trochę max3d xP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 13 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2011 nie,nie ogladalem filmu, iinspiracji szukałem raczej gdzieś w zakątkach mojej popieprzonej wyobrazni;p pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 14 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubush Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 taki kulfon by kariery w tvp nie zrobił. smakowita straszna ochyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 O jaaa :D Tylko patrzeć jak sie znajdzie na wykopach, facebookach, demotywatorach itd. :d Boję się tylko spytać gdzie jest monika :P Wariat jesteś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 koszmar mojego dzieciństwa! :D świetny jest w tej formie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Kulfon, Kulfon co z ciebie wyrosło :P - dobra praca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 I znowu mnie zabiles... po raz drugi, Ty myslisz ze ile ja mam zyc coo?? ;P ;P RZĄDZISZ nicponim RZĄDZISZ!!!!!! tyle ode mnie... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 18 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2011 dziekowa ludziska! next: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 konkret wypasik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 A cóż to za "stereofoniczny odkurzacz do spawania mebli" koło domku stoi? Chłopie, tak jak Twój nick wskazuje >nic tu po Tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 Bierzesz jakieś dopalacze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twi Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 super kolorki i oświetlenie @emmilius To chyba "steampunkowa maszynka co wypluwa fajne arty co godzinę" schował taką w ogródku i zalicza co dzień lvl up na forum :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 robotę już gdzieś powinieneś mieć jakąś. tylko lepiej zdalnie, w robocie nie można się wyluzować:) bardzo, bardzo dobre kolory na tym ostatnim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 rewelacyjne te wibracje kolorystyczne na drzewach w tle... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 18 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2011 mysz -thx emmilius - heh,ale dalej nie mam;] CzAk1 - te co biore nie pomagają przy malowaniu...;] twi -tak, to wlasnie ta maszyna,sporo mnie kosztowała ale polecam! polka dot - thx;] Coyote - thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 To co panowie wyżej, jak zwykle świetna praca w oryginalnym klimacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 super! trochę straszne i ponure, trochę pocieszne, niebanalne. bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 fajne naprawde fajne-dajesz kawał motywacji do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 18 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2011 dziekowa, maly prezencik, stepy z jpg ktore udalo mi sie uzbierac z warstw w photoshopie: Kulfon: wiocha: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 19 Kwiecień 2011 Share Napisano 19 Kwiecień 2011 troszkę pionowy cylinder z resztą mi nie siedzi jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2011 troche skopane kolory bo robione na laptopie, pozniej jak przenioslem na kompa to wyszły brudy, no ale ile sie dalo tyle poprawilem. tak czy siak wesołych świąt!:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBill Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 teraz to pojechałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 można prosić o dużą wersje :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 nie masz wrażenia że stwór i drzewa są na pierwszym planie? te same kolory, faktura i sposób cieniowania futra, tak samo prowadzone krawędzie. być może o to chodziło - gość pewnie dobrze się maskuje - ale spłaszcza to obrazek. tym razem kolory tylko świetne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 ja mi do szczęścia brakuje wywalenie środkowego drzewa bo dzieli tą prace na dwie -kupe ciał -stwora ciągnącego ciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2011 duza wersja ssieee;] robione na dość na szybko i przebrzydłe plamy i krechy są;p polka dot- mam wrazenie;] ale doszedłem do wniosku,ze nie sa to az tak kosmiczne odleglosci by wprowadzac jaka perspektywe powietrzną...chociaz przyznam ze odrobina by nie zaszkodzila;] coyote- no bo miało dzielic prace, nawet na 3 czesci;] pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi